Jazz a múzeumkertben 07.28. 15:45 A Szentendrei Nyár kulturális rendezvény keretében július 29. és 30. között Jazz Fesztivált rendeznek a Barcsay Múzeum kertjében. A két estét betöltő programsorozaton a hazai jazz élet kiválóságai lépnek fel. nyomtatható verzió Program:
A karácsonyi piacra egy antológia jellegű Box fog kijönni, mely egy exkluzív csomagban fogja tartalmazni az Ördög Állarcosbálját, a Most, Múlt, Lesz című albumon már megjelent ausztrál demófelvételeket és sok kalózfelvételt, eddig meg nem jelent unikumot...
Van ilyen lemez?
Jövő farsangra az Operaházban akar szervezni egy nagy Syriuskoncertet, ahol teljes terjedelmében előadnák a Devil's Mascarade új köntösű átdolgozott zenei anyagát kiegészítve a többi nagy klasszikus Syrius repertoárdarabbal
Jackie idén (2004) nyáron is volt Mo-n. Elég sok helyen játszott, pl. a saját zenekarával (a felesége + barátai), illetve az Urban Noises zenekarban játszó magyar barátaival (Millenáris park, június), amelyen saját népdalfeldolgozásait is játszotta. Jackie egyébként az Urban Noises "Gray Days" című lemezén is énekel és játszik pár dalban.
Uj hirek a http://hard.fplanet.hu cimu rocklaprol:
A karácsonyi piacra egy antológia jellegű Box fog kijönni, mely egy exkluzív csomagban fogja tartalmazni az Ördög Állarcosbálját, a Most, Múlt, Lesz című albumon már megjelent ausztrál demófelvételeket és sok kalózfelvételt, eddig meg nem jelent unikumot...
A kiadvány egy DVD- t is fog tartalmazni, melyen az ABC (Australian Broadcast Corporation) által annak idején felvett TV show mellett korabeli 8mm-es felvételek, riportok lesznek, illetve a 2001-es margitszigeti koncertből is válogatnak. A project egy sorozat első darabja lesz, remélhetőleg a többi régi nagy magyar zenekarnak (pl. a Kexnek) is fogank szentelni egy ilyen dobozt.
A kiadvány produceri teamje: a Hungaroton, Kóbor János, Csonkics Károly (Darshan) és az a Novák Emil, aki a Most, Múlt, Lesz albumot is kitalálta és megcsinálta. Novák úrnak van egy másik nagy terve. Jövő farsangra az Operaházban akar szervezni egy nagy Syriuskoncertet, ahol teljes terjedelmében előadnák a Devil's Mascarade új köntösű átdolgozott zenei anyagát kiegészítve a többi nagy klasszikus Syrius repertoárdarabbal
A Devils Mascarade szoveget Jackie papirrol olvasta es vegigbakizta-dudoraszta. De most legalabb nem a piccolo basszon jatszott, hanem egy rendes Fenderen. Pataky persze megint szintizett, pedig ott allt az a jo kis Hammond a sarokban.
Szerintem ez volt az utolso Syrius koncert.
Na megvolt:
A Nagy Syrius legkisebb felallasaban. (Pataky, Jackie, Veszelinov)
Feelin Allright
I've Been Down This Before
Manic Depression
Strawberry Fields
Devils Mascarade
En mondjuk mar koncert elott tudtam, hogy mi lesz, hogy ez max 20 perces kis odapottyentes lesz, es nekem igy is jo volt, de szerintem a nezok tobbsege atbaszva erezte magat es jogosan.
Orszaczky and friends jo volt, az huzta ki a bulit a szarbol.
Es ez a Focus is tetszetos volt, en elotte sosem hallottam oket.
Részletek?
Én egyébként csak azt láttam, hogy "O. Jackie és barátai" jelent meg a Focus együttes előtt a plakátokon az eddigi Syrius helyett. Ez még jelentheti a "maradék" csapatot, meg kérdés, hogy a tavalyi repertoár vonzana-e nagyobb közönséget. Őszintén megvallva 20 év után izgalmas volt a várakozás tavaly, jó volt a koncert, de nagyjából ugyanazok, ugyanazzal nem tudnának rávenni egy újabb koncert megtekintésére, főleg a bőség zavara miatt (na meg azért is mert vagy 6-8 korabeli koncertfelvétel is a kezembe került, igaz gyengébb minőségűek)
OFF: Egyébként ráér :-))
Ezek a dolgok egy bizonyos szinten tul nem ugy mukodnek, hogy kuggye kazit, osztan hajra.
Foleg nem mikor a hazai helyzet ennyire fokozodik, hogy hamarosan esetleg koncert is lesz, sot en ugy tudom, terveznek egy ujabb arhiv felvetelekbol kiadando CD-t.
OFF: Valszeg kikapcsolta aki ellopta ( a kamerámmal együtt:-(
Egyébként csak őrizd és mivel a lakásom még nem lopták el ott megtalálsz. Nem sürgős, én se kényeztettelek el gyorsaságommal:-)
Mellesleg a Bródy Pallai Péteres BBC interjú leszedhető az internetről így a szalag további kereséséről lemondtam.
ON : majd a koncert után
Mindig ki van kapcsolva a mobilod, pedig mar reg visszaadtam volna a szalagot, de a levelekre sem reagalsz.
Napkozben hivtalak, lehet, hogy az a baj? Esetleg munka kozben nincs bekapcsolva.