akadnak szuperszakik akik dobálóznak különböző szakszavakkal előtted , az állad leesik , aztán meg összelapátolják a gépet lesz amilyen lesz apróságokra nem figyelve, működni fog de hogyan??????ez is a megbízok benne kategória.
az a baj ha precízen jól kell megcsinálni igen pepecs egy motorfelújítás.
-rengeteg tisztító anyag ami nem látszik, sorjázás szintén, gyűrűillesztés szintén, ujrahasznosítható részek válogatása méricskélése , és amikor kimondják a végét az meg soknak tűnik ( ha lelkiismeretesen megcsinálták ).
egy példa: megfolyósodott az adagolóm ( citroen xm roto )elvittem adagolóshoz, le felszerelés javítás 17000, a haver B3as passzatján vagy 2 év mulva hasonló hiba,35000 és 1 hónap mulva ujra folyt, elvitte máshova ahol mondták ez nem volt javítva. és ÉN ajánlottam az előzőt, égett a pofám.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Ezek szerint a képeken is jól vannak párosítva. ?? Azért vagyok bizonytalan, mert egy mások által mondott szuper szakember épp az ellenkezőjét mondta nekem. Vagyis, hogy az oválishoz a gömbölyű előkamra való, és a csillagos dugóhoz a lapos. Miért kell már megint csalódni egy szakiban? Hogy bízzam így rá a motorfelújítást?
Valakinek van második szériás Mercedes W115 modellhez automata vátója vátókarral kardánnal együtt és szervós kormány szivattyúval csövekkel tartállyal és kormányművel?
Az igazolás postafordultával megérkezik, asszem utánvételel küldik, és a postásnak fizeted az árát. Sőt, szerintem ha személyesen mész érte, akkor meg is várhatod. Ők egy hivatalos merci-adatbázisból kikeresik, kinyomtatják, aláírják, pecsételik, és viheted. Az én kocsim 8 évig volt kivonva a forgalomból, ráadásul semmilyen dokumentumot nem sem sikerült fellelni, hogy ki , hol és mikor cserélte ki a motor benne. Nem számít a KPM-nek, csak az, hogy hitelesen igazolni tudd, hogy eredetileg milyen volt benne.
Dilemma: Van egy felújított fabetét szettem. Beraknám az autómba, de most látom, hogy teljesen más kesztyűtartó kell hozzá. Vagy tévedek? Esetleg van valakinek fabetétes kesztyűtartó, fabetét nélkül eladó? Már ha a fabetét többi része beépíthető. Tapasztalat?
Köszi a választ! A veterán fórumon is ezt kaptam. Akkor is így működik, ha ki volt vonva a forgalomból, vagy ez egyáltalán nem számít? Szerinted(tetek) a háttéranyag általánosságban mennyi idő alatt jön meg? Hetek? Hónapok? A motor nem tudom milyen állapotú. Állítólag 10 éve lábon állt be a garázsba. Megpróbáltuk beindítani, de orrán-száján ömlik a gázolaj. Tehát most még nem a pöpec, hanem a zsákbamacska kategóriába tartozik. Dolgozunk majd rajta, de előbb a 2,3-as motort hekkeljük. A dízel mocit nem hírdetem, ha érdekel egyeztessünk és megbeszéljük. (Sokat spóroltál nekem a papírozás megválaszolásával, majd jól beszámítjuk az árába.:) )