A világ legjobb együttese most.Hultsfredes kép be kell szerezni a videot a svéd testvérektöl :) Mónika meg aranyos mindig küld emailt, oktoberbe lesz Oslo Motherfuckers (Happy Tom and Chris Summers) Szlovéniába + sok más, legyen Bécsbe is.
The TURBONEGRO "ResErection 2002" Summer Festival Tour!!!!
Yes it's true. The classic "Dudes" line-up. Try to make it to these locations (there won't be further gigs this year!):
Hultsfred Festival in Sweden already took place and saw a triumphant return of the Denim Demons! Being the co-headliner beside Slayer they played in front of 15.000 enthusiastic fans. It was totally awesome to hear the complete crowd chanting "Erection"! Some pictures can be seen soon at the archive here.
Persze, mert ugye egyesek koncertre nem járnak, a hídon meg tüntetgetnek. Rögtön felismertelek, amikor az Oszama Bin Laden kitűzős csávóról olvastam...
Sex Pistols front man John Lydon's 1994 autobiography "Rotten: No Irish, No Blacks, No Dogs" is being turned into a feature film. The movie will be directed by Penelope Spheeris, who directed the 1981 LA punk documentary "The Decline of Western Civilization" (and some little film called "Wayne's World"). The film has been budgeted at about $8 million and will be produced by Rhino Films and Panacea Entertainment. Shooting is planned to begin early next year. Lydon will be involved as a creative consultant, the script is being written by Jeremy Drysdale. Describing the look of the film, As far as the look of the film, Spheeris was quoted in Billboard with saying "Being that it's punk rock, I think it has to be pretty fast and furious and raggedy."
Balekok, pénteken Győrben az Új Hullám feszten fellépett a Revolvers, a No.1 német glampunk banda, tiszta Backyard Babies, ti meg jól lemaradtatok róla. Király volt.
woody allen minden hétfQn nyomja a dzsesszt a klubban, klarinéton.
bruce willis kurva jó szájharmónikás (egy simlis és szende részben nyomatja is - legjobb sorozat volt, egyébként)
pamela andserson meg legjobb oboán
Cameron Diaz eddig is csíptem, de most akkor még jobban :)
Tegnap, Híd fesztivál.A pesti oldalon játszott ez a danubius nyalas geci szerelemre éhes lelkem, a közönség meg se mozdult. Budan meg a Madarak nyomta a gotta be rock 'n roll music if you wanna dance with me-t :) Ott meg mindnenki rázta :) Utána már egy másik helyen a mond kis kocos hol van a mamádnál rátaláltam a szemszélü lányra :)
te, ez a rotten könyv micsoda? jó?
'Téged le kéne lőni'
ez vicces
mondjuk nekem tetszett a sid&nancy, amugy is bírom a rockfilmeket, még a doors-os is bejött, tudjátok, Val Kilmer/Oliver Stone, pedig az tényleg szar
új storyban (ilyen nyári különszám, vagy mi) van pár sor Cameron Diazról, a sztárlexikon rovatban, ami nagyon érdekes egyébként, megtudhatjuk, hogy Csákányi Eszternek Madonna a példaképe, illetve, hogy Halle Berry nagyothall, meg ilyenek.
naszóval azt írja a sztárlexiokon, hogy "szereti az őrült tempjú, vad zenéket (rakenrollt magyarán). A Metallica összes lemeze megvan neki"
(mármint Cameron D, nem Csákányi Eszter)
utánanéztem kicsit a neten és ezt találtam:
"She was the typical head-banging rocker chick of the 80s. She liked everything from Iron Maiden to Ozzy to AC/DC.Her other musical interests included Poison, Metallica and Van Halen."
hány rokker hírességet ismerünk rajta kívül?
itt van ugye Johnny Depp, akiről az a hír járja, hogy tűrhető gitáros, és dolgozott már Iggy Poppal, Shane MacGowan-el, az Oasissal, aztán Keanu Reeves, akinek van valami grunge zenekara...van még valaki?
magyarok közül meg ugye VÁGÓ ISTVÁN
kikerülhetetlen
elnézést a sok baromságért, nyár van
elvégre
Annak idején Rottent is meghívták a film bemutatójára. A végén Cox odament hozzá, és megkérdezte, hogy tetszett. Mire Rotten: "Téged le kéne lőni." (Ez a Rotten könyvben van.) A Rottent játszó színész tényleg nagyon rossz.
Courtney egy mellékszereplő, Nancy grupi barátnője. Az egyetlen jó rész, amikor Sid együtt reggelizik Nancy családjával.
Én láttam már egyszer egy óvatlan pillanatomban, jó film eléggé, nem is tudtam, hogy Gary Oldman játssza, nem volt valami jó húsban akkoriban ezek szerint.
ha valaki nem tudná:
hétfőn lesz az m1-en a Sid és Nancy, amerikai-angol kosztümös filmdráma
"Sid Vicious (Gary Oldman) és barátnője, Nancy Spungen (Chloe Webb) viszonya nem igazán nevezhető szokványos történetnek. Sid, a Sex Pistols nevű punk együttes gitárosa az együttes felbomlása után szólókarrierbe kezd, ám a kábítószeres és destruktív életmódja következtében kapcsolatuk óhatatlanul tragédiához vezet. Alex Cox rendező megrázó, naturalista ábrázolású filmje a 70-es évek punk-világába vezeti a nézőt ahol az erőszak, a szex és a kábítószer a mindennapok önkifejezési módjához tartozott. Gary Oldman és Chloe Webb briliáns alakításáért a film 1986-ban a San Paulói Filmfesztiválon a kritikusok díját kapta."