Keresés

Részletes keresés

River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 271
Mér', mi bajod a jáccinttal? Most mond meg őszintén. Én tiszteletben tartom a te naprafogódat.
Előzmény: greenwood (269)
RattiganGlumphoboo Creative Commons License 2001.07.24 0 0 270
az frankó, mert nem tároltam a mailt. pedig azt jelezte, hogy kétszer ie elküldte. már aggódtam is, hogy biztos jól felidegesített..:) na, hagyjuk a sok off-ot.
Előzmény: River (267)
greenwood Creative Commons License 2001.07.24 0 0 269
Ezzel a jáccinttal kiábrándítasz. Nem mondod komolyan, ugye.
Előzmény: River (264)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 268
Mi volt a hehe? Már csak azért, mert az előzmény saját magadra mutat. Kinevetted magadat?? :)
Előzmény: greenwood (266)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 267
És offfff:
Nagyszerű greenwood, akkor ilyen viccet nem írok többet, mert még komolyan veszi a hülye mal.

Ratti, nem, nem kaptam meg. úgyhogy tuti a freemaillel van baj, és én még a yahoo-t szidtam...

greenwood Creative Commons License 2001.07.24 0 0 266
hehe
Előzmény: greenwood (265)
greenwood Creative Commons License 2001.07.24 0 0 265
Én meg a napraforgót úgy igazából, ha már offolunk.

és még off:)
River, most kaptam meg azt a leveled, amelyik úgy kezdődik, hogy reméled, ezt nem 3-kor kapom meg.
Egy órája adtad fel.
Szerintem adjuk fel mi is (a levelezést)

on, bocsánat, bocsánat.

Előzmény: RattiganGlumphoboo (261)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 264
Nahát, ha már választani kell virágot, akkor jáccint (így írják? :) meg rózsa, ezek.

Hát lehet, hogy ennyivel (260 o.) én is megbírkózom, csak tudnám akkor mit láttam a könyvtárban?

Előzmény: RattiganGlumphoboo (261)
RattiganGlumphoboo Creative Commons License 2001.07.24 0 0 263
asszem szarakodik a freemailem... river te megkaptad a mail-t, amit küldtem?
Előzmény: River (262)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 262
Nem, a filmet egyszer elkezdtem nézni, aztán elaludtam rajta, asszem későn vetítették. És a film hogy tetszett??

Héj, lehet, hogy abban a könyvben kb. 10-es betűnagysággal írnak, és azért olyan vékony?! :)

Előzmény: greenwood (260)
RattiganGlumphoboo Creative Commons License 2001.07.24 0 0 261
ja, nekem is olcsó könyvtár, 260 oldal mindössze. és jimmy a film végén énekli ezt a dalt, vagyis ő énekli valamikor csak a végén adják aláfestésként, nagyon jó ottan, mindig mosolygok, hogy milyen mulatságos.

egyébként én nem szeretem a tulipánokat. akár sárga, akár piros. olyan hivalkodó a maga egyszerűségével az a virág. mindegy, ez nem nagyon vág ide, tudom. én a fréziát szeretem:)

Előzmény: greenwood (260)
greenwood Creative Commons License 2001.07.24 0 0 260
Úgy valahogy.

Az én könyvem egy kötetes és vékony. Olcsó Könyvtár sorozat...

A filmet láttad egyébként? Jimmy Somerville énekel benne:)I am coming I am coming, neither a boy nor a girl...
Ezt már leírtam valahol.

Előzmény: River (257)
RattiganGlumphoboo Creative Commons License 2001.07.24 0 0 259
ez úgy megy, hogy sosem jut semmilyen értelmes dolog az eszembe, és mindig gondolkozom, hogy mi legyen a nickem, és akkor beugranak ilyen szavak, tudjátok. mindenféle olvasmány élményekből. íme a részlet az orlando-ból:

"bálványom, Shel - táviratozta -, élet, irodalom, Greene utálatos -, s most titkos nyelvre csapott át, melyet ők ketten találtak ki, és amelyben - anélkül, hogy a postahivatalnok megértené - egy-két szó a legbonyolultabb lelkiállapotot is kifejezi, s e szavakat fűzte hozzá: "Rattigan Glumphoboo", amivel mindent pontosan megmondott. Mert egyrészt a reggeli események nagy hatással voltak rá, s az nem kerülhette el az olvasó figyelmét, hogy orlando fejlődött - ami persze még nem jelenti, hogy jó irányba fejlődött -, és a "Rattigan Glumphoboo" nagyon bonyolult lelkiállapotot jelent - ezt viszont az olvasó maga is könnyen kitalálhatja, ha minden éleslátását rendelkezésünkre bocsátja."

River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 258
De szerintem egy virágnak éppen az a "funkciója", hogy egyszerűen csak szép legyen, és ne több annál. Egyszerűen csak jó legyen ránézni. Van éppen elég más dolog, ami több, mint önmaga.
Előzmény: greenwood (256)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 257
Ja, hogy pl. a piros tuli, az többet ad magánál, de mégse szereted, a sárga az szép, csak azonkívül semmi egyéb. Így valahogy?

Érdekes, nekem nem vékony könyv rémlik... Sőt a könyvtárban, mintha két kötetes lenne.

Előzmény: greenwood (256)
greenwood Creative Commons License 2001.07.24 0 0 256
Akkor többet már nem írok.

na, sárga tulipán: hát abban nincs benne az élet meg a vér, az csak egy szép virág, slussz-passz.

Az Orlando meg egy vékony könyv, de idegzet az kell hozzá.

Előzmény: River (254)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 255
Én meg még nem jutottam el az Orlandóig, pedig kíváncsi vagyok rá, csak olyan vastag, és mostanság lassan megy az olvasás. Mindenesetre tetszik a nickválsztás nekem is. Hogy a fenébe jut ilyen eszedbe?? :))
Előzmény: RattiganGlumphoboo (251)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 254
Bocs, megint off
Az utolsó az volt, amikor írtad, hogy később jött meg a levelem, meg stb. Na mindegy, a yahoo bénáskodik.

Miért csak szépek a sárga tulipánok, vagyis mi többek lehetnének még, amik neked mégse?

greenwood Creative Commons License 2001.07.24 0 0 253
Sohasem tudtam végigolvasni az Orlandót... többször is belekezdtem, de nem ment. De majd belenézek, meglepett, hogy onnan származik a név. Jó választás, tetszik.

A hehe-haha stb.-k voltak rám hatással, ne bízd el magad. Mi a te bizonytalanságod és egyebed az enyémhez képest:))

Előzmény: RattiganGlumphoboo (251)
greenwood Creative Commons License 2001.07.24 0 0 252
off
Írtam neked kettőt, a másodikat is fél órája, azóta percenként frissítem a yahoo-t, de nem jön semmi, hát akkor ezért...
Utálom az emilezést, de nagyon.

A sárga tulipán szép, de csak az. (csak szép)

Előzmény: River (249)
RattiganGlumphoboo Creative Commons License 2001.07.24 0 0 251
hatással vagyok rád?:) no mert összevissza beszélek mindig, meg nem tudom kifejezni magam, és ezt a fajta bizonytalanságot vetted át, igaz?:)

na, a nickem az orlando-ból van, egy betegség neve ez, ilyen depressziós akármicsoda.. megnézem majd pontosan, mert régen olvastam már, csak a név annyira megmaradt bennem..

Előzmény: greenwood (248)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 250
Én csak a sárga tulipánokat szeretem, a nagy sárga tulipánokat, az a nyárra emlékeztet!
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 249
Ratti, milyen hatással van rád?? :))

Hej, te ma már nem írsz nekem, vagy megint a postaládád szarakszik. Már elnézést a kifejezésért. :)

Igen, azt én is szeretném tudni, hogy honnan a nicked Ratti!!

greenwood Creative Commons License 2001.07.24 0 0 248
Ez benne van...
hogy ők élnek. Hogy szépek meg szeretnivalóak, az nem annyira, vagyis nekem most nem jön át annyira, ha a tulipánokra gondolok.
De engem is kikészítenek a tulipánok, nem rossz értelemben, hanem ... nem úgy, hehe (Ratti hatással van rám:)

ratti, te szereted Tandorit, vagy épp ellenkezőleg? Mert egyre kevésbé vagyok képes felfogni.

És ha már itt vagy, mondd már el kérlek, honnan ez a fantasztikus nick, mert ismerős valahonnan, csak tudod, a memóriám:(

Előzmény: River (246)
RattiganGlumphoboo Creative Commons License 2001.07.24 0 0 247
én láttam azt az interjút greenwood, valóban aranyos volt tandori, röhögtem is eleve, hogy levette a sapkáját:) haha.
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 246
Egyébként ez a sora nekem olyasminek is tűnik, hogy igazából irígykedik rájuk, mert olyan élettől duzzadóak, és csak vannak, könnyen, nem kell gondolkozniuk, és mégis szépek, és mindenki szereti őket... Milyen egyszerű is lenne így az élet.
Előzmény: greenwood (243)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 245
Vagy csak a memóriádat tartod kondiban? :))
Előzmény: River (244)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 244
Ezt a sorát szereted?
Előzmény: greenwood (243)
greenwood Creative Commons License 2001.07.24 0 0 243
És élnek, lélegzenek, és vörösek, mint a vér...

Előzmény: River (242)
River Creative Commons License 2001.07.24 0 0 242
Visszatérve a Tulipánok-ra, nem is csak az az érzés van bennem, hogy maguk a tulipánok zavarják, akár az adott körülmények között. Hanem, hogy azt valakitől kapta, valakitől, akitől ő nem ezt szerette volna, nem egy csokor piros tulipánt, valami egésze mást, bizonyos értelemben még ennyit sem, de nnél mégis jóval többet.
És nem is tulipánok látják őt, hanem az a személy, akitől kapta, ott van a tulipánokkal együtt. Még ha az a valaki nem is látja, de Sylvia látja azt a személyt.

Na nekem ezek jutottak eszembe róla. Illetve főleg ezek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!