Keresés

Részletes keresés

Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 470

:-)

here to remind you:-)

Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 469

thanx steone :-)

Robert William Creative Commons License 2005.05.03 0 0 468

Az első intro kikapcs. után kijött egy ürge a backstageből a rokonokhoz, majd a nagynénivel(?) ill. egy notesszel távozott a színfalak mögé.

Tuti nem akkor írták a magyar szöveget Alanisnek, de akkor ez volt az érzésem..

RW

Előzmény: Satelite (458)
prsphne Creative Commons License 2005.05.03 0 0 467
:).......... jól tippeltél.
Előzmény: doncerev (464)
prsphne Creative Commons License 2005.05.03 0 0 466
áááhhááá, az indexes cikkböl kiderül, hogy nagyi mégsem bp-n, hanem kanadában él, a többit jól értettem. :)
judelaw Creative Commons License 2005.05.03 0 0 465
index:
doncerev Creative Commons License 2005.05.03 0 0 464
A nickneved miért az, ami? Nekem Persephonét juttatja eszembe, csak ezért érdekel.
Előzmény: prsphne (461)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.03 0 0 463

Jogos, elírtam, láma vagyok! :-))))

Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 462

Én is így értettem a dolgot csak én asszittem, nagyi kint van és túl lerobbant már ahhoz, hogy idejöjjön. Budapesti lenne? És egyszer se jött ide a család????????

Ez elég gázul hangzik...

prsphne Creative Commons License 2005.05.03 0 0 461
Nagyi nem budapesti?..... Tudtommal eddig csak telón kommunikáltak és nagyi amúgyis disabled, úgyhogy ő nem hiszem, hogy várost néz. Szerintem pont ezért kellett a videoüzenet. Az anyukája utazott vele meg a nagynéni - én vmi ilyesmit értettem abból, amit mondott. De lehet, hogy rosszul.... :)....
Előzmény: Törölt nick (457)
doncerev Creative Commons License 2005.05.03 0 0 460

Én is úgy kaptm mélen, ez volt: 

8 easy steps
All i really want
Hands clean
Spineless
Perfect
Head over feet
Excuses
Hand in my pocket
So pure
A man or (GOULASH BLUES )
You learn
Everything
You oughta know
Wake up

Your house
Uninvited

Ironic
Thank you

Amúgy : http://www.4alanis.com/tour/index.php?view=2005-05-02%2010:00:00

Üdv: Én-e :)

Alanis32 Creative Commons License 2005.05.03 0 0 459
Ez megvolt már? 1. 8 Easy Steps 2. All I Really Want 3. Hands Clean 4. Spineless 5. Perfect 6. Head Over Feet 7. Excuses 8. Hand in My Pocket 9. So Pure 10. A Man 11. You Learn 12. Everything 13. You Oughta Know 14. Wake Up Ráadas1: 15. Your House 16. Uninvited Ráadas2: 17. Ironic 18. Thank You http://index.hu/kultur/showbiz/alanis/ www.danubius.hu/vetitoszoba/88299
Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 458

Gyerekek! Mér' nem találok sehol egy setlist-et a neten? Ott voltam, de fejből nem'tom összerakni...

Egyébként nekem az jutott eszembe, hogy ebbe a sznob-terembe egy totál pszicho Radiohead koncertet kéne csinálni!

Mi volt ez az intro-baki az elején? Tudja valaki? Elindult a show aztán még se...

Uninvited jól hangzott!:-)

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.03 0 0 457

A "Szeretünk nagyi" szerintem is jó geg volt, de sajnáltam, hogy Alanis visszafogott volt (vagy megilletődött) és nem kommunikált többet a közönséggel (azaz velünk). Amúgy a Nagyi is vele tartott Bp-re, ma egész nap várost néznek...:-)

MĐ 

Előzmény: prsphne (454)
topikolló Creative Commons License 2005.05.03 0 0 456

Keresgéltem a neten, de még a hivatalos Alanis oldalakon sem találtam semmit: tudja esetleg valaki, hogy a bandáról hol lehet infóhoz jutni? Persze ha valakinek a zenészek nevei megvannak, nekem az is jó! :))

A helyszínnel kapcsolatban: még egy-két ilyen rockkoncert, és a berendezés állapotából maguk is rá fognak jönni, hogy ez nem ide való műfaj... :)))

topikolló Creative Commons License 2005.05.03 0 0 455
Steone, asdf! Mindkettőtöknek köszi!
prsphne Creative Commons License 2005.05.03 0 0 454

Teljesen egyetértek. Gigászi melléfogás volt ez a helyszínválasztás. Szerintem egyébként az Alanis-t is feszélyezte kicsit. Egy ilyen helyre max. Tori koncertet lehetne hozni.... brrr......

(de a "szeretünk nagyi!" jó volt :)....)

Előzmény: Törölt nick (449)
doncerev Creative Commons License 2005.05.03 0 0 453
Köszi, Péter!
asdf_ Creative Commons License 2005.05.03 0 0 452
www.mupa.hu lent kozepen klikk galeria /koncertkepek/
doncerev Creative Commons License 2005.05.03 0 0 451

sziasztok!

Ha már ennyien ott voltatok, ahol én nem, valaki bemellékelhetne egy szetlisztet, hogy tudjam, mit hagytam ki. Köszi.

Üdv: Én-e :)

Cs. András Creative Commons License 2005.05.03 0 0 450
Na jah, én a helyszín miatt bojkottáltam a koncertet :o)

Annyira tipikus, hogy egyesek első sorokba vesznek (nyernek?) jegyeket, aztán sírnak, mert az emberek táncolni, tombolni, pogózni mernek mellettük.
Előzmény: Törölt nick (449)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.03 0 0 449

Sziasztok!

A koncert remek volt, a hangzás is príma, na de a helyszínnel voltak gondjaim...

A Művészetek Palotája (jobbanmondva a "Nemzeti Hangversenyterem") kíváló egy "csendes-ülős" koncertre, de egy efféle ugra-bugrálós bulira alkalmatlan. Gondolom a jegyárakat is a helyszín miatt verték fel ennyire... 16.000Ft azért nagyon durva!

A személyzet viselkedése pedig egyenesen felháborító volt. Miért kell félpercenként valami hülyeséggel b*szogatni a közönséget (akik ugye nem kevés pénzt adtak ki azért, hogy jól érezzék magukat)?

A koncertről:

tetszett, de azért bennem volt egy kis hiányérzet. Kicsit takarékra volt állítva a dolog, az általam látott Alanis koncerteken azért pörgősebb volt az egész.

A "Hand in my pocket" koncertverziója szerintem egy ballépés, kár volt ilyen belassultra venni... A félórás csúszás azért egy kicsit gáz volt.

A "Baba" pedig hiányzott a listából, kár.

De nem panaszkodom, boldog vagyok, hogy ott lehettem.

MD

steone Creative Commons License 2005.05.03 0 0 448
http://web.axelero.hu/steone/temp/alanismorissette.jpg
steone Creative Commons License 2005.05.03 0 0 447
na valamiért nem ment fel, úgyhogy marad a linkelés.
steone Creative Commons License 2005.05.03 0 0 446
Ez sikerült szerintem a legjobban, olyan 3-4 kép van ami jó lett, mert nem akartam a szememhez emelni a gépet.
Satelite Creative Commons License 2005.05.03 0 0 445

Sziasztok:-)

Jelentem a világ végéről a harmadik emeleti erkély közepéről is sirály volt minden!

Jó hogy nem voltam közelebb HOZZÁ, mert még a távolból és lélegzetelállítóan szép volt és lebegtető. (Nagyi meg majd úgy is egyből kiszúrja a video-message-en a prios R.E.M. pólós srácot ott a végén:)) Egyszerűen megfoghatatlan, berepült közénk mint a tavasz és most el is suhan, de mindenki szívében ott marad egy szép saját emlék!

Kicsit idegesen ültem a sok rádión-nyert-ingegyenjegyes ember között, akik szent szövetséget kötöttek, hogy nem adják meg magukat egyetlen ritmus-foszlánynak sem, de jó volt non-komformista módon a mellettem ülő néni arcába üvöltözni k**va boldogan, hogy "well I'm here to remind you....":-)

Láttam minden tombolót fentről a teljes összképet, szépek voltatok gyerekek:-) Ott lett volna a helyem köztetek lent, de hát a jegyek ugye... még jó hogy legalább oda tudtam szerezni, ahol ültem.

Tudjátok mi a vicces? Rohadt fáradtan mentem oda és a végén úgy feltőltődtem, mint szinte soha!

Titkon álmodoztam egy Heart of the house-ról, de így is minden jó volt! Nem tudom Demjánék mennyi zsét nyomtak ebbe a terembe, de olyan akusztika volt, hogy az valami csuda! És szép volt, ahogy énekeltetek, énekeltünk:-)

Szép hetet mindenkinek!

topikolló Creative Commons License 2005.05.03 0 0 444

Szóltak. Mikor beterelték a jónépet 8 előtt pár perccel, akkor hangosbemondták, hogy ilyen cuccokat ne használjunk, sőt, ne is vigyünk be. Ja, aki későn jön... :))

Amúgy Alanis tényleg gyönyörű!

Mondd csak steone! Azt a pár képet esetleg meg tudod osztani velem? :) Na jó, igazából már egynek is nagyon örülnék! :))

Előzmény: steone (441)
Robert William Creative Commons License 2005.05.03 0 0 443
Már megint szerelmes vagyok :)
hoppa_hoppa Creative Commons License 2005.05.03 0 0 442
csendben irigykedem.
steone Creative Commons License 2005.05.03 0 0 441
Nagyon ott volt, a koncert, Alanis pedig gyönyörű volt.
Mikor bemnetünk a táskámba akár atombombát is vihettem volna, ha tilos fényképezni akkor mért nem szóltak előtte, ott mászkáltak folyton.
Így csak pár képet sikerült csinálnom.
De nagyon jó buli volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!