Én is így értettem a dolgot csak én asszittem, nagyi kint van és túl lerobbant már ahhoz, hogy idejöjjön. Budapesti lenne? És egyszer se jött ide a család????????
Nagyi nem budapesti?..... Tudtommal eddig csak telón kommunikáltak és nagyi amúgyis disabled, úgyhogy ő nem hiszem, hogy várost néz. Szerintem pont ezért kellett a videoüzenet. Az anyukája utazott vele meg a nagynéni - én vmi ilyesmit értettem abból, amit mondott. De lehet, hogy rosszul.... :)....
8 easy steps All i really want Hands clean Spineless Perfect Head over feet Excuses Hand in my pocket So pure A man or (GOULASH BLUES ) You learn Everything You oughta know Wake up
Ez megvolt már?
1. 8 Easy Steps
2. All I Really Want
3. Hands Clean
4. Spineless
5. Perfect
6. Head Over Feet
7. Excuses
8. Hand in My Pocket
9. So Pure
10. A Man
11. You Learn
12. Everything
13. You Oughta Know
14. Wake Up
Ráadas1:
15. Your House
16. Uninvited
Ráadas2:
17. Ironic
18. Thank You
http://index.hu/kultur/showbiz/alanis/
www.danubius.hu/vetitoszoba/88299
A "Szeretünk nagyi" szerintem is jó geg volt, de sajnáltam, hogy Alanis visszafogott volt (vagy megilletődött) és nem kommunikált többet a közönséggel (azaz velünk). Amúgy a Nagyi is vele tartott Bp-re, ma egész nap várost néznek...:-)
Keresgéltem a neten, de még a hivatalos Alanis oldalakon sem találtam semmit: tudja esetleg valaki, hogy a bandáról hol lehet infóhoz jutni? Persze ha valakinek a zenészek nevei megvannak, nekem az is jó! :))
A helyszínnel kapcsolatban: még egy-két ilyen rockkoncert, és a berendezés állapotából maguk is rá fognak jönni, hogy ez nem ide való műfaj... :)))
Teljesen egyetértek. Gigászi melléfogás volt ez a helyszínválasztás. Szerintem egyébként az Alanis-t is feszélyezte kicsit. Egy ilyen helyre max. Tori koncertet lehetne hozni.... brrr......
A koncert remek volt, a hangzás is príma, na de a helyszínnel voltak gondjaim...
A Művészetek Palotája (jobbanmondva a "Nemzeti Hangversenyterem") kíváló egy "csendes-ülős" koncertre, de egy efféle ugra-bugrálós bulira alkalmatlan. Gondolom a jegyárakat is a helyszín miatt verték fel ennyire... 16.000Ft azért nagyon durva!
A személyzet viselkedése pedig egyenesen felháborító volt. Miért kell félpercenként valami hülyeséggel b*szogatni a közönséget (akik ugye nem kevés pénzt adtak ki azért, hogy jól érezzék magukat)?
A koncertről:
tetszett, de azért bennem volt egy kis hiányérzet. Kicsit takarékra volt állítva a dolog, az általam látott Alanis koncerteken azért pörgősebb volt az egész.
A "Hand in my pocket" koncertverziója szerintem egy ballépés, kár volt ilyen belassultra venni... A félórás csúszás azért egy kicsit gáz volt.
A "Baba" pedig hiányzott a listából, kár.
De nem panaszkodom, boldog vagyok, hogy ott lehettem.
Jelentem a világ végéről a harmadik emeleti erkély közepéről is sirály volt minden!
Jó hogy nem voltam közelebb HOZZÁ, mert még a távolból és lélegzetelállítóan szép volt és lebegtető. (Nagyi meg majd úgy is egyből kiszúrja a video-message-en a prios R.E.M. pólós srácot ott a végén:)) Egyszerűen megfoghatatlan, berepült közénk mint a tavasz és most el is suhan, de mindenki szívében ott marad egy szép saját emlék!
Kicsit idegesen ültem a sok rádión-nyert-ingegyenjegyes ember között, akik szent szövetséget kötöttek, hogy nem adják meg magukat egyetlen ritmus-foszlánynak sem, de jó volt non-komformista módon a mellettem ülő néni arcába üvöltözni k**va boldogan, hogy "well I'm here to remind you....":-)
Láttam minden tombolót fentről a teljes összképet, szépek voltatok gyerekek:-) Ott lett volna a helyem köztetek lent, de hát a jegyek ugye... még jó hogy legalább oda tudtam szerezni, ahol ültem.
Tudjátok mi a vicces? Rohadt fáradtan mentem oda és a végén úgy feltőltődtem, mint szinte soha!
Titkon álmodoztam egy Heart of the house-ról, de így is minden jó volt! Nem tudom Demjánék mennyi zsét nyomtak ebbe a terembe, de olyan akusztika volt, hogy az valami csuda! És szép volt, ahogy énekeltetek, énekeltünk:-)
Szóltak. Mikor beterelték a jónépet 8 előtt pár perccel, akkor hangosbemondták, hogy ilyen cuccokat ne használjunk, sőt, ne is vigyünk be. Ja, aki későn jön... :))
Amúgy Alanis tényleg gyönyörű!
Mondd csak steone! Azt a pár képet esetleg meg tudod osztani velem? :) Na jó, igazából már egynek is nagyon örülnék! :))
Nagyon ott volt, a koncert, Alanis pedig gyönyörű volt. Mikor bemnetünk a táskámba akár atombombát is vihettem volna, ha tilos fényképezni akkor mért nem szóltak előtte, ott mászkáltak folyton. Így csak pár képet sikerült csinálnom. De nagyon jó buli volt.