igazság szerint ideát még nem voltak komolyabb szervezési nehézségek, mivel mindenkinek útban volt a mi közös kis fagyizónk. sajni, azonban a négy tagú csordamagból hárman külföldre távoztak ill. munkahelyet váltottak :( mindazonáltal a korábban felmerült éttermes tali nekem is bejönne, aholis valami jófajta pocakbavaló mellett merenghetnék a bikalét filozofikus mélységein :))))
Sziasztok, bikák! Mi lett a régi jó, Bikák ide topic-kal? Ez csak költői kérdés volt, mingyá megnézem...:-) Úgy látom néhány hozzászólással ezelőtt valamilyen Bika-tali szervezésbe kezdtetek. Régi jó bika hagyományok szerint egy ilyen tali szervezésének legalább 5x neki kell futni, hogy összejöjjön. Az az alapötlet, hogy kajával és piával csábítsuk a csorda-tagokat a talira nem rossz... nem lenne kedvetek egy régi hagyományt feleleveníteni? Volt ugyanis pár éve 1-2 sajt-bor bika tali... Micóltok?
Ne keseredj el,ilen az igazi férfi!Legalább is kezdetben.Aztán egyszercsak rákényszerül a főzésre és rájön,h úgy tud neked örömet szerezni,h közben neki is jó,pedig nem is értek egymáshoz.Azért arra ne számíts,h el is mosogat maga után.
Jó hétvégét!
Éljen a Mikulás!
nem, valóban nem a plafonfestési képességeiért szeretem (egyébként nem rossz 5let, a következő férjeimnél majd felvételi vizsgát tartok plafonfestésből :))
Ő iszonyúan főz. pl. a virslit úgy csinálja, hogy beteszi a vízbe, aztán elmegy negyven percre telefonálni, utána meg visszamegy és elzárja a gázt. a tésztát meg hideg vízbe teszi, és 40 perc múlva megnézi megfőtt-e már. az eredmény: szétfőtt, odakozmált virslicsimbók, tésztapürével. Jó étvágyat! :)))
(ja és a kedvenc saját fejlesztésű receptje a pulykamell darabkák zacskós levesben, Ő pörköltnek hívja :)))))
Én nem erre gondoltam.
Plafont festeni viszont sokkal nehezebb,ezért csinálják ezt a férfiak.A mosogatásnál pedig biztos sokkal halkabb volt,nem csörömpölt annyira.Vagy tévedek?
plusz szolgáltatások? hát pl. lakásfelújításnál lefestett egy, azaz egy darab plafont (miközben én lefestettem minden mást) :)) ja, és hetente legalább egyszer elmosogat (ha szülinapom van, akár kétszer is :)))
nem látok jelentős különbséget a korábbi vadhézasság és eközött. ja, de egy van: egy kicsi kék papír :)) és most már mindenki kötelességének tartja megkérdezni, hogy mikor lesznek kis mirmincek ;))
egyébként a párom azt monsja, hogy szerinte inkább fogadjunk örökbe... de hogy ne legyen vele sok probléma (pelenkázás, éjszakai sírás stb.), ezért ő egy 16 éves szőke lánygyermekre gondolt :))))))