Szia Macsek! Kocsis Ati vagyok Ózdról.Ha nem emlékeznél rám jó pár éve vásároltam tőled egy Scirocco jobb első sárvédőt a füzesabonyi Lukoil benzinkúton vettem át tőled.Az autóm azóta szépen elkészült , de mára kihasználatlanná vált. Segítségedet szeretném kérni az eladásában, hogy megfelelő gazdához kerüljön ez a szép állapotú autó.Megkérnélek , hogy ha lehetséges írd meg ide a telefonszámod, és a többit már telefonon megtudnánk beszélni. Meg volt a telefonszámod de sajnos nem találom.Előre is köszi , válaszod várom . Szia (az én számom:06303541061 az autó mellesleg egy 1.8-as 16 szelepes dupla vezérműtengelyes Scirocco , szép állapotú garázsban tartott)!
Segítséget kérnék, elfüstölt egy kis elektronikám a 2-es sciroccoban, de nem tudom mi lehet ez.
Valaki tudna esetleg küldeni 1 képet a biztosítéktábláról, relékről ,hogy mi micsoda?
Még olyan problémám van hogy le akarom állítani az autót, de nem akar leállni, csak elkezd dadogni, olyan mintha 1 henger még mindig menne, vissza teszem a gyújtást és megy tovább a motor. Egy párszor eljátszom és egyszer csak leáll rendesen.
Kivettem a 4 gyertyát és azt vettem észre hogy amikor leveszem a gyújtást 1 gyertyán mindig megjelenik 1 szikra. szerintem nem kellene. Gyújtás jeladót már cseréltem.
Ha még valaki nem tudná, idén januárban is lesz scirocco találkozó:
"
Találkozó 2016 január 2. helyett 2016 január 9.
Sziasztok Sciroccosok!
A beiglimérgezésekre, az esetleges hóhelyzetre és a közeli szilveszteri hangulatra való tekintettel a hatvanötödik scirocco találkozót január kilencedikén tartjuk.
Közgyűlés, gokartozás új helyszinen ( ahol tavaly is voltunk ), információcsere és ötletbörze.
A tervezett menetrend:
10:00 Gyülekező az 56-osok terén 12:00 Gokartozás fakultativan és Közgyűlés (2016-os klubprogramok és találkozók megbeszélése, a tavalyi év értékelése)
A múlt évben nagy sikerrel bemutatkozó új gokart pályára megyünk idén is, melyett 2014 augusztusában hoztak létre a belváros szívében. Egész pontosan a Blaha Lujza téren levő Europeum Bevásárlóközpont ( a régi Népszabadság épület helyén épült meg a bevásárlóközpont, a Corvin közvetlen szomszédságában ) minusz ötödik szintjén levő Flashkart-ba megyünk, ahol elektromos gokartokkal "játszhatunk". Legyen annyi elég: max 130km/h, 21 lóerő, 10 gokart, 4 sebesség, 16 kanyar...
Árak: 1 futam = 7 perc
Gyerekek jegy ( gyerekek 120cm fölött már élvezik a száguldást a gokartokkal, mivel nekik külön akár alacsonyabb sebességfokozatot is be tudnak állítani) : 2.000 Ft/1 futamos gokart jegy 5.500 Ft/3 futamos gokart jegy Felnőttek jegy: 2.500 Ft/1 futamos gokart jegy 7.000 Ft/3 futamos gokart jegy
Kicsit jobban utána néztem mert ami oldalon fent voltam ott elég nagy árakat írtak reá.
Ha valaki elvinné minnél hamarabb 10000-ért akkor legalább nem foglalná a helyet a garázsomban fölöslegesen.És még van benne 1 Audi cupé 80-as évjáratúnak a két oldalsó tükre is.
Még annyi egyet elírtam nem jobbos az első lámpa hanem ballos és sajna van az indexbúrán egy kis lyuk.
Bontóba nem akarom beadni mert ott adnak az egészért pár ezret és ha oda mentek megvenni akkor arany árban kapjátok meg.