Annyira nem érek rá, mert szívesen hazamennék lassan, de még van egy-két feladat, amelyet el kell végeznem. Az általad említett módon amúgy sem tudunk beszélni, arról is le vagyok tiltva. El sem indul az oldal: 'hozzáférés megtagadva'. A mi informatikánk már csak ilyen.
Bammeg. Ha nem tudtam, akkor hogy a fausztba szóltam volna? Akkor mondtam, amikor tudtam, hogy esély van rá. Na majd akkor jelezz, hogy mi a pálya. Pupper.
Attilio a következőt mondta (19:07): szevasz hurkalé Zoli haverod üzeni, hogy csütörtökön 7-8 körül kezdődik a beszélgetős-iszogatós parti, az otthonában Attilio a következőt mondta (19:08): majd jelezz vissza, mert mondanom kell neki, hogy ott leszel-e én egyedül megyek a Fecó talán az Andival, de nem biztos Attilio a következőt mondta (19:09): ennyi asszem küldtem egy sms-t is ma
Ez pedig a hivatalos oldal, ahol a FESTO Global minden termékét megtalálod, közte a felsoroltat is.
Plusz van nyomtatott katalógus, és CD változat. Ezeket be lehet szerezni a boltokban, vagy a központi telephelyen, ahol vásárolhatsz is (termékeket is).