Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.10 0 0 8
Ezekre emlekszem en is:))
Hol keszult a kep,a Fo utcaban?(Dozsa Gyorgy ut volt regen azt hiszem)
Előzmény: Hamster (7)
Hamster Creative Commons License 2002.03.10 0 0 7
Hamster Creative Commons License 2002.03.10 0 0 6
65-ös: Mindkettőnél :) Ugyanis elindult a Máv teleptől, aztán ráfordult a Beller Imrére.
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.17 0 0 5
Sportkerulet?
A jo kis focipalyankbol-"Volan palya"-Aral kut,meg Penny Market lett,tiszta szegyen.

65-os hol jart?A Mav telepnel?vagy a Beller Imre utcaban?

Hamster Creative Commons License 2001.12.31 0 0 4
Rákospalotaiaknak sok szeretettel - most kaptam ezeket a régi képeket, még friss ropogósak :)
Kattints ide!
Néhány kép a 65-ös villamosról
haharin Creative Commons License 2001.04.03 0 0 2
Egy biztos, mozit ne keress. Asszem a kerület egyetlen még működő mozija a Pólusban van. A többit bezárták (Béke, Palota). A többiről nem tudok semmit, már évek óta nem élek ott.
Előzmény: magmulat (-)
Anikobp Creative Commons License 2001.04.01 0 0 1
Hát egy palotai sem jár erre ? Senki sem nettel ezen kies helyen ? Pedig engem is érdekelne milyen az élet Rákospalotán!
Előzmény: gomboc-artur (0)
gomboc-artur Creative Commons License 2001.03.26 0 0 0
én nem tud0m hol van Rákospalota
Előzmény: magmulat (-)
magmulat Creative Commons License 2001.03.26 0 0 topiknyitó
Kedves Palotaiak ! Őslakosok vagy betelepültek! Én és kis családom mostanába települne "ki" a Belvárosból Palotára, ezért minden információ aranyat ér nekünk. A Bocskai utcába költözünk, ez a környék érdekel tehát leginkább./Kecske hegy - bár lapos mint egy tál./ Pl. : milyen a Bocskai u-i iskola ? Milyen az orvos, melyik háziorvos a legjobb, hol nem verik át az embert, hol találni korrekt szakiparosokat, melyik mozi a tuti, stb, stb...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!