Nagyon, nagyon szeretném látni, ahogy ezek az emberkék ellenhetest alapítanak. Mehetne mondjuk az m1-en, Lacaatya előtt. De igazából! Micsoda nézettség, micsoda fergeteges kacagás lenne ott! Akár a Demokrata legendásan magas közönségét is magukénak tudhatnák. Főleg Seszták Ágnest tartom a humor olyan nagyágyújának, mint a Hadtörténeti Múzeum mögött rozsdásodó, fadugóval betömött csövek. Csináljátok meg! Rajta! Az ISM-nek már vetélkedője is van.
"...és az állami költségvetéstől teljesen független társaságnál..."
Aha. Hogy is van azzal az ÁFA nem fizetéssel? Az a be nem fizetett tetemes pénz, az természetesen teljesen független az állami költségvetéstől. Nem is hiányzik onnan , ugye. És természetesen nem szedik be a gagyitévék helyett másoktól...
Lehet nem volt világos számodra, de a két megnyilvánulásom teljesen független egymástól.
Akinek nem tetszik ne nézze, hiszen nem kötelező..ez volt az első lényege..a műsorszolgáltatásra sem kötelező előfizetni..ez is egy dolog..
A másik, hogy kinek mennyi a fizetése egy államtól és az állami költségvetéstől teljesen független társaságnál..ebből a mondatból talán világosan kiderül, hogy miután független a költségvetéstől így pénzt sem kap onnan..tehát az adófizetők pénzét nem költik a 7i7-ben lévő emebrekre..igy semmi köze senkinek ahhoz, hogy mennyi pénzt kapnak..legalábbis szerintem.. Másrészt van igazad abban, hogy te is fizetsz ebből valamennyit, ha előfizetsz az RTL KLUB-ra..ne fizess elő..ez a teendő..és akkor nem is nézed...Ha meg előfizetsz,mert van ami érdekel ennek az adónak a műsorából, akkor tudomásul kell venni,hogy ez egy általánydíjas előfizetés, és nem attól függ, hogy te nézed e vagy sem a műsort.. Ugyanolyan átalánydíjas, mint szinte minden minden..Ha veszel 1 liter tejet, kétlem, hogy visszafizetik ar ár felét, ha csak 1/2 litert ittál meg..Éppen úgy, ahogy te is megkapod, egész hónapra a fizetésedet függetlenül attól, hogy a nap egy részét kávézással, cigarettázással,beszélgetéssel és hasonlókkal töltöd...
Nem igazán értem ezt a fizetés vitát..Kinek mi köze ahhoz,hogy mennyit kapnak..
Az RTL KLUB nem állami cég ezért legalább rájuk nem az én és a mi pénzünket költik, és igy számomra ez már mind1..persze más téma lenne a magyar köszolgálati tv vezetőinek és munkatársainak fizetése, hiszen ezt a mi zsebünkből huzzák ki...
Egyébként nem csoda, hogy igyekeznek minnél többet keresni..megnézném azt a kedves hozzászólót, aki sokalja a pénzüket, hogy ő mikor mondaná azt a főnökének, egy fizetésemelésnél, hogy "Nem kell neki annyi pénz"
Mindehol az van, hogy mindenki örül, ha többet keres..minden ember így van ezzel..én is.. És miután nekem károm nincs abból, hogy ők sokat keresnek, miért zavarna..Magán pénzből fizetik őket..azt meg senki ne szabja már meg, hogy egy magán cég, minden állami támogatás nélkül mire és mennyit fizessen..
Pl. a Grespik-Havas vitában erről is szó volt, ezért perli Havas a Grespiket, mert elmondta, hogy Havas mennyit írt be fizetésnek...Nos, ennyit írt be...
Most a következő az lesz, hogy ingyen csinálják. Állítólag egy adásban Verebes azt mondta, hogy nem tudnak neki annyit fizetni, hogy a Jáksót hallgassa. Majd visszaült, és annyit mondott: "de, tudnak!"
Idézném Dr.Gordon Shamway -t ":Vigyázz, mert mindjárt megkapod, hogy "hanemtetsziknenézzedkapcsoldelvanmásadó". "
Hiába mondta poénnak, tényleg így van... Ha nem tetszik minek nézitek mégis annyira, hiszen a látszat szerint szinte mindannyian végignéztétek, olyan jól értesültek voltatok belőle.
Én most is azt mondom, akinek nem tetszik ne nézze...
"A fizetésükről annyit, hogy fejenként, adásonként állítólag 200.000 Ft/szereplő. Ez a tavalyi ár..."
A jolertesultek :))
Olvassatok mar el a Jakso fele interjut, ha nem esik nehezetekre. Aki nem akarja, annak csak egy reszlet:
"Gyermekem anyja a Magyar Televízióban dolgozik, más közegben, mint amilyennek bennünket feltételeznek. Egy nap szép kis hörgés közepében találta magát: az volt a téma, milyen szemét sok pénzt kapunk, mi, "komcsibérencek". Gyermekem anyja hallgatta, hallgatta a fixen tudott, "biztos információ alapján" kimondott összegeket, majd megmondta, mennyit kapok. Lehülyézték. Kérdezte: az urak tudják-e, hogy hívják az ő fiát. Mondták, nem. Jáksó Bence. Hallgattak kicsit, majd a véresszájú kolléga ennyit mondott: "annyiért én nem is vállalnám". "
Nem lehet olyan rossz az a szar. Több millió légy nem tévedhet.[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Voltak jó pillanatai is a 7i7-nek. Csak egyre ritkábbak.
"Én csak azon döbbentem meg, hogy pl. egy Farkas Bertalan odáig süllyed, hogy szerepel a hetihetesben." - Mint katonai attasé tökrészegen vezetett az USÁban, ki is vágták őkelmét...azóta nem csodálkozom!
A Heti Hetes ugyanúgy egy réteg igényeit elégíti ki, mint a Dáridó. Amíg van aki nézi (vannak rendesen!), addig a te két szép szemedért nem fognak rajta változtatni.
Egyébként akinek szombat este nincs jobb dolga, mint a TV-t bámulni, aztán idejönni az indexbe fikázni, annak őszinte részvétem!
Mennyien nem nézzük ezt a müsort! O:)
Mindenki a "szenes-mentest" nézi,csukott szemmel ,haját tépve.
Mikó volt a kedvenc szinészem,amig el nem vállalta azt a hétvégi
förtelmet.
"Kő"-keményen igazad van. Nekem is hiányoznak a Havas-poénok.
O:)
Én most szombaton kellemesen csalódtam a Heti7-esben. György Péter, az egyik szdsz-es főm.c.oknak, a szintén szdsz-es Verebesék bíráltálták vadul az egyik cikkét. Ez már a haladás jele, ha az szdsz-esek egymást is ilyen szinten bírálják.
Szóval ez már az erjedés jele az szdsz-en belül. Csak csinálnák már egy kicsit gyorsabban.
Csatlakozom kedvenc tréneremhez! :)) Igenis, a humor hazai legnagyobb ágyúja egyben a tolerancia harcos zászlóvivője is. :)) És az olyan akadékoskodó alakokat, amilyen a Kern (is), nem szabadni ilyen magas színvonalú kulturális (és tolerancia-) műsorba meghívni, mert nem odavalók. :)) Csak zavarba hozzák a nagyágyúkat, amikor illetlen beszólásaikkal arra kényszerítik őket, hogy önnön magukat definiálják, és akkor majd megint elkezdenek hápogni, mint legutóbb, amikor azt próbálták elmagyarázni egymásnak, hogy mi a feladata a televíziónak. Kinek jó ez? :)) Mondjuk ki: a televízió feladata az, hogy Verebesnek és a többi legnagyobb ágyúnak a lehető legnagyobb gázsikat kifizesse. :)) Azért, amiért. Senki semmit ne kérdezzen! :))