A család fiú gyermekeitől még a locsolás is kedves, a legifjabb 4,5 éves, és irtó komolyan veszi a dolgot, amitől nagyon aranyos ez az egész. Nem családtagok hozzánk nem jutnak be.
Zsó, sosem haragudnék meg, ha nem vennéd fel a hívásom meeting közben, de persze jólesik, h félbe szakítottam egy főnök monológot. Az én telefonomon a főnökömhöz a Csillagok háborúja főcímzenéje van beállítva, de csak azért, mert a Darth Vadert nem tudtam letölteni.
Nekem a 'The Ring' nevű csengőhangom volt sokáig, ami A kör c. filmben a telefoncsegése volt. Temetésen kissé morbidnak hatott volna (mondjuk a Darth Vader is, hehhe), úgyhogy ott inkább némítottam.
Raadasul a fonokom epp belelovalta magat egy kemenyebb monologba mintegy 40-50 embere elott, mikor megszolalt a telefonom. Talan mar mondtam, hogy Darth Vader szuszogasa a csengohangom. :)
Annyira persze nem volt most gaz, mint amikor egy temetesen szolalt meg nem reg...
Pont most hívtam fel, valami megbeszélésen ül. Nálunk ma mindenki hazamehet 2-kor, ennek következtében valahogy egész nap csak lébecolunk, nem igazán dolgozunk.
Kollégám (aki mellesleg nagy mú-fan) figyelmeztetett, hogy nincs valami nagy formában a mú. Mondtam neki, hogy a Porto sem...és tippeltem egy 3-0-t. Ezentúl inkább hallgatok a szakértőkre. Szóval 2-0? Ok, megvettem. ;)
Nem tudom, miért érzed úgy.... A Lost 5. részig jutottam, de abba már bele-belealudtam. ma folytatom. Eddig annyit értek, hogy mégsem akarok utazni az időben, pedig korábban elég vonzó lehetőségnek tűnt.
Én nem tudom, h ma ki nyer, de mikor Zsoldos szigorú szemmel nekem szegezte a kérdést, h melyik az én csapatom, önként és spontán csak azt tudtam válaszolni, hogy ugyanaz, mint az övé. Főleg azok után, h kiderült, filmklubbilag még szükségem van rá.