Keresés

Részletes keresés

rali Creative Commons License 2001.02.05 0 0 39
Bocsánatot kérek előre is az otromba kérdésért:neked szűk az agyad?Te hajtsad el a pondró hapsidat!A többi néma csend ...
Előzmény: pami. (37)
pami. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 38
Pamcsi rulez:)))
Jellegű?
Mindössze és nagggyon nagyképűen: csak a lelke van nálam.
A megismerkedésünk sem egy szimpla szerdai eset, sőt naggyon nem az. Képzeld el a helyzetet:(nyálas lesz, de nem én írtam, mondtam már)
Ácsorog veled szemben egy ember, akit kívülről már jól ismersz. Hallottál róla másoktól, és a történetek alapján mindig ilyen fizimiskát képzeltél el magadnak. Gondolod, egyéletem egyhalálom, csak nem néz hülyének, bemutatkozom. Namármost pasas áll, csak áll, (a déli pu-n) és avégül ő mutatkozik be, azzal, hogy mostantól a kollégád lesz, plusz a tesója a fent említett, róla szóló történetek mesélőjének.
Ettől persze még nem leszel rögvest szerelmes, az kicsit később jött.
...nem sokkal az után, hogy kiderült, ő is ismer engem. Egyszer lerajzolta a számára ideális nőt. Semmi kétség, én vagyok.
Jól rajzol a pasi. Művész a lelkem.
Bocs, a hosszért.
Előzmény: rali (36)
pami. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 37
Erre azt tudom mondani, amit pasi:
ha kislánnyal vécét pucoltatna, mégpedig fogkefével, akkor sem menne sehová. Nem szó szerinti idézet volt, persze, csak tartalmi.
De leányka kapott már hatalmas pofonokat(nem fizikailag) amilyenekről más nő még teli hassal sem álmodik, mégis maradt.
Sőt gyanítom, akkor sem menne sehová, ha nagggyon aljasul én közölném vele, hogy a kedvesünk nem a pad alatt alszik, míg napokon át nem merészkedik haza, hanem nálam.
Akkor most markológép kell és kamion?
Előzmény: flyOrDie (32)
rali Creative Commons License 2001.02.05 0 0 36
Pamcsipamcsipamcsili!
A fasziról jóval könnyebb leszokni.Helyedbe már tegnapelőtt szélnek eresztettem volna.Milyen jellegű kapcsolatban vagytok?

Az idegbeteg kis ribi meg menjen a

Előzmény: pami. (35)
pami. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 35
A barát zsarolását csak a példa kedvéért hoztam, kedves, fáradt rali:)))
Viszont aranyos ez a pamcsizás... Komolyan jól esik!
Előzmény: rali (33)
pami. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 34
Miért van ennek számotokra ugratás szaga???
A legkreatívabb dramaturg, mint tudjuk, az élet. Sajnos produkál ilyetén csavarokat is.
És gondolom mással is történnek szappanoperoid esetek.
Még egy kérdés(az eredeti mellé):
A bagóról nehezebb vahj leszokni, vagy a kedvesről, akinek tohonya korpuszával minden nap kénytelen vagy szembesülni? Még csak el sem bújhatsz.
Előzmény: Gai-luron (31)
rali Creative Commons License 2001.02.05 0 0 33
Dogissimo:ott,amikor más vette át a zsaroló szerepét.(valami barát)
Pamcsi:
Nekeg kell ezt tetves szemétláda pasidat kirúgni.
Előzmény: pami. (29)
flyOrDie Creative Commons License 2001.02.05 0 0 32
Ha csak úgy általánosságban beszélünk: A barátodnak ki kellene mutatnia, hogy már nem szereti. De ne abban a felállásban, hogy *mást* jobban szeret. Hanem hogy őt, csak úgy önmagában, már nem szereti annyira, hogy igazán vele akarjon maradni.
Így nem az lesz a kép, hogy akkor most versengenie kell.
Gai-luron Creative Commons License 2001.02.05 0 0 31
Kifejezetten irigylem pami. kedvesét, mert rövid ideig két csajt dugott párhuzamban.
Lulu2 Creative Commons License 2001.02.05 0 0 30
Te Pami!

Ez Neked már túl hosszú és veszélyes! Próbálj meg egy új kedvest keresni és szállj ki ebből trióból,még jobb, ha azonnal mész és csak utána keresel új kedvest,ha nem ugratsz minket! Ha meg igen akkor kezdj egy másik témát, azt is bekajáljuk egy darabig!

pami. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 29
rali, NEM te biztatsz!
Jaj!
Barátnővel ellentétben sosem tudtam efféle módszerekkel pasast rávenni a maradásra. Rgo: barátnő biztatja pasit és nem te engem! :)))
(Na jó, nem a legszerencsésebb szó ide a biztatás...)
Előzmény: rali (27)
pami. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 28
dogissimo: akkor te pasi helyében újfent megpróbálnád a lapátot?
Jól értelek?

rali:
Hol veszítetted el a fonalat pontosan?

Előzmény: dogissimo (24)
rali Creative Commons License 2001.02.05 0 0 27
Milyen alantas módszerekre biztatlak én?
Előzmény: pami. (26)
pami. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 26
Ezt most úgy mondod, mintha a világon egyedül én lennék háromszögalkotó. (ami ugye eleve nem lehet, mert három résztvevőt feltételez)
Nem, sok olyan nagy-nagy hülye van, mint én.
Viszont sosem jutna az eszembe ilyen alantas módszerekkel döntésre kényszeríteni a kedvesemet. Megtehettem volna biztosan, és nem csak vele. De tiltakozom. Aki nem jön magától, az erőszakkal nem kell.
Előzmény: rali (22)
rali Creative Commons License 2001.02.05 0 0 25
Na ereszd el a szakállam!Először a pasid volta tettes,most meg már valaki más.Kezdd el elölről a mondókádat,összefogottabban,pontosabban.
Előzmény: pami. (23)
dogissimo Creative Commons License 2001.02.05 0 0 24
o.k. Akkor vonatkoztassunk el a forrás problémától. Egy zsaroláshoz 3 személy kell: a zsaroló, a zsarolt és aki(k)nek ezt el lehet adni. Egy zsaroláshoz kell még a zsarolás tárgya.

Nos: zsaroló = öngyilkos lány
zsarolt = párod
vevő = jelen esetben Te
tágy = gyerek, saját élet

A párod mit veszíthet: szerintem semmit. Ha gyerek lesz - így is úgy is lesz - fizetni kell, tehát a labilis lánytól célszerű megszabadulni. Ha nem lesz gyerek, akkor a legjobb. Ha öngyilkos lesz, akkor ez az ő felelőssége. Senkit nem lehet megakadályozni, ha igazán akarja.

Ez brutális, de ez a helyzet. Én még közölném vele azt is, hogy mindenki tud mindenkiről, így aztán nincs mit eladni...

Előzmény: pami. (16)
pami. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 23
Nane, rali!
Ez halál komoly!
És még tudnám színezni, de ha már ezt sem hiszed el...
Nem ez az egyedüli horror minálunk, de ha belemásznék, azzal magam kezdeném el a saját topicom szétoffolását.
Előzmény: rali (20)
rali Creative Commons License 2001.02.05 0 0 22
Nem gondold,hogy nem lehet szerelem az olyan kapcsolat,ami megaláz?
Előzmény: dogissimo (18)
Gai-luron Creative Commons License 2001.02.05 0 0 21
Ezrest rá, hogy igen.
Előzmény: rali (20)
rali Creative Commons License 2001.02.05 0 0 20
Tepamcsi!Te itten hülyítesz minket?
pami. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 19
Abszolút Nulla, köszi, ez tökös válasz volt. Komolyan.
Még akkor is, ha szülők a legutóbbi öngyije után látni sem akarják a kicsikét. Egyszer minden szülő meglágyul.
Remélem. Mert egyedül rájuk bízható a kölök.
dogissimo Creative Commons License 2001.02.05 0 0 18
Felelősséged szerintem sincs a másik lánnyal kapcsolatban. A kedvesednek kellene ezt az ügyet megoldani. A kedvesed iránti szeretet szól belőled szerintem és nem a lányért, hanem a kedvesedért aggódsz, hogyan mászhat ki ebből a "szorult" helyzetből.
Rá kellene hagynod a megoldást.

Előzmény: pami. (10)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.02.05 0 0 17
Hát azért mert hülye, még nem kell hagyni, hogy megöngyilkolja magát. Össze kell kötni a kis kezét nekije, egy hét alatt úgyis elfelejti az egészet, és kész, el lehet engedni.

A pasiról meg ne is beszéljünk.:-/

Előzmény: rali (14)
pami. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 16
Egyszerűbben teszem fel a kérdést, hátha kizárólag a problémára vonatkozó válaszokat adtok:
Mi a teendő egy notórius zsarolóval?
ui. erre még egyikőtöknek sem volt ötlete.
Vagy úgy vélitek, nem elkülöníthető az alaptól a triókról való moralizálás?
Zsarolhatna akár a legjobb barátod is. (hátha így egyszerűbb rátérni végre a tárgyra)
Előzmény: rali (11)
Gai-luron Creative Commons License 2001.02.05 0 0 15
Kedvesed rám emlékeztet linkség tekintetében, úgyhogy vigyázz vele. Nem fog nyugton maradni. Kicsit sajnállak. (a terhes csajt jobban)
rali Creative Commons License 2001.02.05 0 0 14
Az ilyen hülyékkel nem kel vacakolni,ki kell rúgni és kész.Ha létezok egyáltalán ....
Előzmény: Abszolút Nulla (13)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.02.04 0 0 13
Szereti a speciális lelkületű lányka a kedvesedet? Mert ha nem, és csak hisztizik, akkor sokkterápia: kirúgni egyik napról a másikra. Szólni szülőknek, hogy a szemüket tartsák rajta vagy bezárni valahova, amíg lehiggad stb. Esetleg szanatóriumi kezelés, ha tényleg annyira oda van.

Ha meg szereti, akkor ugyanezt javallom, csak több kímélettel.

Yoo Creative Commons License 2001.02.04 0 0 12
Én is speciális lelkületűvé válnék, ha a kedvesem többet lenne másik nőnél, mint itthon.

Az ilyen párhuzamos kapcsolatokkal nem tudok kibékülni.

Döntsön a pasi, és kész.

rali Creative Commons License 2001.02.04 0 0 11
A gyereket nem te csináltad,a gyógyszert nem te adtad neki,nem is ismered személyesen.Milyen felelősséget érzel?Veled felelőtlenkednek,vedd már észre!Egyáltalán IRL létezik ez a harmadik,vagy csak a fószer fantáziálta?

YOO:
azért álprobléma,mert ép erkölcsi érzékű ember ilyen buliba nem száll be.

Előzmény: pami. (9)
pami. Creative Commons License 2001.02.04 0 0 10
Szó nincs belelotyogásról, mindenkinek kíváncsi vagyok a véleményére.(Mert az egyém totál szétszórt állapotban van)
Kedvesemmel közösen és első körben szeretnénk kettesben lenni végre.
Lassan többet van nálam, mint otthon.
A nyaralás, karácsony és a többi klasszikus háromszög- járulék létező probléma persze nálam is.
De úgy érzem, hogy a speciális lelkületű leánykával kapcsolatos teendők elkülönülnek minden egyébtől.
Előzmény: pami. (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!