Lybra LCD kijelzőn a 6-os számú piros piktogram jelzi, hogy kevés a hűtővíz. Nem kevés, nem is kell utána tölteni soha. Valószínűleg elromlott a jeladó, amit nem találok sem a motortér előtt állva, sem a dokumentációkban.
Valaki tudja, hogy hol van?
Kappán a kiegyenlítőtartály tetején van.
Az alábbi ábrán a 3-as számú Level Gauge.
Ilyet nem találtam az eper-ben sem a Lybra esetén.
Az nincs meg sajnos, az új csuszkával javított j1 a saját Lybránkban nem rég szétugrott és a bontott két jobbosból kellett egy épkézlábat csinálnom bele.
Ilyen alkatrész csak gyáriban létezett, de már nem is rendelhető. Egyébként is benyúlik a vezérlés alá, azon fekszik fel a vezérmű feszítőgörgő és a vezetőgörgő is, tehát nem lehet csak úgy kicserélni.
Ebay-en árulnak bele csak szilentet jó drágán, bár inkább az a kérdés, hogy lehet-e annyi helyet csinálni, hogy a régi fém házát ki lehessen fűrészelni az alu konzolból.
Ha esetleg igen, akkor a strongflex PU szilent viszont tartósabb, olcsóbb megoldás.
2.0 benzines felső motortartó (jobb oldalon) a kasztniból indul egy rúd, szilenttel a kasztni oldali végén, a másik vége afféle villa, ami a motorblokkon lévő alumínium biszbaszra (ház?) csatlakozik egy másik szilenttel. No nekem ez a második szilent van szétszakadva. Gondolom ez csak azzal az alu biszbasszal együtt cserélhető. A boltban nem tudták, hogy keressék... Tudna valaki alkatrészkódot mondani hozzá? Esetleg vennék egy bontottat.
Tudom, hogy a face-en nagyobb az élet, de én ott nem vagyok.
Nincs előrelépés a műszerfalnál, de viszont miután Anti írta hogy a motorok és a csatlakozók sem egyeznek a két évjáratban, így nem is tudok neked megfelelő alkatrészeket adni a fűtésboxhoz.
Sziasztok!Szeretném kérni a segítségeteket.Mikor vettem az autót(1.9jtd 115)tudtam hogy kuplungcserès.Kemèny volt,ès bizonyos fordulaton törtènő vàltàsnàl reccsent a 3.Megtörtènt a kuplung cserèje ès megszűnt a hiba Eltelt kb 2-3 ezer km,ès megint recseg a 3.sebesség.Kicserèltük mindkét szervó munkahengert de maradt a hiba .Most ott àllok hogy újból kuplung csere ,csak most nem valeo.Tapasztalt valaki hasonló hibàt,nem a vàltó lessz szar? Köszönöm
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy a műszerfal világítás és a műszerek egyszer csak kifeküdnek, értsd se sebesség se fordulat se üzemanyag szint se hőfok sem a megtett km. Sötétség borul az egészre. Majd félóra múlva vagy újabb indításnál visszajön. Mi lehet ennek az oka vagy hol kell keresni a hibát?