Köszönöm, még egy kérdés, mstshungaryról letöltött mozdonyokat hogyan kell kicsomagolni? Mert bárhogy pakolom a vezetőállást meg a hangot egyszerűen nem működik.
Hozzáteszem, az előbb az M61-es mozdonnyal mentem (volna). A Taurus-nál és a V43-nál is volt olyan gondom, hogy befékezett (Éberségjelző miatt), és nem tudtam kiengedni a fékeket. Van ennek valami trükkje, hogy tovább tudjak menni utána?
OpenRails programot használok az MSTS-hez. Tudjátok, milyen fékeket kell kiengedni a vonatokon, hogy el lehessen indulni velük?
Van ugye az Átmenőfék ("é" és "á" betű), van Kiegészítő fék ("ő" és "'ú" betű"), illetve a "-"-lal tudok fékoldást csinálni. Vészféket is kioldottam, ha be lett volna húzva ("y"). Még miket kell kiengednem, hogy el tudjak indulni? Menetszabályzó "előre" állásban van, illetve gázt is adok, de valamiéárt még mindig áll. :o(
Tud valaki linket adni az actHU csomaghoz? Már rengeteg helyen kerestem, de mindenhol a Yofej-es link van, az meg már nem elérhető. Előre is köszi a segítséget!
Ugyan azok a hangok és cabok kellenek a szilikhez. A VMW az régi modelles a másik már új modell de a cab meg a hang mindegyik szilénél ugyan az. Nem értem az értetlenkedésed. Járműlistában szájba árgósan le van írva.
Köszönöm az eddigi segítséget. Most az a kérdésem, hogy az msts hungary honlapról letöltött szilik közül amelyek nem a V43_VMW mappába, hanem a HMAVTR mappába kerülnek, azoknak a Sound mappáját honnan lehet megszerezni. Mert a honlapról letölthető Sound-ok mind a VMW-s szilikhez tartoznak, és azokkal nem nincs hangja másik fajta V43-asoknak.
Először arra gondoltam megadom a közvetlen linket, de annyi értékes infó van az oldalon, hogy kérlek olvasgasd el mielőtt belefogsz a dolgokba, ha valamit nem értesz azt nyugodtan kérdezd,
Két kérdésem van: az egyik, hogy az msts hungary-ról pontosan melyik menüpontból tudom letölteni az alföld 7-et, mert sehol sem találom. A másik kérdésem pedig az, hogy amelyik járműhöz nincsenek consist fájlok, azzal akkor mi a teendő? kÖSZÖNÖM ELŐRE IS
Én is innen töltöttem le mindent a global mappákat is mindent úgy csináltam ahogy le van írva kétszer is végigcsináltam de amikor játszanék Békéscsabáról indulva mindig kiírja a hibaüzenetet