Keresés

Részletes keresés

Ancsúr Creative Commons License 2008.09.16 0 0 8782

Jót mosolyogtam a férjed ügyködésén. Ügyes lehet.

Én megint elvittem a család nátháját, hétfőn reggel alig bírtam magam összekaparni, hogy bevánszorogjak dolgozni. Ráadásul úgy tűnik, nem bírom a Nasivint. Fekszem, pulzusom 110. Arra nem is merek gondolni, hogy mástól van.

Zádorral az történt, hogy nem készültem eléggé a pelenka nélküli kakilásra. Ahogy megtanulta visszatartani, ki is maradt 2 nap. Közben tömtem gyümölccsel, de a 3. nap már sírva kakilt. Na ez elég volt neki ahhoz, hogy amíg bírja, visszatartja. A Laevolac segít abban, hogy most cseppet sem fáj neki, de még így is. Már kívülről fújja a mesét a kis kakiról, aki világgá akar menni a csatornában.. Ne nevessetek!

Betegség nélküli őszt kívánok mindannyiunknak!!!!!!

Előzmény: quizas (8780)
Ancsúr Creative Commons License 2008.09.16 0 0 8781

Örülök, hogy jelentkeztél, de a híreid szörnyűek:-(

Én is bepánikoltam volna, az biztos.

Epekő? Lehet, hogy attól fájt régebben a hasad? Mikor műtenek?

Előzmény: Mona73 (8779)
quizas Creative Commons License 2008.09.15 0 0 8780
Sziasztok!

Ancsúr,
Örülök, hogy megkerült a nadrág. Nálunk is keveredett már el így holmi.
Szuper a bicaj, csak tekerj, amíg jó idő van!
Kaki-ügyben nem tudok okosat mondani. Karsa is szoba- és ágytiszta, de naponta kétszer (ebéd és vacsora után) bilire ül. és legalább egyszer termel is. Csongorral sincs gond, kisBulcsú 2-3 naponta szokott, de ő mindig is ilyen volt.

MOna, Piros,
JObbulást asztma-ügyileg! És szövődménymentes gyógyulást a műtétből, Mona.

Krupp: Karsának is volt péntek éjjel. Taknyos is (mindhárom), és a betörő front kihozta belőle. Azóta nem volt.

Suli: a tanítónő szuper, a szülők némelyike ágál a fiam ellen, merthogy könnyű Katát táncba vinni, ha verekedésről van szó. :-( Mi dolgozunk az ügyön, de inkább motiválással és célprémiummal, nem pedig a másik "bűnös" kisfiú anyjának módszerével (verés). Ma volt egy szülői, amin a férjem jelent meg, most szerinte pár hétre lecsillapodtak a kedélyek. :-)
Mona73 Creative Commons License 2008.09.13 0 0 8779
Sziasztok!
Vagyok. NApra kész!
Olvasok mindig.
Nálunk ovival semmi előrelépés nincs. Egyenlőre.
Meg volt az első rohanásunk kórházba, ügyeletre Norbival.
A lényeg, nem ecsetelem: lent voltunk ő a bokorral játszott, az visszacsapott bele a szemébe. Sírt, könny helyett vér jött a szeméből. Én totál bepánikoltam ami ilyenkor kifejezetten jó. Rohanás a Tétényi uti kórházba szemészet. "CSak" a kötöhárhyája repedt fel, kenőcs és szemcsepp. Már csak egy kicsit piros a szeme. Ez 2 hete volt.

1 hete el kellett altatni a kutyánkat. Rákos volt.

Én készülök az epeműtétemre mert van egy szép kövem.
Az azthmám nekem is dübörög! A fene enné meg

Igy pár sorban azt hiszem ennyi. Tömören.
És egy pár kép.

pbuza Creative Commons License 2008.09.13 0 0 8778

Nálunk is külön-külön részletekben szoknak be, de mivel nekem kettő is megy egyszerre, ugyan más csoportba, így együtt járunk. Nagyon is fura volt, hogy nélkülük vagyok. Végül is majd 3 évig itthon voltam, és most igen nehéz volt nekem. Így szerintem elmondhatom, hogy nekem volt a legrosszabb ebben a beszoktatásban.

Sajna nekem a pénteki vizsgálat szerint asztmám van. További jó hír:(, hogy pénteken egy ujabb kruppja volt a kisfiamnak. Ezen felbuzdulva apával gyorsan beruháztunk egy hideg párásítóra.

Ancsúr Creative Commons License 2008.09.13 0 0 8777
Ügyesek vagytok! Neked nem volt olyan érzésed az első napokban, hogy a manók birodalmában jártok? Olyan fura, hogy nélkülünk tevékenykednek, igaz?
Nálatok az egész csoport egyszerre szokik be? Sógornőm fia majd csak okt. végén mehet, addigra kerül sorra. 15 fős csoport. Szerintem vmit trükköznek.
Előzmény: pbuza (8775)
Ancsúr Creative Commons License 2008.09.13 0 0 8776
Sziasztok!
A nadrág előkerült. Egy másik szekrénybe keveredett. Kerestem, rátaláltam. Senkinek nem tűnt volna fel, egy szekrénynek két kis gazdája van.
Nekem a megszokott módon sok a munkám, marad is még egy ideig így.
Elért minket az őszi első nátha. Kifogásnak jó, ma pihenek. Ill. 6- kor nekiálltam, majd de. elmentünk nekem új biciklit venni. Karácsonyra:-) Párom ügyeskedte ki az árát, reggel szólt, hogy kaphatok. Az elmúlt két hónapban érezhetően leépültem fizikailag. Na, a vétel után hazatekertem 15 km- ről, nem győztem váltogatni. A ház előtt leszállva menni is alig tudtam. Főleg így, hogy a náthám is tombol. De nagyon jó volt. Még egy sportcipőre is szükségem lenne, a mostani már fűnyíráshoz is szégyenletes.
Mona, ha olvasol még! Idén nyár végére még nekem is kijött az allergiám, olyan kedvező nyaruk volt a fűféléknek. Nem fulladtam, nem szenvedtem, de fogyott a zsebkendő rendesen.
Quizas! Örülök, hogy jól indult az év, nagyon jó lenne, ha így is maradna. Amiket írtál a tanítóról, esélyes, hogy így lesz.
Kivágós könyvek? Azt hiszem, ha ilyenünk lesz, osztozunk rajta apjával. Ez az a rengeteg darabos, ugye?
Kérdésem lenne, hátha vkinek van tapasztalata, hallott vkitől ilyet.
Zádor ugye szobatiszta, ágytiszta lett szinte egyik napról a másikra. A kakival volt gond 1-2 hétig. Aztán olyan jól megtanulta visszatartani, hogy 2 hete vasárnap kúpért kellett mennünk, az volt a 4. nap. Az semmit nem ért, jött a Laevolac szirup. Az jó volt. Na, én azóta adom neki, minden nap. Így jár wc- re 2-3 naponta. Most már félelem nélkül, látom, hogy nem akarja visszatartani, az első ingernél fut. Általában a többediknél jön csak a kaki. Szóval azt kérdezném, hogy szerintetek ez az időszak meddig fog tartani? Pelenkás korában naponta telerakta a pelust.
Előzmény: quizas (8774)
pbuza Creative Commons License 2008.09.10 0 0 8775

Sziasztok

Mi épp beszokóba vagyunk a bölcsibe. Ez volt a harmadik nap és már tök jól ment, ott is ebédeltek és mi már egész idő alatt nem voltunk velük. Tök büszke vagyok rájuk.

quizas Creative Commons License 2008.09.01 0 0 8774
Sziasztok,

Ancsúr,

Sajnálom, hogy lába kélt a nadrágnak. :-( Nincs remény, hogy előkerül?

Lottó főnyereményre én is vevő lennék, pedig nem dolgozom. A párom ellenben látástól mikulásig.

A suli első napja kb. úgy telt, ahogy vártam. A tanítónő aranyos, de persze fiunk bemutatkozott. Kiolvasta az összes kitett újságot, ezért nem ért rá a többiekkel ebédelni. Valamint egy régi (másodikos) ismerősének klubjába akar tartozni, tehát "harcol" a rosszak ellen. Kik a rosszak? Hát a barát ellenségei. De a tanítónő szerint ez főleg csak duma volt, neki is magyarázott.

Szóval egyelőre minden OK. Késnek a kivágós könyvek, ma még szabad az estém. Csomagolhatok. ;-)
Ancsúr Creative Commons License 2008.09.01 0 0 8773

Ügyes vagy! Ilyenkor elgondolom, mennyit félretehetnénk ilyen spórolás mellett, ha normális összegű havi bevétellel rendelkeznénk.

Megérkezett az utolsó csomag is, el vagyunk látva itthoni ruhákkal is.

Képzeljétek, Zádor, aki itthon azért durva is tud lenni Zorkával, jó szórakozásról gondoskodott a bölcsiben. Egyik kisfiú harapott, ő ott termett abban a pillanatban, nagyon megszidta, majd kivezette a teremből, hogy harapós gyereknek a folyosón a helye. Majd az udvaron nem engedte vonatozni, mondván ez még a büntetés része. Ezt szépen kigondolta, így volt rá esélye, hogy végig ő lehessen a mozdonyvezető.

Előzmény: pbuza (8771)
Ancsúr Creative Commons License 2008.09.01 0 0 8772

Na, a cipő nálam sem jött be. Gondoltam idén Zorka igazi lányos cipőt kap őszre. Aztán álltam a 9 ezres cipők között...Maradt a zöld, farmerhez jó. És bízom benne, hogy nem bírja 2-3 hónap alatt tönkretenni.

Quizas! Hogy telt az első nap a suliban?

Én álmodozok a nagy lottó nyereményről, semmi kedvem dolgozni. Milyen dolog, hogy naponta 20x felidegesít vmi, kiszolgáltatottak vagyunk ilyen- olyan törvényeknek, stb., stb. Ez a 2. hét, de már most elegem van.

Délutánra eltűnt az oviban Zorka nadrágja. Óvónők is értekeztek ma, ez látszott rajtuk. Mikor kerestem a nadrágot, a máskor készséges óvónők lényegében leráztak, hogy biztos nem is az volt rajta, ha mégis, majd holnapra előkerül. Pénteken vettem:-(

Előzmény: quizas (8770)
pbuza Creative Commons License 2008.08.27 0 0 8771

Ancsúr

jobbulást!

Nagy szerncsém volt. Nyílt nemrág egy új bolt nálunk és ott kaptam 10 pár zoknit 140 Ft ért. Nem írtam el! Többször megkérdeztem az eladótól, hogy tényleg annyi-e. Ja, és pamut. Vitték mint a cukrot.

Még a turival is szerencsém volt, mert holnap kap új árut és ma így 400 ft volt a gyerekruha. Én meg tök jó pulcsikat és polárfelsőket találtam a fiamra és így még olcsón is megúsztam. Szóval a babakocsi pénzemből jól gazdálkodtam és még pénzem is maradt.

Juhé!

quizas Creative Commons License 2008.08.27 0 0 8770
Ancsúr,

Jobbulást!

Én is igyekszem pk-et spórolni, bár ez a cipőnél nem jött be és ugye elsejére kellett. Bár leginkább itt a Humanaban veszek dolgokat, mikor félárúak vagy 200-150 Ft-os egységáron vannak.
Gratulálok Zádor kiváló "minősítéséhez"! :-)
Előzmény: Ancsúr (8769)
Ancsúr Creative Commons License 2008.08.27 0 0 8769

Én addig keresgettem, amíg egy eladónál találtam sok hasonló méretű ruhát. Így még a pk sem dobta meg az árakat. És tényleg nagyon jó minőségű holmikat kaptam.

Vasárnap én is beteg lettem. Ismét egy ismeretlen vírus. Fájnak az izmaim, fejem, szemem, hányingerem, kicsi lázam van. Így járok dolgozni. Élvezetes.

Zádor nem is sírt hétfőn. Négyen vannak a héten, visszarázódott egyből. A holmijait haza kell hozni du., de ezt leszámítva minden rendben. Új óvónőjük lesz, 2 hétig még bejár a régi is. Tegnap eljött családlátogatásra, szimpatikusnak tűnik.

Olyan szépeket mondtak Zádorról:-) Sajnálják, hogy nem marad végig, remek húzóerő, szófogadó, ügyes, okos, már teljesen óvodaérett. Jó, hogy a párom is hallotta, mert itthon azért máshogy viselkedik...

Előzmény: pbuza (8766)
quizas Creative Commons License 2008.08.26 0 0 8768
Igen, én ünneplős cipőt vettem bőrből, pk-val egy ezresért. Egy év alatt kinövi... Ha nem hamarabb. És az öccse tuti nem örökli, egy szám a különbség a kettejük lába közt.
Előzmény: pbuza (8767)
pbuza Creative Commons License 2008.08.26 0 0 8767
A teszvesz tényleg tele van mindennel. Már rajta vagyok a dolgon. Egy aukciót már meg is nyertem.
pbuza Creative Commons License 2008.08.25 0 0 8766

Köszönöm, hálásan. A szandikon már túl vagyunk. A nagyi volt ittt hétvégén és adott rá pénz, ma meg gyorsan meg is vettük, nehogy másra költsük.:) mellesleg egy csomóan voltak gyerekesek mindenhol és persze mindenki szandit akart. A ruhákat holnap nézem meg. Ha minden jól megy holnap megveszik a testvérbabakocsinkat. Sajnos kissé sürget már az idő és persze fogytán a pénzünk, így olcsóbban adtam el, mint szerettem volna. Viszont ha jól gazdálkodom, akkor futja majd a ruhákra. Ha megvan a pénz megyünk is a turiba, ott kezdünk. Aztán jön a piac meg a kínai. Ez van. Vadi új adidas ruciban nem fognak vírítani a gyerekeim. Mellesleg fölöslegesnek is tartanám, még ha lenne is rávaló.

Ancsúr mi a tapasztalatod a teszveszről? Ruhát ott még nem vásároltam.

Előzmény: levelibeka (8765)
levelibeka Creative Commons License 2008.08.24 0 0 8765

Szandált én is most vettem Kristófnak, nagyon szép-vagányat, kérges, és tépőzáras felül (a másik kettő meg csattos alatta), és tiszta bőr, Wink, és 3.290 Ft volt. Nagyon szép skék és keki színben volt a pasiknak és 30-asig, illetve rszínben a csajoknak. :-)

Szívesen veszek/segítek ha gondolod...

Előzmény: pbuza (8762)
Ancsúr Creative Commons License 2008.08.24 0 0 8764

Nálunk ez az utolsó, munka, ovi, bölcsi előtti nap jó mattra sikerül. Férjemnek fáj a dereka, enyhén lázas az allergiától, alig aludtunk, fáj a fejünk...

Zorka reggel kipattant az ágyból, hogy megy oviba. Már a hét elején összecsomagolta a cuccait. Bíztatja Zádort, hogy örüljön már ő is. De ő visszafogott ez ügyben. Holnap szerintem keservesen fog sírni.

Én most teszveszen ügyködtem. Itthoni ruhákat max. 200 Ft- os, ovisakat max. 500 Ft- os áron vettem. Eddig nem csalódtam.

Őszi cipő még nincs.

Előzmény: pbuza (8762)
quizas Creative Commons License 2008.08.23 0 0 8763
Sziasztok,

Piros,
Kitartás, csak vége lesz már a rossz szériának!
Jó ötlet a rokonságot is bevonni a szandálvásárba. No meg a turit a többibe. :-)
pbuza Creative Commons License 2008.08.23 0 0 8762
Azt nem csodálom, hogy fogy a pénzed. Az én fiamnak szinte teljesen új ruhatár kell. Pólók, nadrágok, zoknik.A lányomnak elég 2-3 új nadrág. Aztán vehetek még mindkettőnek benti cipőt és őszre is kell vmi cipő mindkettőnek. Na és ugye ehhez majd hozzájön a bölcsiben fizetendő ebédpénz és csoportpénz., ami szintén szép összeg.Én azzal igyekszem csökkenteni a kiadásokat, hogy szeptemberben van a lányom névnapja és októberben a fiam szülinapja és ruhát kiértem most mindenkitől. Alakl a dolog, mert már megvan a bölcsibe való két szandi ára és két szabadidőrucit is kaptunk már. Na és fizetéskor majd benézek még a turiba is. Az udvaron rohangálni az onnan való ruhák is tökéletesen jók lesznek, ha kapok.
Előzmény: Ancsúr (8758)
pbuza Creative Commons License 2008.08.20 0 0 8761

egyetlen egy szappanoperát sem nézek! Már a helyszínelős sorozatról is leszoktam.

Előzmény: Ancsúr (8758)
pbuza Creative Commons License 2008.08.20 0 0 8760

bocs 39 fok felett

Előzmény: pbuza (8759)
pbuza Creative Commons License 2008.08.20 0 0 8759

Nos ez az. Igaza van Monának. Ha vki ezt elmesélné nekem, hogy az elmúlt alig egy hónap alatt ennyi minden történt velük, kiröhögném. De az a baj, hogy ez velünk megtörtént! Ja és most természetesen a lányom is beteg és tegnap l egész este 9 fok felett volt a láza.

Ancsúr Creative Commons License 2008.08.20 0 0 8758

Szerintem Te ezt vmelyik szappanoperából idézed:-(

Örömmel látom, hogy nőttek a gyerekek a nyáron, de egyben ez azt is jelenti, hogy ruhatárat kell újítani...Haladok, fogy a pénz.

Előzmény: pbuza (8757)
pbuza Creative Commons License 2008.08.17 0 0 8757
Elkiabáltam:( Adjatok kölcsön egy pisztolyt, hogy fejbelőjem magam! ma becsípődött a derekam.
quizas Creative Commons License 2008.08.16 0 0 8756
Csak így tovább! :-)
Előzmény: pbuza (8754)
Ancsúr Creative Commons License 2008.08.16 0 0 8755
Örülök, hogy jobban vagytok! Páromnak volt 2x (kb. 1 év eltéréssel) olyan, hogy asztmás tüneteket produkált, de csak 1- 1 hónapig. Ő azt a véleményt kapta, hogy nem asztmás, de az enyhébb felsőlégúti megbetegedés következményeként előjön nála.
Előzmény: pbuza (8753)
pbuza Creative Commons License 2008.08.15 0 0 8754

Jelentem javul a helyzet: már csak egyszer köhögtem este és a gégém is lassan engdni látszik legalább 50%-kal jobb a tegnapihoz képest.

pbuza Creative Commons License 2008.08.14 0 0 8753

Sziasztok és köszi. Ma végre hazajöttünk.És remélem ezennel mindennek vége és a maradék kis időt kirándulással tölthetjük. A párom is itthon lesz egy hétig és terveink szerint csavargunk a gyerekekkel.

Én kaptam aszmás sprét, de a kórházban a fiamnál azt mondták, hogy kaphatnék még egyebeket is pl diaphilint és hasonlókat, mert hallva a köhögéseimet ez nem elég. Ja, azt nem említettem, hogy a fiam vmi spéci szobában feküdt, ami együtt volt a fül-orr-gégészettel. Az egyik dokinő szerint gégeörcsöm is van, ami nem fog a sprétől kitágulni, legfejebb gyógyszerrel, vagy ha megnyugszom és majd szép lassan kienged magától. Ez azért szupi, mert voltam gégészeten is, ahol csak annyit közöltek, hogy kicsit piros és ennyi. Továbbá reflux vizsgálatra küldött. Ez pedig a tüdős doki szerint hülyeség, mert szerinte semmi bajom, legalábbis az átvilágítás során ő semmi ilyet nem látott. Szóval mindenki itthon van és javulgat és én is megnyugszom előbb- utóbb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!