Keresés

Részletes keresés

Skeletron Creative Commons License 2004.08.02 0 0 538

lajoska! - már válaszoltam azóta;-)

Japonok - különös, volt megfigyelnem Vahren elleni csatában, hogy az olyan nagyon rettegett morálú japánok egy-két lövés után úgy futottak, ahogy kell (43)!! Az ami utászok szétkapták őket és a japán utászoknak lángszórójuk sem volt. A páncélos-állomány pedig botrányos védettségű:-(.

No ennyit a keletiekről, mindenesetre olcsóbbak, tehát többet lehet belőlük vásárolni, de egy banzai roham sztm egy-két körös géppuskatűz után visszavonulásba fulladna.

Előzmény: Rephyx (537)
Rephyx Creative Commons License 2004.07.31 0 0 537
Nos, ez nalam a kovetkezokeppen nezett ki: Eloszor is elorementem felderiteni egy nagy adag motorossal, ok hamar elestek (de elotte meg megfogtak egy shermant :) Eszakon lassan nyomultam elore egy keves gyalogossal, kozepen a dombnal tankokkal mentem, es telepitett agyukkal fedeztem, delep pedig ismet gyalogosokkal. A 6 db Sherman lazan megfogta a pancelosaim, ezert visszavonultam, es bevedtem az eszaki-deli pontokat, amiket elobb ertem el. A tankokkal megproaltam atkarolni az ellenfelet, de csak az eroimet forgacsoltam szet, es szepen lassan kilodozgettek az osszeset :) A kb 200 ember azert eleg konnyen lenyomta a sokkal jobban felszerelt 80 engieert.
Osszessegeben: ha van erdo, lehet jatszani a japanokkal 44ben. Ha nincs, akkor nem.
Most keszulunk a visszavagora, es hat eleg aggaszto az ara a cuccoknak, Aggodom is hogy nem lesz eleg hogy kifustoljem a sok japant :)
Előzmény: lajoska88 (535)
lajoska88 Creative Commons License 2004.07.29 0 0 536
Megvan a 7.1 H2H stb..................... Felvettem a kapcsolatot de semmi válasz................... Yosser nagyon messze költözhet mert még nem jelentkezett. :-)
Előzmény: Skeletron (524)
lajoska88 Creative Commons License 2004.07.28 0 0 535
Lassan véget ér a Rephyx elleni US-Japon csata (4000pont each, meeting eng., 30 kör). A terep 50% erdö és 50% mezö kis dombokkal. Tölem talán távolabb vannak a Vhexek (egy-egy csoportot kaptunk a közelbe, 3-at középen). Rephyx vezényli a gonosz Japonokat, én a dicsöséges US armyt..................... ..................... Vettem 6 Shermant (M4A2 105 pontért a kapitalista drága k.a.-jukat)(azért csak 6-ot mert gondoltam itt gyalogos csata lesz), 2 LVT(A) 1 flame páncélos (vagy valami ilyet), 6 TBF Avenger vadászbombázót, 4 155-ös és 2 105-ös offboard-ot és 12 szállító 8 90mm AA-val, 12 felderítö Jeep-et és kb. 40 gyalogos egység (Engeneering, Rifle, géppityus és M1 Bazooka)...................... ..................... Taktika: Délen 2 M4A2, 3 Squad és egy AA gyenge támadást intéz (elterelés). Középen a lovasság (3 tank, 1 flame és kb 15 gyalogos egység 5 AA) a domb felétör. Északon egy M4A2, flame és 8-10 gyalog...................... A többi a közeli Vhex közelében megáll. ..................... A csata tüzérségi tüzzel kezdödik. Mindketten jól meglöttük a Vhex-ekhez legközelebbi területet...................... Támadásba lendültek a repcsik. Rephyx becsomagolva utaztatta a légvédelmét, amikor a repcsik lecsapnak... :-) Egy teherkocsit talán kilöttek. .......................................... Északon félútig jutottam amikor a japán felségjellé változott a Vhex... :-( Középen a Vhex domb aljáig (itt már meg is ebédeltek a japonok). Délen is csak félútig. .......................................... Középen 5-6 Hi2 (vagy valami ilyesmi) tank tünik fel a dombon. A két Sherman 4-et kicsinál közülük. Északon is Hi2-vel van tele a terep (12-t számoltam). A középsö Vhex-et elfoglaltam. .......................................... Délen elakadtam, egy Sherman-t kilöttek. Gyalogosok, AA-k és tankok támadnak. Északnak fordultam velük és erösítést küldtem délnek. ..................... Minden körben átlag 1 tankot kilövök. 24 van Rephyxnek (most már tudom). Egy repcsit lelönek de én is lelövök egyet. Egy repcsi kicsinálja az északi flame-emet. A repcsijeim 2 tankkal végeznek. Rephyx kilö 2 tankomat és egyböl kiugrálnak a bakák. Rephyx lemészárolja öket 1 kivételével. Ö 3 kör után visszaszál és harcol tovább. Nemsokára elveszítem a maradék 2 (3) tankom is. ..................... A középröl észak felé forduló bakákat visszaverik. Amikor lövök 3-an lönek vissza és az én embereim hullanak. Délen ugyan ez a helyzet. Nyomnak északnak és én nem löhetek mert az csak veszeteséget okoz. Az ágyúk üresek, a repcsik hangárban. A bázis Vhexet támadja 2 Hi2. Egy megbúvó AA kilö egyet a másikat egy squad üti ki. Északon nem tudok tovább menni, délen a szamurájok megállíthatatlanok. ..................... ..................... ..................... A középsö dombon lévö Vhex-et nem tudom sokáig tartani. A saját délit talán megvédem. ..................... ..................... Túl drágák ezek az Amik. A japon sokkal olcsóbb és nem sokkal rosszabb (erdöben még jobbak is). .......................................... Pontok alapján nem tudom hogy fogunk állni a végén. Majd meglátjuk. Még van 4 forduló.
lajoska88 Creative Commons License 2004.07.26 0 0 534
Nos változás állt be a fronton............. Már nincsenek tankjaim. :-( Nem kell aggódnom miattuk. Rephyxnek maradt vagy 5-6 tankja. .............A samurájok megállíthatatlanok. Egy emberemre 3 helyről lőnek úgy, hogy 2-t nem is látok közülük az erdőben. Ha én támadok, akkor egy lövésemre 3 helyről viszonozzák és több emberem hal meg mint az akit támadok..........Ágyúim és a repülők üresek (ezeket az elején elpazaroltam, vagyis inkább kevés lőszert kaptam hozzájuk :-)). Tankom nincs. Működik még egy pár légvédelmi 90mm-es. Ezek hessegetik a maradék japcsi tankokat távol az embereimtől. Csoda lesz ha a maradék 6-7 körben meg tudom védeni a bázis Vhex-em. .......már a visszavágót várom.
lajoska88 Creative Commons License 2004.07.26 0 0 533
Köszi Megpróbálom.
Előzmény: -Survivor (532)
-Survivor Creative Commons License 2004.07.24 0 0 532
http://www.4gamer.net/store/demo/SPWaWComplete-v7-1.zip
-Survivor Creative Commons License 2004.07.24 0 0 531

probald innen:

http://www.4gamer.net/store/demo/SPWaWComplete-v7-1.zip

Előzmény: lajoska88 (526)
lajoska88 Creative Commons License 2004.07.22 0 0 530
Köszi... ... Most kaptam egy 1.1 Steelt kölcsön..... ....Valaki egy játékot?
-Survivor Creative Commons License 2004.07.21 0 0 529

"...Offboard ágyúkat lehet tölteni valahogyan?..."

Nem lehet!

Előzmény: lajoska88 (528)
lajoska88 Creative Commons License 2004.07.21 0 0 528
Offboard ágyúkat lehet tölteni valahogyan?............ (ez a tagolás. Miért nem tudok sort törni?) 10-15 kör alatt elfogy a golyó. (Rephyx: még nem üresek...)........... A tüzérek így is gyakran elmennek a kocsmába. A repülőim is sztrájkolnak.......... A japon szamurájok meg elég kitartóak. Rephyx minden bokor aljára légvédelmet telepített páncéltörő lőszerrel, úgyhogy a megmaradt tankjaimmal egy gödörben gubbasztok...........
Rephyx Creative Commons License 2004.07.15 0 0 527
Azert ne izgulj, fejfajast azt tudsz okozni epp eleget. Meg par jatek es igen ugyes leszel!
lajoska88 Creative Commons License 2004.07.15 0 0 526
Sajnos 7-est nem tudok letölteni sehonnan. Aki szeretne játszani megkérném töltse le a 8-ast. Holnap este töltöm a H2H mod-ot hozzá. Rephyx-xel (:-)) befejeztük a visszavágót. Hozzám képest olyan 50%-kal több pontot gyüjtött. Sajnos itt is kénytelen voltam utánpótlást kérni. Azért szegény megszenvedte az aknáimat... Most kezdtünk egy US-Japon-t. Rájöttem, azért szeretnek velem játszani mert mindig én veszítek. De, most szervezek be egy kezdő játékost. Őt az elején még talán megverem.
Skeletron Creative Commons License 2004.07.14 0 0 525
Hoppá, most látom, hogy te csak 8.01el játszol, nekem meg 7 es van:-(.
Előzmény: Skeletron (524)
Skeletron Creative Commons License 2004.07.14 0 0 524

Na kérem alássan!

Megjöttem a dzsungelből, véget ért az USA és Japán csatája, melyet Vahren(USA) és jómagam(Japán) vívott.

Végeredmény - döntetlen, Japán 500 ponttal többet kapott.

Nem tudom, hogy kíváncsi valaki leírásra a játékról?

lajoska88 - sztm vedd fel a kapcsolatot Vahren mesterrel is PBEM ügyben, meg velem (skeletron_ kukac freemail pont hu) és ha nem valami monstre csatát akarsz, akkor nekem jöhet, bár 1nap/1forduló amit garantálni tudok.

S.

lajoska88 Creative Commons License 2004.07.08 0 0 523
Nincs itt senki????
lajoska88 Creative Commons License 2004.07.06 0 0 522
Yosser kidőlt egy darabig. Van valakinek kedve egy partit lenyomni? Bármilyen pályán. 8.01 verzióval (másom nincs) és no C&C. Küldj egy mailt a lajoska88-ra. Napi 1-2 fordulót vállalok az első jelentkezővel. A részleteket megbeszéljük. Ui.: Ne feledd Yosser és Rephyx ellen sokat tanultam... :-) Üdv Imre
lajoska88 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 521
Üdv Rephyx-el befejeződött az első játék. Én támadóként elértem 7000pontot, Rephyxnek 11000 lett. Sajnos én kénytelen voltam reinformance-et kérni az északi 10egynéhány elhullott páncélos miatt. Másnál milyen arány szokott lenni? A visszavágón a 4.5 inches offboard rakétavetőm lőtt egyet majd Immobilized lett !!!???!!! Ha tudom hogy ez is lerobbanhat, akkor local-t veszek (úgysem mozognék vele).
lajoska88 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 520
Amúgy Rephyx is csinált egy brutális, a nemzetközi törvényekbe ütköző háborús bűncselekményt: Egy aknával megsemmisített Kuebelwagen sofőrjét (4 gyermek apja volt) 2 Shermannal körbevette majd 0 hexről össztüzet zúdított rá... Ezért bosszúból 2 tigrissel beálltam a Shermanok ágyútüzébe.
Előzmény: lajoska88 (517)
lajoska88 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 519
Azért ez az új vacak kirakhatta volna a sortördelést... Az Indexnek külön engedélyt adok, hogy a Steelben felhasználja a tapasztalataimat. "Felhasználónk hozzászólása elküldésével lemond valamennyi, szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében. A Fórumunkban közzétett szövegek, képek és információk nyilvánossághoz közvetítési jogai a fórumos hozzászólás elküldését követően az Index.hu Rt-re szállnak, újraközlésük bármilyen nyomtatott vagy elektronikus formában az Index.hu Rt. engedélyéhez kötött. Engedélyért kérjük, forduljon a kiadó képviselőjéhez, az esetek többségében egy nagyon egyszerű eljárás után az engedélyt díjmentesen megadjuk. A Fórumunkban közzétett bármilyen szöveges, képi vagy egyéb információhordozókra az értesítés nélküli újraközlés jogát fenntartjuk." Megígérem más fórumra nem írom le ugyanezt.
Skeletron Creative Commons License 2004.06.29 0 0 518

Ha a headquaters (H) menüben megnézed, akkor láthatod, hogy az alakulat vezére aki a legmagasabb rendfokozattal rendelkezik, tehát, ha páncélosban volt a hadnagy és kiugrott belőle attól még ő a vezér és az order pontokat is ennek megfelelően számolják

(bár azt hiszem ez már nem aktuális, most pusztítottam el a kilőtt Sherman legénységét).

Előzmény: Vahren (515)
lajoska88 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 517
Üdv Yosser elfoglalt. Rephyx-el az utolsó kört játszuk és elkezdtük a visszavágót. Remélem a gép jól számol és egy döntetlent kihoz. Rephyx az utolsó harmadban aktiválta az alvó sejteket és sok kellemetlenséget okozott. Tapasztalatok a kezdőknek: Harckocsit csak párosával küldeni (vagy többet), sík jól belátható terepre. Az ellenfél hk-inak ki kell fárasztani az Op. firejüket gyengébb egységekkel majd kilőni jobbakkal. A kis megbúvó katonák a végén felettébb kellemetlenek. Legközelebb szétszórva hagyok támogató harckocsikat gyalogokkal. A 4.5 inches rakétavetőket meddig töltik? Az első körben lőttem vele, majd 2 kör óta elérhetetlen. Üdv Imre
-Survivor Creative Commons License 2004.06.27 0 0 516
Az nagyon erdekes lehet...
probald ki:
ugraszd ki a legenyseget a formacio 0 jarmuvebol..
es lepj vissza nehany egyseget, majd leptess elore az N gombbal....a formacio 1 jarmuve kell hogy kezdo legyen. mindig az a vezer, amelyik elsonek jelentkezik a formacioban.
Előzmény: Vahren (515)
Vahren Creative Commons License 2004.06.26 0 0 515
Hát ez nálam nem így működik. Továbbra is a legénység a vezér.
Előzmény: -Survivor (514)
-Survivor Creative Commons License 2004.06.25 0 0 514
A program automatikusan atadja a sorban utana kovetkezonek. A legenyseg pedig automatice a sor vegere kerul.
Előzmény: Vahren (513)
Vahren Creative Commons License 2004.06.25 0 0 513
Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy ha kilövik egy parancsnoki járművet, de a legénység megmarad, hogy adhatom át a parancsnokságot az épen maradt járműnek?

lajoska88 Creative Commons License 2004.06.24 0 0 512
Rephyxnek egy kicsit megpuhítom a csapatait a tüzérséggel. Nem állapot, hogy minden egyes gyalogegységre egy páncélost vagy fél gyalogcsapatot veszítek. Eltüntek a Shermanok...
Kezdek aggódni.
Előzmény: Rephyx (510)
Yosser2 Creative Commons License 2004.06.23 0 0 511
Kikapcsoltad?

Jah skacok.. erre amit küldtetek megpróbálok válaszolni, aztán egy darabig nem leszek. Költözés miegymás.. majd jövök.
Üdv Yosser

Előzmény: Rephyx (510)
Rephyx Creative Commons License 2004.06.23 0 0 510
Tudja valaki, hogy miert ad be amugy ez a verzio tortenelmi beallitasokkal iszonyatosan keves repulogepet ? Meg soha, sehol nem vehettem repulot, es vitorlazot/szallitot se mindig. Nem ertem.
lajoska88 Creative Commons License 2004.06.23 0 0 509
Tegnap játszottunk vagy 6 kört.
Miért adtad fel a Vhex-eket délen? A középső Vhex-ek kivételével nem nagyon védted őket (aknákat leszámítva).
Most ütköztem igazi ellenállásba az utolsó Vhexnél (persze északon leamortizáltad a sereget a 6 Shermannal).

Jelentem még mindig csak 1 Shermant tudtam kilőni és újabb 3 Stug-ot veszetettem. A 3 tigris sem bírt velük...
Pedig az egyikkel beálltam keresztbe a haladási irányukba. Op fire-em nem talált, majd a Sherman kilőtte a tigerem...
A gyalogságom a páncélelhárító eszközeit lóbálva fut a Shermanok után... Amúgy az átdobott (vitorlázóval) csapatok is megütköztek a Shermanokkal. A 20 emberemből 3 maradt, ők is azért mert elbújtak (két sikertelen assult volt).

Előzmény: Rephyx (507)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!