Keresés

Részletes keresés

A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 414
Na találtam egy jó rekeszt az önkiszolgálós időszakra:-)))
És természetesen egy pohárka a cicababácskának. Tudja kicsikém, én azért mégis inkább a Spiccnek hiszek, ha nem is minden szavát, mert kevésbé néz hülyének:-)))
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 413
Harag nincs, cicuska. dr. Watson is mond valamit, aztán már megint jó, lassan meg elhullanak az ártatlanok, és a gang veszi hatalmába ezt a strandot is. :-(
Előzmény: cicababa (412)
cicababa Creative Commons License 2001.01.18 0 0 412
Kérek szépen én is egy nagy pohár italt. most jót fog tenni.
Ne szóljatok meg érte, de én muszáj vagyok hinni a Stokingernek, mert azt tudom magamról, amit mondott. én meg mást nem hiszek el.
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 411
Egyébként én elvileg éjjel-nappal ráérek strandolni, kivéve, mikor elszólítanak napközben az üzleti ügyeim.
A (számomra) hosszú nap (szombat és vasárnap beszámítva) lehet hogy segít a kutatgatásban.
Majd olvasgatok.
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 410
Én ugyan Gicusnak mondtam hogy nem akarom bántani, de ez persze rád is érvényes! Na proszit!
Egyébként tényleg furi ez: nagyon rafinált trükk lenne a lökdösőktől, ma most direkt szétszavaztak. És tényleg érdekelne, hogy a harmadik önjelölt mit látott. Mindenesetre én mindenkinél keresgélem az átkot, akit eddig "megfigyeltek", meg még a csúszdásnál és a kabinosnál - és neked is ezt javaslom.
Előzmény: dögös pasi (408)
Mulan Creative Commons License 2001.01.18 0 0 409
Persze, persze, bontsuk, és egészségünkre!
Hátha megvilágosodik az elménk, rögtön megtaláljuk az átkokat, és minden problémánk megoldódik! Én eddig csak azt a pelenkásat leltem, tehát pillanatnyilag megvan az elsőszámú gyanúsítottam.
Viszont eddig senki más nem talált semmi olyat senki másnál, ami tényleg szóbajöhető átok:-(
Előzmény: dögös pasi (406)
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 408
Nem is Önre gondoltam, hanem erre a hamis nyomira, Stocingerre. Nekemtámad, olyat dumál, amit (hacsak nem vagyok alvajáró) tudok magamról, hogy nem igaz. Még a végén a jóindulatú strandközönség meglincsdel, vagy pucolhatok a strandról a lincs elől.
Valamelyik rosszindulatú vendég (azt ne mondjam lökdösődő gyilkos) álruhában teszi veszi magát! Nahát!
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (407)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 407
Dehogy akarlak én téged bántani! Gyere, igyál egy pohárkával az egészségedre!
Lehet, hogy lassan becsípek kissé, de úgyis mindjárt zár a bazár:-)))

Csak tisztázni akartam, hogy a két szavazás (lincs+gyilok ill. megfigyelés) összekötése mennyire szoros, ha már nem a teljes függetlenség érvényes:-)))

A lincs és a gyilok két különböző esemény: az egyik este van, a másik éjjel, a szerepnek megfelelő második "szavazat" elvileg akár különböző levélben is mehet (legföljebb a gyakorlatban ehhez mindenki lusta)

dögös pasi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 406
Huh de jó nagy adag! Felbonthatnánk!
A kabinos szólt, és visszavonult magányába.
Úgy látom viszont, hogy beindult az ármánykodás ellenem, nem gondolja, asszonyom?
Előzmény: Mulan (403)
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 405
Szerintem, ha az a kötelező sorrend, hogy lincs, és utána gyilok, akkor ha a lincsre passzol, akkor gyilokra is, viszont ha lincsel, akkor még a gyilokra passzolhat.
Ugyanakkor azt is el tudom fogadni, hogy a függetlenség működjön (a két passz semmilyen formában ne függjön egymástól)
Csak a játék elején rögzítve legyen a szabály.

Ez a vita az elmúlt napon szétszavazást eredményezett, aminek a hasznát a tisztelt gyilkos hölgyek/urak élvezik.

Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (402)
gicus Creative Commons License 2001.01.18 0 0 404
Na most már tényleg össze vagyok zavarva. Mit passzol a ki vagy hogy is van ez?
Nem ér a JVt bántani. Nemisvezetektöbbet. :(
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (402)
Mulan Creative Commons License 2001.01.18 0 0 403
Á, dögös úr! Nem ugrik be egy pohárkára? Akad már valami gyanújel?

Ez a kabinos is elcsámborgott valamerre... A csúzdás meg csak éjszaka jön potyázni:-(

Előzmény: dögös pasi (401)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 402

Látom, csak magamban sörözgetek itt:-(

Engem még mindig foglalkoztat a lincspassz és gyilokpassz összekapcsolásának kérdése (bármily kellemes is, hogy így most már a gyanú árnyéka sem vetődhet rám):
Tehát egyik irány az, hogy, aki gyilkosságkor lincset passzolt, az nem lehet gyilkos, mert akkor a gyilkolást is passzolnia kellett volna, és, ha nyomozó lenne, megfigyelést sem végezhetne.

De ez akkor azt is jelenti, hogy, ha a gyilkos gyilkot passzol, akkor a lincse sem érvényes, vagyis köteles passzolni? Ez eddig mintha nem így működött volna..

dögös pasi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 401
Hát ez piszok jó! Ilyen balfácán nyomozót! Tisztelt Uram! nem gondolja, hogy névadója megfordul ... ... na ott ahol van.
Stockinger úr, ezennel számomra bebizonyította hamisságát.
Én a következő alkalommal Stocingerre szavazok!
Előzmény: Stockinger (398)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 400
Aha.
Természetesen az átkokat is felfedezte a nyomozó úr, ugye?

És mit mond Watson doktor?

Előzmény: Stockinger (398)
A kibic Creative Commons License 2001.01.18 0 0 399
Érdekes ez: két játékosról maga a JV jelentette ki, hogy ártatlan...
Na mindegy, én kint vagyok a vízből..:)
Előzmény: Anyatermészet (395)
Stockinger Creative Commons License 2001.01.18 0 0 398
Elmondom mostan, mit tegnap észrevettem
CICABABA ALUDT egy gyékényen, csendben
Közel a vízhez, gyanútlan álmodott
Ám feléje lopva egy DÖGÖS PASI kúszott

Próbálta a kislányt lassan odébb tolni
Szegénykét álmában VÍZBE TASZAJTANI
De hiába küszködött a gonosz szüntelen
Egyedül kevés volt, gyenge s erőtlen...

Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.18 0 0 397
Pistike már az anyaölben is jól úszott, mi ebben a meglepő?
Ezek a mai gyereket amúgy annyira sérülékenyek!
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (396)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 396
Saját magára? Meg tulajdonképpen a Pistike az első gyilkosság előtt már úszni is tudott, most utána meg hirtelen pelenkás lett? Annyira megviselte szegénykét a dolog?
Előzmény: Anyatermészet (395)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.18 0 0 395
Ha te azt tudnád, hogy egy anyukának naponta hányszor kell erőltetetten előrángatni (pontosabban fel és le) a pelenkát!...:)

Rossz helyen keresgélsz, vagy naív vagy, vagy te lennél a másik vízbelökdösős?

Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (394)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 394
Mondjuk elég érdekes, hogy ez az anyuci tegnap is háromszor rángatta elő, nem
egymást követő hozzászólásokban, de elég erőltetetten, a pelenkát, és a mai virtuális
napon is van már egy.
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 393
Naná, hogy azt akartam írni, hogy egy ment freemailről:-(
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (392)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 392
Csak egy ment e-mailról, a másik annak a hétköznapi címéről, akivel való azonosságodat bizonyítom benne...
Előzmény: kabinos (391)
kabinos Creative Commons License 2001.01.18 0 0 391
Cak 1 jött meg :(
Viszont a sör, az mehet :)
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (390)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 390
,[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Kabinoskám, két levelet is kellett kapnod, remélem, meggyőző voltam:-)))
Gyere, igyunk egy pofa sört (valamelyik csak jó lesz), aztán menjünk átkot keresni:-)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 389
Te döntesz, de általában nem az a szokás, hogy a többség alkalmazkodik egyvalakihez:-)
Előzmény: gicus (385)
cicababa Creative Commons License 2001.01.18 0 0 388
Hűha, itten mindenki olyan savanyú, hogy elmegy a kedvem. csak a sirámok mennek és észre se veszik, hogy süt a nap, jó a viz, minden tök jó.
Azért szerencséje van ennek a nagyinak, hogy kivül van a keritésen, azt hiszi nem tudom mit akar azzal a szőkézéssel. látom ám miről van szó, buggyant öregasszony.
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.18 0 0 387
Mondta volna kedveském, hogy átokra gyanakszik, akkor nem ezt a szót használtam volna a vén csatalóra!
Amúgy ezt az átokmesét még a pelenkás kisdedek sem vennék be, annyira látszik, hogy erőltetett!
Előzmény: Mark Spicc (383)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 386
Válasz is lesz, amint a freemail egyebet is hajlanó produkálni, nem csak errort
Előzmény: Mark Spicc (375)
gicus Creative Commons License 2001.01.18 0 0 385
Én is a mhelyemről netezek, úgyhogy nekem sem igazán jó az éjjel, de most mit csináljak???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!