Na találtam egy jó rekeszt az önkiszolgálós időszakra:-)))
És természetesen egy pohárka a cicababácskának. Tudja kicsikém, én azért mégis inkább a Spiccnek hiszek, ha nem is minden szavát, mert kevésbé néz hülyének:-)))
Harag nincs, cicuska. dr. Watson is mond valamit, aztán már megint jó, lassan meg elhullanak az ártatlanok, és a gang veszi hatalmába ezt a strandot is. :-(
Kérek szépen én is egy nagy pohár italt. most jót fog tenni.
Ne szóljatok meg érte, de én muszáj vagyok hinni a Stokingernek, mert azt tudom magamról, amit mondott. én meg mást nem hiszek el.
Egyébként én elvileg éjjel-nappal ráérek strandolni, kivéve, mikor elszólítanak napközben az üzleti ügyeim.
A (számomra) hosszú nap (szombat és vasárnap beszámítva) lehet hogy segít a kutatgatásban.
Majd olvasgatok.
Én ugyan Gicusnak mondtam hogy nem akarom bántani, de ez persze rád is érvényes! Na proszit!
Egyébként tényleg furi ez: nagyon rafinált trükk lenne a lökdösőktől, ma most direkt szétszavaztak. És tényleg érdekelne, hogy a harmadik önjelölt mit látott. Mindenesetre én mindenkinél keresgélem az átkot, akit eddig "megfigyeltek", meg még a csúszdásnál és a kabinosnál - és neked is ezt javaslom.
Persze, persze, bontsuk, és egészségünkre!
Hátha megvilágosodik az elménk, rögtön megtaláljuk az átkokat, és minden problémánk megoldódik! Én eddig csak azt a pelenkásat leltem, tehát pillanatnyilag megvan az elsőszámú gyanúsítottam.
Viszont eddig senki más nem talált semmi olyat senki másnál, ami tényleg szóbajöhető átok:-(
Nem is Önre gondoltam, hanem erre a hamis nyomira, Stocingerre. Nekemtámad, olyat dumál, amit (hacsak nem vagyok alvajáró) tudok magamról, hogy nem igaz. Még a végén a jóindulatú strandközönség meglincsdel, vagy pucolhatok a strandról a lincs elől.
Valamelyik rosszindulatú vendég (azt ne mondjam lökdösődő gyilkos) álruhában teszi veszi magát! Nahát!
Dehogy akarlak én téged bántani! Gyere, igyál egy pohárkával az egészségedre!
Lehet, hogy lassan becsípek kissé, de úgyis mindjárt zár a bazár:-)))
Csak tisztázni akartam, hogy a két szavazás (lincs+gyilok ill. megfigyelés) összekötése mennyire szoros, ha már nem a teljes függetlenség érvényes:-)))
A lincs és a gyilok két különböző esemény: az egyik este van, a másik éjjel, a szerepnek megfelelő második "szavazat" elvileg akár különböző levélben is mehet (legföljebb a gyakorlatban ehhez mindenki lusta)
Huh de jó nagy adag! Felbonthatnánk!
A kabinos szólt, és visszavonult magányába.
Úgy látom viszont, hogy beindult az ármánykodás ellenem, nem gondolja, asszonyom?
Szerintem, ha az a kötelező sorrend, hogy lincs, és utána gyilok, akkor ha a lincsre passzol, akkor gyilokra is, viszont ha lincsel, akkor még a gyilokra passzolhat.
Ugyanakkor azt is el tudom fogadni, hogy a függetlenség működjön (a két passz semmilyen formában ne függjön egymástól)
Csak a játék elején rögzítve legyen a szabály.
Ez a vita az elmúlt napon szétszavazást eredményezett, aminek a hasznát a tisztelt gyilkos hölgyek/urak élvezik.
Engem még mindig foglalkoztat a lincspassz és gyilokpassz összekapcsolásának kérdése (bármily kellemes is, hogy így most már a gyanú árnyéka sem vetődhet rám):
Tehát egyik irány az, hogy, aki gyilkosságkor lincset passzolt, az nem lehet gyilkos, mert akkor a gyilkolást is passzolnia kellett volna, és, ha nyomozó lenne, megfigyelést sem végezhetne.
De ez akkor azt is jelenti, hogy, ha a gyilkos gyilkot passzol, akkor a lincse sem érvényes, vagyis köteles passzolni? Ez eddig mintha nem így működött volna..
Hát ez piszok jó! Ilyen balfácán nyomozót! Tisztelt Uram! nem gondolja, hogy névadója megfordul ... ... na ott ahol van.
Stockinger úr, ezennel számomra bebizonyította hamisságát.
Én a következő alkalommal Stocingerre szavazok!
Elmondom mostan, mit tegnap észrevettem
CICABABA ALUDT egy gyékényen, csendben
Közel a vízhez, gyanútlan álmodott
Ám feléje lopva egy DÖGÖS PASI kúszott
Próbálta a kislányt lassan odébb tolni
Szegénykét álmában VÍZBE TASZAJTANI
De hiába küszködött a gonosz szüntelen
Egyedül kevés volt, gyenge s erőtlen...
Saját magára? Meg tulajdonképpen a Pistike az első gyilkosság előtt már úszni is tudott, most utána meg hirtelen pelenkás lett? Annyira megviselte szegénykét a dolog?
Mondjuk elég érdekes, hogy ez az anyuci tegnap is háromszor rángatta elő, nem
egymást követő hozzászólásokban, de elég erőltetetten, a pelenkát, és a mai virtuális
napon is van már egy.
,[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Kabinoskám, két levelet is kellett kapnod, remélem, meggyőző voltam:-)))
Gyere, igyunk egy pofa sört (valamelyik csak jó lesz), aztán menjünk átkot keresni:-)
Hűha, itten mindenki olyan savanyú, hogy elmegy a kedvem. csak a sirámok mennek és észre se veszik, hogy süt a nap, jó a viz, minden tök jó.
Azért szerencséje van ennek a nagyinak, hogy kivül van a keritésen, azt hiszi nem tudom mit akar azzal a szőkézéssel. látom ám miről van szó, buggyant öregasszony.
Mondta volna kedveském, hogy átokra gyanakszik, akkor nem ezt a szót használtam volna a vén csatalóra!
Amúgy ezt az átokmesét még a pelenkás kisdedek sem vennék be, annyira látszik, hogy erőltetett!