Csak hogy hasogassam azt a bizonyos szőrszálat:
Ofp+redhammer =>offical
res =>icebird
Tehát nekem az 1.46-ig, ami az alap ofp-t patcheli official kell.
Az e fölöttiek (pl.: 1.85, 1.91, 1.94...) melyiket peccseli, az alapot, vagy a res-t? Mivel attól függően kell nekem patch vagy crack-patch. Vagy nem? Vagy most akkor mi van? Én legalábbis mintha így venném ki.
Orak ota kuzdok vele... (nincs gyari ofp-m)
Linux Backup szerver:
Meg tudom csinalni es meg is csinaltam az installt, de mivel a winfosrol kell a full ofp konytarat bemasolni ket gond akadt ami miatt segmentation fault
a futtataskor:
nem 1.91 verziom van
az exe-k krekkeltek :(
Régebben már többször kérdeztem, de nem jött rá válasz:
1.46-ig ment rendesen a játék. Resistence után viszont már a peccsek inkább rontottak, mint segítettek.
Szóval:
Original ofp + Redhammer => 1.3
aztán Iceb. Resistance install.
Itt megáll a tudomány. Innentől milyen verziójú és fajtájú patchet kell használnom és milyen sorrendben installálni, hogy használható legyen?
PLZ segítsetek! XP alatt, DX9b, Radeon9600Pro, nem müxik az OF-Goty:(
Ami bejön az egy sóskaszínű ég és egy hamuszínű talaj. Nem látszik menü, de ha vakon elindítom, akkor elindul valami intro, amiben a fent leírt tájon néhány fegyver kóricál fel és alá a tulajdonosaik nélkül:)
Ha valaki találkozott ilyennel és megoldotta, plz segítsen!
Ez nálam is probléma volt egy ideig. Aztán rájöttem, hogy ha indítás után (még mielőtt betöltődik) kilikkelek egyet az asztalra, akkor nem lesz ott kurzor.
Most telepítettem újra a rendszeremet és természetesen az OFP-t. Viszont olyan gondom támadt, hogy OFP-ben az egerem megkésve reagál minden mozdulatra. Így eccerűen lehetetlen célozni :). Win asztalon minden rendben csak OFP-ben csinálja. Még az egér drivert is leszedtem, de semmi hatás.
Nálam 16 bit a színmélység desktopon és 32 az ofp-ben. igy rendben van.
Icbird azonban talált másik megoldást is. Ha a hw gyorsitás csúszkát egyel visszább veszed akkor megszűnik a gond. Egyébkén a help amit ilyenkor ír az is erről vakerál hogy valami kurzor gyorsítás kikapcsolása vagy mifene..
Izé, nem erre volt az a megoldás, mikor nem feltétlenül más frissítésre, hanem pl más színmélységre állítottad az ofp-t és a desktopot? Nálam pl OFP 32, desktop 16, Ghost tanácsa nyomán.
Úgy néz ki lassan befigyel az ADSL és kb 1 év kihagyás után újra feltűnök a hadszíntéren. (juhéj, vagyis vidám báránybőr)
Bucser:
Két választásod van a pálya megoldására:
1. Viszzakeresel kb 1.5 évet a fórumban, ott már kiveséztem a témát.
2. Elolvasod most.
Szal, a problem az, hogy a végén, amikor Ivánék vérbefagynak, egy M113 vinne el a színről. De vmi bug folytán beszorul északon a szomszéd faluba. Teendő: térképen nézd meg, hogy a szomszéd faluban hol van egy zöld folt, ami a baráti területet jelenti. Menj oda, találsz egy M113-at. Ebben kell felébreszteni a sofőrt. Én asszem 2 gránátot hozzávágtam, mire a géppuskás rámnézett, én összecsináltam magam, és elindult délre. Van aki 2x belelőtt az oldalába, van aki kilőtte a géppuskást... Változó. De mindig sikerül. Utána már csak futni kell utána és vége.
Sokk szerencsét!
Strato!
Amikor megszállják a várost és Te éppen pucolnál elfelé és kilép a win-be: A Resistance CD-n található deviance krekkelt exe hibája. De ezt később javította, meg kell keresni azt.
De ha felpatcheled 1.94-ig akkor szerintem automatikusan megszünik a probléma
Az alábbi probléma azóta fennáll (és eleddig csak OFP-nél), mióta megjelent a DirectX 9. Az egyik lehetséges megoldás, ha kétszer nyomsz ALT+TAB-ot, mint ahogy azt Cifu írta. Viszont ilyenkor előfordulhat, mint nálam is, hogy az asztalra való visszataskoláskor ottmarad a képernyőn az OFP és csak emlékezetből tuom, hogy mit csinálok az asztalon.
Van másik lehetőség is az egérkurzor eltüntetésére. Mégpedig az, hogy más-más képéfrissítési frekit használsz windows-ban és OFP-ben. Mikor frekit vált a videokari, az alábbi jelenség nem jelentkezik. Pl. nálam Win 100Hz-en megy 1024x768-ban, viszont OFP 1600x1200-ban csak 60 Hz-en (ennyit bír a monitor).
A megoldás (nálam): a játék indításakor a windows-os kurzort felviszed pl a jobb felső sarokba - ahol nem látszik - és mire betöltődik a főmenü, már sehol sincs.