Most lenne itt az ideje, hogy ezt befejezd. En GanxtaL-t nem sokra tartom, de ehhez a csaladjanak biztosan nincs semmi koze. Mercuriust pedig vegkepp folosleges csesztetned. O egy normalis tag.
Vegyél vissza a proli tempódból mivel nem őriztünk együtt disznót.
Persze ,hogy tudom mi történt:))azon az esős délutánon vagy talán a hugicád nem mesélte?:)
Szerinetem ennyire nem vagy értetlen, csak úgy teszel :). Amit beírtam abból kiderült, hogy mentem volna rá (előre meg volt beszélve) a barátaimmal. Én beugrottam az Üllói út 26 könyvtárába. Mire kijöttem kiderült, hogy lekéstem. Este hívtam a barátaim, ebből tudtam meg, hogy velük mi történt. Amúgyis az ember szokott érdeklődni a barátai után meg találkozni is szokott velük, ilyenkor meg pláne. Így aztán Demszky ellentüntés szervezésről is gyakorlatilag azonnal tudtam.
Te nagyon Hoppkins, Mercurius nem akkor volt a könyvtárban, amikor a Demszkáj tüntetett, hanem 6 nappal korábban.
Egyébiránt még mindig jobb könyvtárban ülni egy tüntetés alatt, mint a tüntetés ellen fellépni, aztán késöbb úgy csinálni, mintha ö lett volna a tüntetés fö szervezöje, s hasznot húzni belöle...
Hát így mennek a dolgok:), valakit megvernek a tüntetésen ,valaki lapít a biztonságos könyvtár melegében aztán amikor megérzi ,hogy vége a viharnak előbújik és elkezdi fitymálni azt akit megvertek.
Sajnos elég jellemző az eset még most is a rendszerváltás után 10 évvel....
Férfiassan bevallom én elpasszoltam a megveretést, mert beültem a könyvtárba és lekéstem róla. Barátaim azonban nem uszták meg. Az egyikük évfolyamtársa volt a jogon Demszky. Demszky őt is kapacitálta, hogy jöjjön 21.-én ellentüntetni. Szemem szám elállt, hogy van ilyen ember. Úgyhogy emiatt, aztán később sem hittem el egy szavát sem.
Számomra Demszky sosem tud szimpatikussá válni, mert szélsőbalos ellentüntetést szervezett az egykori diáktüntetések ellen. Na én pont abban az időben voltam diák és akkor hallottam elöször a Demszky nevet.
az úriemberség nem genetikai adottság. Nevelés kérdése. Ahogy az is, hogy neked minderől ugyanaz jut eszedbe. Ezen kívül valódi úriemberek vannak (nem is kevesen) az írni-olvasni csak nehézségek árán tudó, műveletlen emberek között is, mert ez nem is műveltség dolga, vannak a melósok között is, meg mindenhol. A médiában, politikában is vannak, csak kevesen.
Mielőtt rákérdezel: nem genetikai kérdés egyikük esetében sem.
Amúgy a jobboldali polgárok nem hinném, hogy dühösek Demszkyre. Mindenki nevében természetesen nem nyilatkozhatom, mert nem szeretem az általánosításokat, de én például jobboldali polgár létemre nem vagyok dühös rá. Undorodom, viszolygok tőle, mint mindenkitől, aki megver egy nőt. Az, hogy rossz polgármester, az ettől teljesen független - eddig azért "dícsértem".
Már elnézést kérek ,de nem kötöttem bele Lovasba amit az is jelez ,hogy él és virul:)).
Gyanús nekem ,hogy ennyire véditek a kukkolót ez valamiféle cinkos betyárbecsület?:)
Tudod mácsókám, Lovasnak nem éppen az a hire, hogy őt is ugyanúgy le tudnád verni, mint egy nőt. De, ha már Lovasba belekötsz, legalább a nőket ne vaditsd el magadtól, mert még szükséged lehet a védelmükre. Mint a hozzád hasonlóan "tökös" Haraszti elvtársadnak, ő is egy nő (VM) háta mögé bújt Lovas elől.
"Azért olyan dühösek a jobboldali polgárok Demszkyre, mert ők úriemberek."
Aha.Szóval:
- DG nem úriember (ez világos)
- akinek nincs élettársa, az csak "jobboldali" lehet;
- ha nem "jobboldali polgárok", akkor nem is úriemberek;
- akinek van élettársa, és eltöri annak orrcsontját, az nem úriember (ez igaz);
- aki nem ért egyet az orrbaverésel, az csak "jobboldali" lehet
(miért? csakugyan ilyen természetes az erőszak a "baloldaliak" számára);
Ha elhagynád a oldalazgatást, azaz nem a "jobb"/"bal" oldali klisékben gondolkodnál, ez a mondat is értelmesebbre sikerült volna.
Némileg együttérzek D.G.-vel mivel velem is történt hasonló eset.
A hölgy egy tányérral indított ami a fejem mellett csattant a falon, majd megragadta a hozzá legközelebb eső konyhakést és felém rontott.
Nos én lábsöpréssel próbálkoztam ,amit siker koronázott és a hölgy a földre esett, de ha nem hozta volna meg az eredményt akkor nem rettentem volna vissza a kezem használatától sem.
Miután lefegyvereztem a hölgyet az elvakult indulat vad szenvedélybe csapott át és a padlón beteljesült a végzetünk:))).
Szerintem ha Lovasnak lett volna lehetősége szívesen kukkolt volna látcsővel az egyik kezében míg a másik keze ........:))).
Ezt a beírást ne mutasd meg a kedvesednek, mert csalódni fog ha rájön ,hogy nem csak kispöcsűek vannak a világon:))).
" No ki is a kukkoló
Bár kétlem ,hogy Lovast féltékeny nok üldöznék:)), o inkább olyan magáhoznyúló típus:).
Hiába no akinek a jobbkeze a legjobb barátnoje azt nem fenyegetik féltékeny noszemélyek sot semmilyen noszemélyek nem fenyegetik;).
Nono:)) nem Szájer polgártárs vagyok ,hogy a Gyuszkókat szeressem:)).
Ellenben te még lehetsz a polgártárs kedvence ha ilyen impozáns kipufogó mérettel rendelkezel;)) ami 2 cm-rel nagyobb lik mint az enyém:)).
Pukkantani csak óvatosan:))!!!
Azt az affért már homoszexualitásnak neveznék:)).
hiszen nem hiszem ,hogy lenne no aki féltékeny lenne rád:))).
Akkor inkább nekem kéne rettegnem:))),mivel életkorom miatt én vagyok leginkább kitéve a pedofil elvtársak zaklatásának:). I tak dalse...
Tán ideje lenne nőt találnod magadnak, hogy ne itt kelljen lecsapolnod, ami felgyülemlett benned... Ez itt a politika és nem a sulinetesek "Messze spriccelsz" topicja.
Szépen összegyűjtötted az irodalmi olvasmányaidból az ismérveket. Mert gondolom, azokban a körökben, ahol te foroghatsz ezek a dolgok... hogy is mondjam... nem képezik a mindennapi gyakorlat tárgyát.
:O)))))))))))