azóta nincs helye a nőknek a panteonban, amióta a vallásszervezés szexuálisan retardált fickók kezében van.. ugyanezek a fickók írtották máglyán az érdekesebb nőket..
te most a szexuális éhségre gondolsz? Én egyszer négy évig nem feküdtem le senkivel...hát az első szerelmemmel vége lett, és ezt követte az időszak. De még akkor fiatal voltam, és nem bántam meg ezt az éhezős időszakot.
hát ez jól esett...önbizalmat adtál. Eddig a leges legszarabb kaja amit csináltam sültcsirke volt, ott meg összekevertem a fűszereket. Ha kostoltál már keserű húst!! Viszont kellemes hangot adott, ahogy a kuka fenekére ruttyant.
tudod hova rejtették de megmutatom szakítsd ki fájdalommal is de odaadom nyúlj érte akár ezerszer gondold meg rakd vissza ugye nem kell amikor homlokunk sós lesz mint a vér és a tenger akkor vedd el közben dúdolj nyugtass simogasd az arcom kezem mesélj nekem mi történhetett volna kettőnkkel ott fenn az Üveghegyen
ó bocs elsiklottam felette hogy nem trier a kedvenced...mégis volt némi szenvedély abban ahogy beszéltél róla...vagyis érzelem, ez a pontos kifejezés. Érdekelt volna ez a film, de elaludtam...
a fertőzést meg fogom nézni
te varjú, nézz inkább te is esztétikus filmeket....
(írtam, hogy nem trier a kedvencem.. jarmush vagy lynch inkább.. de már ők is elkoptak..)
tényleg filmelemzést akarsz? hát azért ment szét, mert _csak_.. mert a forgatókönyírónak pattanása lett.. mert találtak egy üveget, amit meg lehetett pörgetni és akkor annak már jelentés is dukál.. mert dániában is minden szar.. (trainspotting : skóciában is minden szar..) (magyarországon annyira szar minden, hogy abból már rendes filmet se lehet rendezni..)
de ha igazán zavaros filmet akarsz, akkor : fertőzés.. na azt senkinek nem ajánlom.. beteheted a radírfej mellé..
a hegyen leszel kikötve helyettem hatalmas öreg fát ölelve fogod végiggondolni azt hogy miért nem elég hétszer hanem egész éjjel mondani azt amit én akarok hallani majd ott megcsókolom a kezed elédtérdelek mert az ujjad csont lesz nekem a kutyának aki csak nyalja akkor boldog leszek veled amikor nem engem hanem az öreg fát öleled
ha már ilyen sok trier rajongó van itt, akkor valaki vetíccse már le nekem hogy mi lett az idióták vége...miért ment taccsra az alakulat, magukat kezdték el bomlasztani belülről, vagy az a bárgyú nő tehet róla akik közéjük csöppent, vagy kívülről mentek a támadások?
amúgy miért kedvelitek a filmjeit? Jó az biztos hogy igen mély mondanivalója van, pl. a hullámtörés engem is leaggasztott, még ha el is röhögtem akkor is...de ez a film...
mondjuk nekem egy filmnél fontosabb az esztétika mint a mondanivaló...lehet ezért nem jön be