Keresés

Részletes keresés

naiv Creative Commons License 2002.03.14 0 0 439
Pupunak,

ha tudnám az életkorát, megmondanám van-e esélye a gyógyulásra, de drukkolok neki...

Előzmény: Törölt nick (435)
naiv Creative Commons License 2002.03.10 0 0 438
Nem rendelkezem hivatalos kimutatással a letépett körmökről, sem én sem ismerőseim nem rendelkeztek soha ilyen jó belügyes kapcsolatokkal...

De tudom annak a négyszáz embernek a nevét akit 56 után kivégeztek és még tudok vagy kétezret, akit 56 előtt, tudom, ez kevés Neked...

És sokat ismerek akik mai is abban a rózsadombi rekvirált villában laknak, amit közvetlen AVH-s felmenőjük rekvirált - magának, egyben szerető gondoskodással családjának...

Előzmény: Hímfaló Nimfa (437)
Hímfaló Nimfa Creative Commons License 2002.03.08 0 0 437
Szerda de. legalább 50 ember ölte egymást az utcán a bejutás érdekében.

NAÍV!

Egy nevet adjál kinek tépték le a körmét, egyetlen egyet csak.
A választ testvér az t elfújta a szél
A választ testvér azt elfújta a szél.

Nem olyan könnyű leszerelni azt megsúgom neked, a genitáliák sokkal érzékenyebb pontok, hamár szadizni akarsz valakit. Nem vagy egy Berkesi az biztos, pedig fantáziálsz. A legkényelmesebb vallomás kicsikarás a családdal a legegyszerűbb, erre törik a nép. Kényelmes tiszta munka és rögtön vall a delikvens. Szász Béláról ha hallottál valamit akkor nem kell tovább beszélnem.

Előzmény: naiv (434)
kaleb Creative Commons License 2002.03.08 0 0 436
Hogy áll a per? Van már legalább vádirat? Vagy elutasította az ügyészség?
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.08 0 0 435
Ahhoz képest, hogy PuPu döglött torpedó módjára többször is megpróbálta elsüllyeszteni a topikot, elég szépen halad :-)))

Szerintetek a választások után hány nappal fog elősunnyogni a szerencsétlen valami provokációval?

naiv Creative Commons License 2002.03.08 0 0 434
Nem tartom én ezt olyan viccesnek,

de akkor is több mint 100.000-en voltak és a megnyitó óta folyamatosan hosszú sorban állnak a mai napig a bejutni akarók!

Előzmény: PuPu (431)
PuPu Creative Commons License 2002.02.26 0 0 433
ja. És azok még csak a magyar zsidók, - ehhez jönnek a nemzetáruló szimpatizánsok...
:O)))
Előzmény: 32nick (432)
32nick Creative Commons License 2002.02.26 0 0 432
Biztos forrásból tudom, hogy a holokauszt múzeum megnyitóján 20 millióan lesznek.
Előzmény: PuPu (431)
PuPu Creative Commons License 2002.02.26 0 0 431
Egymillió.
Ne legyél kicsinyes.
:O)))))
Előzmény: naiv (430)
naiv Creative Commons License 2002.02.26 0 0 430
Azért az embereknek

mégis van

valami alapvető

erkölcsi érzékük.

Az Eőrsi féle ügyvédi irodában 14-en dolgoztak. Hogy lassan kiderült múltjuk(Bauer Miklós társ), jelen működésük (a "Kuncze féle az ÁVÓ sosem vert" igazolás kiadása Ausztrália felé - vesd össze ezt a megnyílt Terror Házával és az előtte álló 100.000 emberrel) az ügyvédek bizony elszökdöstek. Jelenleg már csak hárman vannak. Az elment 11 munkatárs ügyfeleit is magával vitte. Egyszer mindenért fizetni kell.

A gondot ott látom, hogy Eörsi még magának sem valotta be(úgy érzem), hogy valamit talán nem jól csinált, csinál. De majd idővel.

birsakal Creative Commons License 2002.02.25 0 0 429
Bauer Tamás meg fizethet.
Csillagfürt Creative Commons License 2002.02.25 0 0 428
Bauer Miklós és felesége életfogytig érvényes ingyenjegyet kapott a Terror Házába, mert munkájukkal hozzájárultak, hogy az Andrássy út 60. alatt kialakíthassanak egy nyereséges vállalkozásként üzemeltethető múzeumot.
naiv Creative Commons License 2002.02.24 0 0 427
Sajnos ezt probálom én is tudakolni,

rendszeresen de nagy a csend.

Ma azért megnézem a Terror házában, állítottak e neki "írásos, fényképes" emléket, a kobzos dalba szedte e cselekedeteit. Egy biztos, a Napfény íze Ávós figurája valahogy nem hasonlít Mikire...

Előzmény: Helikoffer (426)
Helikoffer Creative Commons License 2002.02.22 0 0 426
http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/?main:2002.02.21&83676
Éltefogytiglant kapott egy volt SS-tiszt Németországban
február 21. 18:27
[MTI]
A karlsruhei német szövetségi bíróság csütörtökön jóváhagyta, és ezzel jogerőre emelte az Anton Malloth egykori SS-tisztre gyilkosság miatt korábban kiszabott, életfogytig tartó szabadságvesztést kimondó ítéletet. Mallothra egy müncheni bíróság tavaly május végén mondta ki a Németországban kiszabható legsúlyosabb büntetést. A karlsruhei bíróság nem adott helyt a védelem érvelésének, amely szerint a rákbeteg, rokkant aggastyán alkalmatlan arra, hogy bíróság elé állítsák, sem pedig arra, hogy börtönbe vonuljon. Mallothot, akit 1948-ban Csehszlovákiában egyszer már - távollétében - életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek, 1988-ban Olaszországból toloncolták vissza hazájába, ahol az utóbbi időben egy öregek otthonában élt.
A ma 90 éves vádlott - aki 1943-45-ben a terezíni koncentrációs tábor felügyelője volt - az ottani Gestapo-börtönben saját kezűleg vert agyon egy foglyot. Az illetőnek az volt a vétke, hogy a napi munkáról visszatérve elmulasztotta a jelentkezést a felügyelőnél. Mallothot gyilkossági kísérletben is bűnösnek mondta ki a bíróság, amiért 1944-ben Terezínben egy zsidó foglyot összevert, és több lövést adott le rá.

Bauer Miklós gyilkossági ügyében mikor történik már valami?!

naiv Creative Commons License 2002.02.22 0 0 425
Rövidesen nyílik a Terror háza, vajjon elmegy Bauer Tamás megnézni a felnagyított családi fénykép albumot?
naiv Creative Commons License 2002.02.13 0 0 424
Ha tetszik,

folytatom:

Tömpe /AVH, media cézár, Kádár alatt > Tömpe, fia nyomdokaiban

állítólag a mai rádió elnökkel is valami hasonló baj van, bár erről még próbálok információt szerezni...

Előzmény: sin x (423)
sin x Creative Commons License 2002.02.13 0 0 423
Jó ez a lista...
Tudja valaki, hogy németéknél ülnek-e a parlamentben olyan politikusok, akik egyenesági leszármazottai a náciknak? Mondjuk Hoes lágerfűrer unokája pl...
Előzmény: naiv (404)
Helikoffer Creative Commons License 2002.02.13 0 0 422
Én meg tegnap láttam, az alagút felé ment a Hegyalja úton egy piros Peugeot-val (vagy hasonlóval).
Előzmény: naiv (420)
yacopoo Creative Commons License 2002.02.13 0 0 421
állitolag a bauer szülők családi vállalkozásban nyomták ávó-éknál...
naiv Creative Commons License 2002.02.10 0 0 420
Tegnap találkoztam ifj. Körmös Bauerrel.

Szeme tompán fénylett, járása poroszkáló volt, tekintete kilátástalanságot tükrözött, lehet, hogy a közeledő választásokra gondolt ?

naiv Creative Commons License 2002.02.05 0 0 419
Hát elég szomorú.

No de éppen ezért szoktam utána nyúlni a témakörnek ha már mélyre süllyedt.

Megjegyzem nem értem, mi ez a nagy csend. Tudtommal beperelték Bauert (tavaly), mi van az üggyel. A kereset beadót elhallgattatták? Ki és hogyan, korbáccsal vagy mézzel?

Előzmény: Tiborc (418)
Tiborc Creative Commons License 2002.01.10 0 0 418
Kedves naív!
Csak a hatásosságát emelem ki az egész emelkedett szóváltásnak.
Hiteles html idézet:
„rechtsanwaelte.php”, azaz a Német nagykövetség honlapján található.
Részlet:
„Dr. BÁRD Károly, Dr. BAUER Miklos
Belgrád Rakpart 13/15, PF 872, 1463 Budapest
Tel. 266-5570, Fax 266-1444, Telex: 22-3677
Wirtschaftsrecht, Firmengründung, Versicherung”
Előkelő társaságban leledzenek:
„Auswahl deutschsprachiger ungarischer Rechtsanwälte Die meisten ungarischen Anwälte sind im Wirtschaftsrecht tätig. Keine Angabe bedeutet, dass die Rechtsanwälte in allen Rechtsgebieten tätig sind.
Da es keine Anwaltsgebührenordnung gibt, muss das Honorar frei vereinbart werden.
(ÜMK = Anwaltssozietät)

Lehet varrni a gombot.
Tiborc

naiv Creative Commons License 2001.12.26 0 0 417
???
Előzmény: Tiborc (416)
Tiborc Creative Commons License 2001.12.10 0 0 416
Nem korrekt, nem ideillő.
Tiborc
Előzmény: naiv (414)
Nils Holgersson Creative Commons License 2001.12.09 0 0 415
Tépnék le a körmödet, hogy hagytad süllyedni a topicot.
naiv Creative Commons License 2001.12.09 0 0 414
Szép nagy tüntetés volt a 131 sortüzes áldozat emlékére Salgótarjánban.

Bauer Tamás is emlékezett rájuk, netán Horn Gyula?
Esetleg ott volt Marosán fia is ? (Vagy csak a millióit számolgatja ?)

Nyitószelep Creative Commons License 2001.11.30 0 0 413
Reméjjük..
Előzmény: naiv (412)
naiv Creative Commons License 2001.11.30 0 0 412
Há mi van Mikivel, csak nem meg hót, oly rég nem hallottam róla :-))
ttaarrllee Creative Commons License 2001.11.18 0 0 411
"Révai, kultuszminiszter egyik nej: Révai unoka"

Ezt hagyd ki, mert Gáborunk csak azért vette el a hölgyet, hogy bosszút álljon a néhai kultuszminiszteren.
Sikerült neki.
Azért még egy Révai unoka is több könyörületet érdemelt volna. Jobban járt volna a neves család hetediziglennel.

Előzmény: naiv (397)
naiv Creative Commons License 2001.11.17 0 0 410
A szomszéd fincikutya topicbóm nyestem be ide, mer hogy ide is illik...

"A mai Magyar Nemzetben közölnek három Eörsi István levelet. Mindhárom Kardos Györgynek szól és az ő felesége tette közzé még hajdanán.
Ezekben Eörsi hálálkodik a támogatásokért és újabb szívességeket kér Kardostól. Nyugatról írta őket, ahova akkoriban az antiszemiták nem utazhattak.
Kardos az ÁVH vezetőségéből 1956 után a Magvető kiadó igazgatói székébe vonult vissza haláláig. Ha Kardos még élne, akkor Eörsivel együtt a Kádár
rendszer demokratikus ellenzékéhez tartozna."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!