Azt elvileg megoldhatják a UYI korai kiadatlan dalokból is, meg esetleg némi újjal is...
Meg egy koncert összeollózással is.
Végül is mindegy már, csak legyen valami hanghordozós cucc. A Chinese is régen volt már. Egyébként az is Geffen- es nem? A Guns szerződése nem szűnt meg a kiadóval, csak a zenekar tagjai és aktivitása változtak '87 óta...
A turné menedzser szerint a koncerttervek kinyúlnak 2017-re is, tehát valószínű, hogy kb. egy év múlva a jövőnyári fesztiválszezonban járnak majd erre felé, bár szerintem, ahogy kb. az utóbbi években is, kis hazánk most is kimarad majd sajnos, de ne legyen igazam.
4 év után előkerült a Sorry is! Ez a szám elég jól illik Slash-ez, viszont van pár változtatás ami nem annyira tetszik.Axl pedig valószinűleg nem nagyon próbált.:-)E
mlékszek 2012-ben szlovákiában ez a szám mekkorát szólt élőben.
Nekem a Chinese számok közül a This I Love, Better új szólói viszont nem adják azt amilyen eredetileg volt a lemezen vagy at előző turnékon.
Gondam itt a live -era cd-k re.Meg a democracy cd-kre.Ebből a mostani felállástól inkább már egy uj albumot várnák,nem greatest hits-eket meg koncert cd-ket.legalább is én.
A jegyár azért ottani mércével mérve is elég "szelektív".
De hát ilyen a piac, ők azon nagyon kevesek, akik megtehetik.
Én is adnék érte 35-öt, ha jönnének, de egyrészt ide nem fognak, másrészt nincs is nagyon hova jönniük, mert ugye Puskás / Népstadion nincs, az Aréna kicsi.
Esetleg az új Fradi pálya huszonpárezer emberrel...?
Ha lesz (?) európai turné jövőre, akkor a fan-ok elkezdhetnek egy Bécsre sprórolni, az Ernst Happel-t meg tudják tölteni, és nekik is megéri.
"A szervezők szerint ugyanakkor nem is volt cél, hogy minden egyes állomásra eladják az összes jegyet, amelyek átlagos ára egyébként 130 dollár (több mint 35 ezer forint)."
Az a mosoly Steven arcán :D.26 év után újra a Gunsban...hogyha lesz még több koncerten is dobolhatna több számot is mint pl Rocket Queen, , Nightrain Remélem Izzyvel sincs semmi gond és ő is előkerül.
Jó lenne egy koncert 2017 ben ahol csak az Appetite5 felállásban lenne mondjuk egy lemez újra bemutató.
hihetetlen dolgok vannak..ezt se gondoltam volna. 88 óta ismerem a Guns-t , csúcskorszak 88-92 , majd jött a sötét 90es évek a gunsnak annyi...és most tessék. ..