Eladó Canon LEGRIA HF R47 videó kamera. Két éve vásároltam, összesen 4 órányi anyagot vettem fel vele. Tartozékai: 2 db akkumulátor, 2 db 32 GB-os SDHC kártya, töltő, valamint táska. Mind gyári állapotban. A felsoroltak bolti ára összesen 130.000 Ft, eladási áruk, alku nélkül, 80.000 Ft. A kamera sorozatszáma: S/N 66364402454.
Eladó egy BlackMagic Pocket Cinema Camera minden tartozékával és extrákkal.
Eladás oka kihasználatlansága. Kevesebb mint 1óra nyersanyag forgott vele.
Állapot: hibátlan, újszerű
2014 szeptemberében vásároltam a Tripont Kft.-nél.
A szett tartalma:
1db BlackMagic Pocket Cinema Camera (váz), sn: 2013136 /legfrisebb 2.1 frimewire/ sn
Összes gyári tartozék:
1db hálózati töltő + tartozékai (a kamera 220voltról való üzemeltetésére szolgál)
1db csuklópánt
1db akkumlátor
1db software and manual SD card
Extrák:
1db 64GB Sandisk Extreme Pro 95MB/s (2017 februárjáig garanciával)
1db Nikon EN-EL20 akkumlátor
1db Nikon MH-27 akkumlátor töltő (nincs a képeken)
A szett tartozékokkal és extrákkal: 240.000 HUF
Továbbá:
Eladó egy Metabones Nikon G - E-mount Speed Booster adapter.
A Metabones jól ismert SpeedBooster szériája 1 fényérték pluszt biztosít, illetve 0,71x-es nagyítással képezi le a felrakott objektív által vetített képet.
Ezzel a verzióval a Nikon G, D, Ai verziójú objektívek használhatóak.
Ára: 120.000 HUF
A Blackmagic mindennel és a Metabones Speedbooster együtt: 340.000 HUF
Drónról használtuk, de nagyobbra váltás miatt megválunk tőle. Csak apró karcolások vannak a vázon, hátul (lásd a fotókon.)
Ha kell, eladó hozzá a stabilizátor is (DJI Zenmuse Z15 BMPCC). Szintén tökéletes, gyárilag karbantartott, dobozában, szükséges csavarokkal-kábelekkel, stb.
Extrák: 4 akku (2 gyári és 2 nagyobb teljesítményű), szivargyújtós autótöltő.
Gyári dobozában, Budapesten megtekinthető-kipróbálható.
Egy Sony aksciókamerától egyáltalán várható olyan minőség, mint egy kézikamerától?
Vagy az objektív fizikai nagysága eleve le is szűkíti a lehetőségeket? Néztem pár AS15, AS20 stb akciókammal felvett felvételeket, de mintha színszegények lettek volna, sőt, némelyik erősen fakó. + Még ha a szöget lehet is állítani, akkor se tűnt túl reálisnak semmi, de oké, ez lehet h csak a fix fókusz miatt van.
Viszont szükségünk lenne egy ilyen kis minikére is, és az AS20-as mellett döntenénk, főleg mert van külső MIC csatlakozási lehetőség, na de kérdés, hogy adjuk is le nyugodtan az elvárásokat a minőséget illetően vagy ez sokkal inkább beállítási kérdés, és kihozható belőle majdnem hasonló minőség is, mint pl egy HDR CX-320-ból?
KERESEK Sony HDR-CX 00000 (vagy esetleg HDR-PJ 0000) sorozatból olyan kézikamerát, amelyiknek van külső mikrofon csatlakozási lehetősége (azaz magán a kamerán van gyárilag beépített jack aljzat e célra).
A CX320 tuti nyerő, legjobb lenne még 2 db ugyan ilyen modell, de bármelyik szóba jöhet, sőt, ha van MIC-bemenet, és még wifi-s is, akkor főleg nyerő!! Nem gond, ha használt, az se baj, ha tartozékai nincsenek meg (aksi, töltő, kábelek stb), mivel ezekkel dolgozunk, van mindenből pluszban,, nekem csak a kamera kellene nagyon.
e-mail: s z e m e r e i . a t t i l a @ g m a il. c o m
(Természetesen normálisan egybe írva az egész :XD)
Sony HVR Z1 HDV videokamera megkímélt, szép állapotban eladó. A gyári tartozékok megvannak, adok hozzá 2db akkut (kb 50% -os állapotban), 30 db 60 perces jó állapotú kazettát,tisztító kazettát.
Eddig nem volt javítva, viszont a vario mikrokapcsolóját ki kell cserélni. 30 ezer forintba kerül a javítás.
Nem tudtok egy tesztoldalról, ahol videózni is képes fényképezőgépekről, videókamerákról vannak tesztek? Olyan részletes tesztek érdekelnének, ahol még az átviteli frekvenciagörbe is látszik, hogy mikor vágnak le például és mennyire.
ELADÓ 2db Panasonic Leica HC-VX870EP-K 4K kamera ( egyetlen munkához lettek vásárolva mindkettő , vadiuj állapotban vannak kb 1.5 orát ment ) magyar garanciával dobozában !
Eladó egyszer kipróbált kézi kamera stabilizátor (Steadycam, flycam)
Minimális magassága:28cm Maximális magassága:40cm Súlya:1.5kg Maximális terhelése: max 2,5 Kg Bármilyen DSLR kamerával kompatibilis csatlakozó talppal. Tartozék: hordtáska.
Azért adom el , mert nehezebb kamerát használok. Állapota szinte új, csak kipróbálva , tesztelve volt.
30 000 Ft
Ára fix, csere köszi nem érdekel.
Átvehető, kipróbálható Budapesten a 11. kerületben. Posta, megoldható.
ELADÓ 2db Panasonic Leica HC-VX870EP-K 4K kamera ( egyetlen munkához lettek vásárolva mindkettő , vadiuj állapotban vannak kb 1.5 orát ment ) magyar garanciával dobozában !
Digital8 videokamerát keresek olcsón. Akár hibás is érdekelhet, csak olcsó legyen.
A felvétel része nem érdekel egyáltalán, de a lejátszás tökéletesen működjön rajta és ha esetleg speciális a videó kimenete, akkor legyen hozzá átjátszókábel. Ha RCA-s composite a kimenet, akkor természetesen nem szükséges. Az sem probléma, ha az LCD-je egyáltalán nem működik, elég ha a video kimeneten tökéletesen lejátsza a kazettát. Aksi nem kell hozzá, elég ha tápról üzemel.
Ajánlatokat a zsocamail kukac gmail pont com címre várok, lehetőleg Bp-ről, vagy környékérő. A XV. kerületbe kellene eljuttatni. Köszönöm.
Manfrotto 509HD fluid fejes, Bridge technologies, 100mm-es szintezőcsészés, 13 kg terhelhető, profi állványfej (svenk karral, cseretalppal), karcmentes 2-3 alkalommal használt (https://www.gaia.hu/manfrotto-509hd-allvanyfej.html) – irányára 170000 Ft
Eladó egy Sony HDR-FX1e típusú kamera. Apró használati nyomokkal, amúgy tökéletesen működik.
Kábellel, hama kameratáskával, 7db akkumlátorral, aksitöltővel. plusz Opteka Titanium Series 0.3x HD Super Fisheye lencse, bőrtökban, hibátlan karc nélküli állapotban.
Márpedig a videoszerkesztő progit nem fogod tudni megúszni. Javaslom hogy a kamera által létrehozott nyersanyagot kopizd át egy Master könyvtárba és onnan dolgozz egy munka könyvtárba. Így a Master megmarad és igen. Jól gondolod. Kell majd a HDD-t is fejleszteni. :) Nekem Master célra van egy külső vinyóm és SSD-n szerkesztek. A magyarított softvare pedig nagyon ritka. Vagy inkább úgy fogalmaznék hogy a fél profi-tól (pl.: Pinnacle) fölfele már sajnos nem nagyon találtam.
Hát én még régi beidegződésből (szalagos kamerák idejéből és vágógép hiányában) igyekszem úgy csinálni a felvételeket, hogy minél kevesebb selejtet gyártsak.
A másik gondom, az hogy az a program amit a gyártó ajánl( Sony's PlayMemories Home), egyszerre 10 vagy 12 file-t tud összefűzni a kameráról(ennyit tudok max ráhúzni a területere) és ez nagyon kevés.
Ha meg már összefűztem, akkor már a szgépen van a file nem kamerán és onnan pedig nem tudok erre a programba betölteni, hogy további összefűzéseket csináljak.
Más video szerkesztő program is jó lehetne, de nekem olyan kéne ami magyar nyelvű...
Vettem egy kis Sony HDR-CX240E-t. Azon lepődtem meg, hogyha a felvételt megállítom, majd újra elindítom, minden új indítás új file lesz. Nem lehet ezt valahogy változtatni, hogy ne legyen 125db 15 másodperces különálló felvételem ?