A sokat szidott Ivkovics, Szalay kettős meg hátradől. Marciék meg szervezehetik a tanulmányi utat, hogyan tanultak meg a bálanvadászok kosarazni jeligére.
Hát meg lehetett volna próbálni, de utólag mindig könnyebb okosnak lenni. Ha meg azt választja és a végére alig tudják magukat vonszolni és úgy kapunk ki, akkor nyilván amiatt kapott volna ugyanígy, hogy miért nem cserélt.
1.Messze ez volt a legjobb meccsünk a 4 közül. Volt komoly esélyünk a győzelemre.
2.Nálunk nincs NBA- vagy volt NBA-játékos. Ez ma döntő volt. Konkrétan Osman megnyerte Nekik a meccset.
3.A bírók nem hogy nem fújtak hazai pályát, hanem úgy fújtak, mintha Törökországban lettünk volna. Osman teljesen egyértelműen hátulról rántotta meg Hangát induláskor, ez 2 dobás+a labda Nálunk. A két tekó egymás után is gennyes volt. A volt jugoszlávok jól megszopattak. Ez sportdiplomáciai kudarc is.
4.Most már imádkozhatunk, hogy a törökök komolyan veszik az izlandi meccset. Ha például ezzel a kerettel állnak ki, nem gondolom, hogy Izland nyer. Persze először Nekünk is meg verni Izlandot legalább 7 ponttal, és utána imádkozni...
Amikor a padon ülők opciód kutyaszar meccset hoz (már bocsánat) az adott napon - Váradi -26 - akkor addig kell fejni azt, aki fent van ameddig lehet (itt "nincs holnap"). De biztos, hogy nem adok ugyanannyi percet Váradinak, mint a két embernek, aki meccsbe hoz minket.
Nem egy az egybe kellett volna odaadni a perceit, de 25-25 (biztosan), akár 30-30 percet is bírtak volna. Ha két játékost kell mutatni, aki bírta volna a keretből, pont ők ketten lettek volna.
Vissza is hozta őket a végjátékra.. De nem maradhattak fent az egész negyedik negyedre.(?) Ez azon ment el, hogy az időkérés után aki fent volt, az nem tudta tartani legalább a lassú leolvadást..
Kik jönnek helyettük az nagy kérdés, mert tuti olyan, akinek még perce sincs a válogatottban, hiszen olyan mély a magyar utánpótlás, hogy a 12-es keretbe nálunk nem is kérdés ki kerül be (hacsak nem sérült valaki vagy nem tud eljönni a klubjától).
Talán az izlandiak sem nyernek a törökök ellen. Sajnos más esélyünk nincs. Bár amilyen jól dobják a szigetlakók a triplát,akár szét is dobhatják a törököket. Pláne ha nem nagyon lesz már motiváció,vagy gyengébb csapattal mennek.Valamennyire bizakodó voltam a mai meccsre,nem sok hiányzott. Sajnos tényleg nagyrészt Váradin ment el,a Norbi védőmunkáját jobban ki kellett volna használni. Mikor ennyire vakon volt Beni, akkor sem kapott Marci 1 percet sem.....hát ez nagy hiba volt.
Szerintem is, ma a játék képével semmi gond nem volt.. (Mondjuk persze a török vendégszerepléshez képest nem volt nehéz) Voltak értelmes figurák, járt a labda.. Pl. Kellert sikerült pontosan arra használni, "amire való". Az a baj, hogy mire eljut ez a válogatott oda, hogy tényleg összeszokjanak és beinduljanak a dolgok, addigra vége lesz a selejtezőnek és kezdődni fog az egész mással elölről, ugyanilyen eredménnyel. Igazából nem történik semmi egyéb, mint amit előre megmondott mindenki.. Aki meg azt gondolja, hogy ez ellen a fizikális török csapat ellen bárkit 5-10 perccel tovább fent lehetett volna hagyni.. Hát.. Sajnos az nem elég ha 3-4 játékosnak van csak jó napja..
Ha valaki nem Ivko fun, hát én nem vagyok. A látványa is irritál a manusnak, nem hogy a megnyilvánulásai, de ennél még ő is többet hozott ki a válogatottból, szerintem gyengébb összeállításban.