Utalt arra, hogy a Sun Workshop-ból egyszer csak kirugták, de ettől még szivesen elmegy a koncertjeikre. A zenekar azt mondta neki, hogy mikor elment próbára, gyomorremegés, feszültség volt bennük. Aztán elmesélte, hogy volt a dolog Leventével. Sok dologról szó esett még, de nem tudom szó szerint idézni, hülyeségeket meg nem akarok írni. Ha jól tudom vasárnap ismétlik majd az adást...
De én csak annyit hallottam, hogy Pityesz az új énekes... valami öreg róka, akinek nem ez az első bandája.... kiváncsi vagyok hogy igy milyen lesz a fabrik... höhö..
:) Nem vettem észre, így vizsgaidőszak vége felé már kezd egyre pihentebb lenni az agyam...amúgy ti nem tudtok valami infót az új tag vagy tagokkal kapcsolatban a zenekarban?
Ha esetleg rám céloztál, kedves Borsó, hagy mondjam el, hogy én 4-5 éve járok folyamatosan Fabrik koncertre, pesti koncertekre elsősorban, de nem a Matyi miatt, hanem a zene miatt. Csak érdekel, hogy a megszokott, megismert arcok közül ki marad meg....sért, hogy egy lapon említesz, pl. a VIP vagy Shygys "fanokkal".... de remélem, hogy én értettem férre.