Azért ez gáz, hogy Bartha Zoltán tegnap beolvasta az összes meccs eredményét, meg mindent elmesélt,,
INGYENES NAP VOLT!!!! Gyakorlatilag tőlem kompletten elvette azt az élményt, hogy kb 4-5 napig vártam, hogy folyamatosan de lehet vissza nézni a meccseket, olyan top csapatokat is amit az MLB free be nem ad,,,
lehet csak felfújom, de ez szerintem gáz volt..... ha valaki használ mlb tv-t azoktól kb elvette minden meccsnek az élvezhetőségét.
Én legalábbis úgy már nem élvezem a mecccset ha tudom az eredményt, de meg még azt is hogy ki mikor fordított stb.....
Ez jó lecke volt ha az MLB ingyenes napot tart és a sport tv is szerepel, még véletlenül se a tv-t válasszam,,,
Írtam kritikát a facebook csoportba azzal védik, hogy közel 3 órát nem könnyű végig tolni, ez oké de gondolom az angol kommentátorok sem vágnak állandóan 1 más gondolatába és szavába, aztán marad a befejezetlen, esetleg még érdekes gondolat.
Majdnem 1éve megy már kb, a közvetítés a tv-ben magyarul. Mi a véleményetek?
Én bevallom, hogy csalódás... a kommentátorok sokszor egy más szavába vágnak, érdekes gondolatokat nem fejeznek be stb,,,, kb mintha a kocsmából nyomná két haver.... elveszi az élvezeti értéket...
persze ha van a tv-ben azért megnézem, de kommentálás csalódás....
Sziasztok! Szeretem nézni a baseballt, de sok szabályt még nem tudok. Ugye, ha a levegőben elkapják a labdát, akkor out van. De van, amikor ilyen esetben elkezdik visszadobálni a labdát, pl. ha már van bázison játékos. De olyan is van, hogy van a bázisokon játékos, mégis rögtön vége a dalnak, mihelyst a levegőben elkapják a lasztit (ez talán a 3.out miatt lehet). Van valahol egy egyszerű leírás vagy valaki le tudja írni, hogyan vannak ezek a dolgok levegőben elkapott labdánál?
Ez a kérdés bennem is felvetődött , Nálunk ugye a focira korlátozottan de bemehetnek nézők, az usa-ba vajon mikor engednek be, nézőket a meccsre? nyilván erősen korlátozott létszámban, nem egymás hegyén hátán.