A hasznaltauto.hu-n nemrég láttam olyan példányokat (nem tudom hogy ez milyen felszereltséghez tartozik), ahol a hűtőrács helyett egy színrefujt elem van, és van hátul egy kis szárny is.
Kérdésem, hogy a normál hűtőrácsot ki lehet cserélni utólag ilyenre, illetve szárny szerelhető fel utólag is?
Most ugyanis nem találtam ilyen felszereltségű 3-ast.
Végülis pont ilyet keresnék, csak a fent felsorolt kiegészítésekkel:
email beírása majd alatta a felhasználó név majd kiirt kod leírása majd tovább és a jelszó megadás tovább félpercen belül ott volt a igazoló mail ott az aktiváló linkre rá klik és ennyi
szerintem nézd meg a spamek között hátha a renszer neked oda rakta az igazoló mailt
Csavar az lehet kapni de ami neked kel azok a csuszkák az sajnos csak nyereggel egyben kapható nincs külön cikszám rá. Amúgy a csuszkák teljesen beáltak, mert ha kijönn a nyeregből akkor simán visszarakhatóak takarítás után.
Amúgy porvédő kaphat garnitura kapható gyáriban itthon 6219 ft+áfa a szervíz ára és LEY4-26-46ZB a cikszáma a szettnek. A fenti képen az 1-6 jelőlt dolgok vannak a készlettben ami egy oldalra való.
A csuszkával egy dolog probálható meg esetleg, hogy másik Mazdáé méretileg egyezik-e vagy sem ez a másik tipus az RX-8 lenne, mivel annak is a hátsó nyerge úgyan ilyen csuszka megoldású és a csuszkához a nyerget rögzítő csavarok úgyan azok cikkszámilag is mint az MPV-nél.
Itthon 3693 Ft+áfa/db áron kapható a Mazdánál és FE15-26-695 a cikkszáma.
Szeretném megkérdezni hogy hol a fenébe lehetne beszerezni MPV-hez (2.0 DI 2003-as évj. 136LE) a hátsó féknyeregben található két hosszú csavart, és a védőgumikat hozzá? Itt Ausztriában nem találok, a Mazda Austria meg azt mondja hogy csak komplett féknyereggel együtt tudnak adni oldalanként 500€-ért. (Az egész autó piaci értéke 5000€...) Nem óhajtanánk ennyit rákölteni, mert amennyire rozsdásodik max még 1-2 évig csusszanhat át a műszaki vizsgán.
Nem hiszem el hogy 2db darab "80Ft-os" csavar és 2db "10Ft-os" porvédőgumit csak egy 150000Ft-os alkatrésszel együtt tudok megvenni. Nagy szégyen lenne ha ez így lenne.
Próbáltam magyarban is, de az Unixnál nem tudtak segíteni, azt mondták megkérdezik a magyar Mazdakereskedést és felhívnak. Persze sosem hívtak vissza...
Keresek 2001-es Mazda 626 DITD 5 ajtóshoz elektromos teleszkópantennát. Ötleteket, ajánlatokat a tomasovszky kukac gmail.com címre írjatok. Érdekelne a hozzá való 2 DIN-es autórádió/CD is
Segítséget kérek tőletek! Fiam 323 f bg , bukólámpás, 93-as-án elment a gyujtás.Rajthagyta véletlenül gyujtáson a kulcsot,lemerült az akksi . Föltöltöttü kés nincs szikra, viszont van bent eggy piros led középen a boxnál ami világít.A trafőt leprőbáltam. A gyujtásmodult nemtalálom.Egy kép kellene ha lehetséges.Előre is köszönöm!Egyébként nagyon megvagyunk elégedve a verdával.
Segítséget szeretnék kérni, egy mazda B2200 vásárlása elött állok, de egy kicsit félek a hátsó kerék hajtástól, azaz a téli használatától. Kérdésem: mennyire tehetetlen télen súly nélkül? Minden e tipussal kapcsolatos jó és rossz tapasztalatot szivesen fogadnék, soha nem volt még mazdám... Bár eddig szinte csak jót hallottam róla, s a totalcar ill az autonavigator népitéletei is nagyon pozitivak.
Találtam a fiókban egy Mazda Demio magyar nyelvű kezelési könyvet. Ha valakinek szüksége van rá, szívesen odaadom. Budapesten a XI. vagy a XXII. ker-ben átvehető.
Ha már itt tartunk.. akkor amelyik 626 osba van tükörfűtés azt külön kapcsoloval kell bekapcsolni vagy a hátsó ablak fütéssel együtt automatikusan bekapcsol?Mert az enyémbe nincs külön kapcsoló pedig azt mondták h van benne tükörfűtés!mondjuk elektromosan ugyebár állítható vagy az nem azt jelenti h alapbol van benne fűtés is?
Szia! Én a nyáron vettem az öreg szekeremet 120 ezerért. Elején enyhén sérült volt, így sikerült megvennem ennyiért. Nem makulátlan, de megbízható, jól megy és nem eszi le a fejemet.)
Köszönöm szépen.mazsolázgatok! csak nekem eddig nem jött össze a keresés:D hát én is 97 utáni ditd 626 ost kerestem, de amikor ezt megnéztük akkor nem hagyhattuk ot :)) hát a papír lesz drága de ezt az elado is tudta nem hiába volt esze és csak ennyiért hirdette. autoszerelő hozta be szomszéd osztrák falubol lehet vmiért cserélte :D
nem tudom jó lessze majd megnézed de még szét nézek de ha beirod Gooogle-be hogy letölthető szerelési könyv vagy útmutatás mazda 626 akkor kidob neked.
Ez nagyon jó vétel volt. Itthon nehezen lehet makulátlan, es valós kilométerrel találni ilyen árba találni mazda 626-ot. Régebb én is nézegettem ezt a típust dieselesbe itthon. De ha majd cserére szorúl ami most van nekem (egy 99es 323 1.5i sedan) akkor lehet hogy egy ilyen fiatalabb 2.0 TDCi modelre cserélem le. De még erre nem szolgált rá járgányom.