Gyerekek, kar ezzel foglalkoznotok. DelPedro nagyon jol megirta a lenyeget. Az irigyseg beszel beloletek, mert mas XY-sziv nem termelodott ki az evtizedek soran, csak Fradi-sziv. Hogy most sajnos ez kevesbe aktualis, az egy dolog, de a Fradi-sziv akkor is mindig dobogni fog!
Az a Csank emlegeti a Fradi-szivet,aki mindig elnyomott,videki kiscsapatoknal "szorgoskodott".es ezzel egyutt utalta a pesti csapatokat.Koztuk minket is.
Nem tudom ki volt az,aki a foldhoz baszta a fradi mezet egy csere utan.Elotte nala is sokaig emlegettek a Fradi-szivet.Penzehes "kurva"mindegyik magyar labdarugo!
Dolgozzatok!:-))
Az, hogy a 90% örül, ha a Fradi szív, te sem gondolhatod komolyan, hisz az ország min. 60%-a Fradista.
Nem tudom, miért kell ebből témát kreálni, hisz a Fradi-szív már több évtizede egy ÉRTÉK, melyet egy klub "termelt" ki. Való igaz, a mai Fradira nem jllemző ez, de ettől egy klub értékét nem kellene kifigurázni. Ez inkább a sárga irigység, mivel a többi csapat ilyen értéket nem tudott magának kialakítani.
Inkább a saját csapatod értékéről írnál, ha tudsz.
Ez egy propagandaszoveg. :) De a legfurabb mindezt Csank szajabol hallani. :) Ismerem az oreget es tudom, hogy ha nem fizetnek meg erte akkor nem mocskolna a szajat ilyenekkel. :) Mindenesetre ma mar uj ertelmet kapott: Magyarorszag 90%-a akkor orul, amikor a Fradi-SZIV!
Nyugi andd!
Mi csak körbe szeretnénk járni egy témát és próbálnánk a szinfalak mögé tekinteni. Neked pl. ez a Fradi-szív, ami most zajlik vagy neked is más fogalmaid vannak erről?
FTC-ETO 1.félidő vége felé Posza nagyot hibázik egy kifutáskor és abból egyenlít a hazai csapat. Knéző: Hát igen, a Fradi-szív diadala!
FTC-Kispest: Tóth Mihály bal összekötő helyéről felső kapufát lő onnan az ott kóválygó Plókaira pattan és szerencsés (kispestieknek szerencsétlen) véletlen folytán a kapuba. Ezzel 2:2. Csank: Ismét a Fradi-szív!
Ha az ellenfél fatális hibáiból élő játékstílus a bármilyencsapat-szív, akkor nagyon szomorú vagyok! Akkor az én kedvenc csapatomra soha ne mondják, hogy Loki-szív, mert sértésnek fogom venni. Úgy érzem ez a szíves dolog, kezd nagyon leértékelődni a túlzott használat miatt. Nekem még teljesen más fogalmaim voltak erről. Vagy eljárt felettem az idő?:-)
Hogy mi az hogy Fradi szív?
Hát amikor a Fradi szív, pl. FTC-Győr 1-3.
Amiről te beszélsz, az állítólagos Fradi-szív.
Ez az egész egy nagy maszlag, egy agyoncsépelt közhely, olyan, mint "a csodálatos közönség", én ugyanúgy hallottam már különben Vasas-szívről is, bár lehet, hogy az már plagizálás volt.
A Fradi Kispest meccs után Csank azt nyilatkozta,hogy a játékosokat űzte hajtotta a Fradi szív.
A tököm tele van a Fradi szívvel!Más csapat ha hátrányban őket nem űzi,hajtja semmi?
Mert azt még megértem ha saját nevelésű játékosokról lenne szó de a Fradinál kevés a saját nevelés.Akiket meg úgy vesznek azokat a pénzért hajtja a Fradi szív?
Mert akkor elég szomorú!!