...bár a Road to hell part 2 nem nyűgözött le, lényegében másnap visszavittem a könyvesboltba, szerencsére becserélték az Auberge-re. Az eladó csaj Chris Rea rajongó volt és együttérzéséről biztosított:) Ő is megjárta már.
Igen a ...stony road is elég bluesos hangvételű, akár a Deltics c. albuma is, és még jónéhány.
Most elkezdtem összegyűjtögetni az albumait, (vatera.hu ebay.com amazon.com) oldalakról meg amit itthon megkapok, és repül hozzá a féltveőrzött CD gyűjteményemhez. De nagyon nagyon várom a Koncertet, a 2évvel ezelőtti is fantasztikus volt, gondolom ez sem lesz rossz. :))
Remélem, nem betegedett meg, azért elég huzos tour ez neki, de mindenkinek az lenne. Bár tavaly láttam Grazban John Mayall-t , na ő már 74 éves és legalább ugyanennyi, ha nem több koncertet adott, és még ma is ad.
Én leginkább a blues-os számaira vagyok kiváncsi, amit BBKing tiszteletére irt, ugy tudom instrumentálisak lesznek.
Sajnos nincs meg a Dancing down the stoney road albuma (vagy valami hasonló a cime), ami ugy tudom blues stilus.
sajnos törölték a programból a mai ljubljanai koncertet (nem tudom miért) de amikor vettem ma még 2 jegyet akkor mondta a srác, hogy a zagrebi koncert
(03.08 szombat) is "zárolva" van a gépén. Nem örülök neki, mert szeretném mégegyszer látni a teljes koncertet valahol. Itthon ha minden jól megy akkor az egyik magyar tv stábbal be tudok menni a backstagere, és talán személyesen is találkozhatom vele. viszont nem tudom mennyit látok a koncertből..
ördögi kör:)
most én kérlek, hogy írd majd meg milyen volt a bécsi koncert :)
Budapesten ad koncertet Chris Rea brit énekes-gitáros 2008. március 3-án, a zenész a The Fabulous Hofner Blue Notes című turnéja keretében játszik a Papp László sportarénában - tájékoztattak a szervezők.
Csak azert nullazom le hogy ne arvalkodjon itt tul sokaig, na meg a bluesarc Daridos fellepese miatt is megerdemel egy nullat, egyebkent meg ha akarnek se tudnek segiteni a problemadon, bocs...
Help me emberek! Keresek egy Chris Rea filmet. Cime: La Passione
1996 majusban mutattak be a Cannes-i fesztivalon.Allitolag mozi,video minden van belole de nem sikerul a nyomara bukkannom..
Kerdes:
Vki hallott rola valamit hol lehetne megszerezni?
vagy
Megvan neked? Jol esne egy copy belole...ha megoldhato irj egy mailt legyszi.