az egy dolog, hogy stohl vévézik, de a többiek nem, szóval valszeg nem ez az ok.
amúgy azért mennek megint a régi részek ismétlései, mert a holtidő (év eleje) ki kell várni az új részekkel (ld. vészhelyzet tavaly és idén), plusz a jag bb utáni vetítése nem jött be annyira nézettségileg
Kiváncsi lennék, h. van-e vmi összefüggés aközött, hogy új stáb szinkronizálta a legutoljára
mutatott részeket és aközött, h. Stohl-t lefoglalja a Való Világ...
Én továbbra is bízok abban, hogy a régi szinkronstáb vissza fog térni, ill. abban, hogy
egyszer vége lesz az ismételgetésnek, és új részek jönnek.
Amúgy ha az eddig nem mutatott részek is le lennének szinkronizálva, akkor szerintem már
azokat adnák, és nem ismételnének.
Na igen, erre mondtam én azt, hogy ezt én sem tartmo túl valószínűnek, de azok az epizódok, amik még nem kerültek adásba egyszer sem (ha lesznek még ilyenek, mielőtt megőszülök), vajon melyik stáb hangjával fognak megszólalni?
A sz@r szinkronjukba már beletörődtem. Sokkal inkább az idegesít, hogy két hét múlva az általuk 90. epizódnak jelzett rész tartalmaként a 110. epizódét olvastam a Színes rtv újságban. Kíváncsi vagyok leadják-e Brunby búcsúját és az ausztrál kiruccanást. (az igazi 90. és 110. rész közöttieket)
Én semmi esélyt nem látok a régi szinkronra. A tv2 már biztos, hogy leszinkronizáltatta az egész szériát. Szerintem akárhány kérésért sem fognak mégegyszer fizetni a szinkronizálásért.
Nem vagyok annyira naiv, hogy azt képzeljem, hogy az ismétléshez újraszinkronizálják a legutóbbi szériát. DE: szerintetek van arra esély, hogy a következő széria megint Stohl, Barvinek és társaik hangján szólaljon meg? (Csak Tyner hangjához nem ragaszkodnék, ha lehet...)
Mint bizonyára azóta Ti is láttátok, az 5. szezon 4. epizódjával, a hivatalos oldalakon 89. sorszámot viselő "The Return" azaz Visszatérés c. kezdtek. Aki nem tudná, ez az ötödik szezon negyedik epizódja, tehát ismét nincs logika abban, amit a tv2 csinál.
Az előzetest én is láttam.
Megnézetem a Tv2 honlapján, 88. rész lesz Visszatérés címmel.
Szerintem ez folytatás, nem ismétlés, mivel a 100. részt még nem adták le és ez ahhoz
elég közel van.
Jah, és az előzetesben Rabb és Chagwidden a régi hangján beszélt! :))
Survivorban volt az öreg, utsó 3-ig jutott asszem, és tényleg ex-SEAL. Mogorva vén dög vót, de bírta a strapát rendesen :))
a gyereket meg szemétség volt kinyírni csak azért, hogy némi izgalom legyen még... :( fordítónak is gratula Sims a "laborban" van, ja Mulderék éppen vizsgálják.
Kiegészítem annyival, hogy az arab lány egy hercegnő volt, akinek az otthoni házasságát a szülők rendezték el, viszont eladta a hozományként kapott spanyolországi villát. Tulajdonképp Mac vesztett, mert az első házasságot érvényesnek mondták ki, de persze rögtön el is választották az első férjtől, arab hercegnő és amerikai altiszt boldogan, amíg. Mac és Brumby kapcsolata is éppen rendeződni látszik. Ellenben Bud-ék és AJ...
hmm. valami unalmas arab csajt megszökteti a vidám amerikai tengerész sztori, némi arabos bírósági tárgyalással nyakonöntve. férjhez mentek egymáshoz, de a csajnak már volt férje az arab világban és akkor ki akarják toloncolni őt vissza a kitalált arab országba, de harm a sarkára áll (nem a csajéra). egyik tárgyalás a tengerészé (harm vs bud - na ki nyer?:), a másik a csajé az arab bíróság előtt (mac - na ki nyer?:), + 2 subplot (ennyi nem szokott lenni), miszerint bud felesége szül, de a gyerek meghal, és bud sír a végén és chagwiddennel szakít a csaja, mert chagwidden rájött, hogy a pici fia fúrta kettejük kapcsolatát (és ő lopta el a kocsit + ő hagyta benne a marcsit) és chagwidden bröndbyvel tévén soccert(!) néznek + a nők gyarlóságáról elmélkednek és a végén amikor már csak egyedül nézi, akkor rájön, hogy nem is jó a meccs...