Pedig ki is írták az zenék adatait: 0:18": Előadó: Late Night Alumni, Dal: Eros, Album: Empty streets 4:18": Előadó: Ituana, Dal: Smells Like Teen Spirit, Album: Jazz and 90s
Így nehéz lesz, mert nem tudom melyik az új reklám. Ha esetleg a you tube-on megtalálod, akkor másold be ide a linket, hogy meg tudjam hallgatni. Aztán könnyebb válaszolni. Valamelyik Carte d'Or reklám alatt Carla Bruni - Quelqu'un ma dit című dala megy, csak nem tudom, hogy az új vagy régi :)
Azért nem ismertem, mert nem ugrott be, hogy melyik cd-n hallottam már. Rengeteg filmzeném van, így végig kellett "lapoznom" minden egyes zenét, hogy megtaláljam. Az pedig nem kis idő. De a mostani tapasztalatom az, hogy ezentúl X-ray zenéivel kezdjem, mert tőle lopják a legtöbbször :)
Rengeteg X-Ray Dog zenét használnak a reklámokhoz. Ha tudok, segítek. Nekem 38 X-ray Dog albumom van már meg. Szóval ha tőlük kell valami, szívesen elküldöm, vagy feltöltöm a data.hu-ra
Köszönöm a választ. És valóban hazudtak ugyanis én megtaláltam azt a rohadt zenét :D De azóta van más amit nem találok pl. A Spiderwick krónikák reklámja alatt mi ment, meg a Dr. House Böhöm baki ajánlója alatt, az volt az a rész amikor a srác virtuális játékban képzelte magát.
A galaxy spica reklámzene ha minden igaz szlovák zene, és ha jól tudom, csak a reklámban hallható hossz az, ami le van angolra fordítva. Itt találjátok meg :
Én egy régebbi Tchibo reklámot keresek, tavaly télen ment, amikor a Bueno. Igazából nem nekem kell, nem tudom pontosan milyen, azt mondták valami lány pörög benne. Köszi, ha esetleg valaki felismeri. Próbáltam keresni youtube-on is, de nem nagyon van fent reklám.
Lehet, hogy rossz helyre írok, mert az a zene amit keresek nem reklám zene, inkább ilyen "időkitöltő" bejátszásnak nevezném a műsorrészt amiben hallható. Szóvak budapesti képeket mutatnak benne, villamos közeledik a Szabadság hídon, rendőrök beszélgetnek a SAS légitársaság irodája előtt, egy esernyőt felkap a szél egy újságárus bódénál (ez egy elég jó pillanat, talán erre emlékeznek páran akik látták) szóval a városi mindennapokból vannak pillanatok a montázsban. Na szóval ezalatt megy egy instrumentális zene amiről semmit nem tudok (előadó, szám címe) ha valaki tud kérem segítsen! Ma reggel 2010. márc. 15-én a Vital tv-n is ment 9 óra előtt pár perccel. Régen az m1-en adták néhányszor, mostanában ott már nem látom.
sziasztok! nemtudjátok hogy mi annak a számnak a címe abban a T-mobile reklámban, amelyikben a Samsung Galaxy Spica-t reklámozzák??... Köszi előre is :)
A TV2 azt válaszolta, hogy ők készítették a zenét a promocióhoz - de ezt kötve hiszem :) Már csak azért sem, mert a reklámok, előzetesek 99%-hoz úgy lopják a zenét máshonnan. Ez gyorsan kiderült a megasztárnál is és sok más beharangozó alatt is. Szóval marad a keresgélés addig, amíg valaki meg nem hallja valahol máshol is a zenét, ahol majd kiderül mi ez. A TV2 egyébként előszeretettel használja filmek zenéit saját videói, beharangozói alá, így a Narnia krónikáiból, az Avatarból is hangzott el már részlet.