Keresés

Részletes keresés

Leea Creative Commons License 2000.12.22 0 0 285
Kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Év(ezred)et!!
clairvoyance Creative Commons License 2000.12.20 0 0 284
Bert: ez najongyér vót. :-))
Szerintem vizsgaidőszakban akár pihizet is a topic.. :-))
Úgysincs semmi érdemleges.

Addig is pedig

KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK és BOLDOG ÚJ ÉVET!!

Üdv,
Szabolcs

Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.12.20 0 0 283
Ki az, akinek a szagLÓszerve a legpirosabb, legroxettesebb és legtöbb benne a C-vitamin?
Az E(m)PER-ORr !
Előzmény: The EMPEROR (282)
The EMPEROR Creative Commons License 2000.12.18 0 0 282
na ja... Mi ez a pangás? Csak nem a pitty pang?
Előzmény: Leea (281)
Leea Creative Commons License 2000.12.15 0 0 281
Úgy tűnik mindenki átvándorolt a KOLTOK ONKEPZOKORERE...:(((
clairvoyance Creative Commons License 2000.12.07 0 0 280
Balu: BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Ha tudsz, gyere be a koliba 4-re, vagy fél 5-re!
A szintre TV elé, vagy a szobába, vagy a konyhába, egy jó kis filmet nézünk!!

Üdv,
Szabolcs

ForestGoku Creative Commons License 2000.11.29 0 0 279
Küldtem anyagot :)

egy kis ízelítő:

Újra itthon

Idegenként sétálok
az ismerős fák
kopasz ágai alatt

Idegenként bolyongok
a városban,
mint hazajáró kísértet

Idegenként járom
az ismerős utcákat,
tereket, parkokat

Ismét megcsodálom,
mint hét évvel ezelőtt,
mikor először megláttam
a város feletti csillagos eget

Leea Creative Commons License 2000.11.28 0 0 278
Hali Forest!
Ha postai példányt szeretnél, írd meg a címet a Gondolat Körös freemailre, és elküldjük. (Ha más nem, majd én elküldöm:))
Előzmény: ForestGoku (277)
ForestGoku Creative Commons License 2000.11.28 0 0 277
Hi aLL_!

küldtem CV-t a freemailre, holnap küldök verseket is!
Clair: mond meg neki (Leé Dani asszem így írja), köszi megvagyok, és ha megdob az emiljével, akkor visszadobok egy emilt, és én is üdvözlöm.
A pályázathoz sok sikert!

A régebben említett pénzügyi támogatási ajánlatom most is áll, viszont örülnék, ha tudnátok küldeni a legutóbbi IB-ből egy példányt postán, vagy emilben.

Előzmény: clairvoyance (266)
clairvoyance Creative Commons License 2000.11.28 0 0 276
winston: részemről a változatos betűkészlet továbbra is előnyt élvez a puritán megjelenéssel szemben. A képeket a veszprémi rajzoló kedvű (és rajzolni tudó) egyetemistákból toborzódott Alkotókör gárdája készítette.

Laslow: hát igen, itt főleg az újság gondjait beszéljük meg, ill. válaszolunk kérdésekre. Ez az a közös pont, ahol a szerkesztőség, ha nem találkoznak tagjai, érintkezni tudnak. Szóval elsősorban nem külsősöknek szól, így elhiszem, hogy unalmas. Nekem pedig voltak magán jellegű kitöréseim, ill. ez volt a drogambulanciám :-(( is egy időben.

Előzmény: winston smith (274)
Laslow Creative Commons License 2000.11.28 0 0 275
Kutya egy topic ez.
Mikor lesz kész az új IB?
winston smith Creative Commons License 2000.11.28 0 0 274
Szia mindenki!

clair: nem hiszem, hogy tudnád, ki vagyok, bár már találkoztunk. És ott nem volt sötétség :-) Vagy mégis. Az újsághoz még annyit, hogy nem akartam kötözködni, csak nekem az ilyen "sokszínű" ezer betűtípusos izék olyannak tűnnek, mint amikor Jancsika először ül le a Word elé, és megtetszik neki, hogy "jé, de sok betűűű...", aztán tobzódik bennük. A képek viszont nagyon királyak voltak, azok honnan vannak?

Vizslát!

winston, kinek álmait gépek rázzák...

clairvoyance Creative Commons License 2000.11.27 0 0 273
Hi, Winston!

Valahogy az az érzésem, hogy mi ismerjük egymást. De még így sem tudom, ki lehetsz (bár van tippem). :-))

"miért muszáj 1 oldalon minden versnek más betűtípussal íródnia???" Ezért akár okolhatnád a főszerkesztő urat is (The Emperor, a szerénynevű kolléga), DE szerintem az ötlet mindenkinek tetszett, így (ízlések és pofonok) alapon nem látjuk továbbra (inkább E/3.-ban kellett volna) sem értelmét a változtatásnak. Így szebb, érdekesebb a design. Szerintem legtöbbünknek ez a véleménye, legalábbis eleddig te vagy az első, aki kifogásolta a "túlszínesedést".

"Csinájjatok valamit!!! Olvasni akarok mééég! Verseket ide!" Akkor irány a KOLTOK ONKEPZOKORE nevű topic, ahol én is, Emperor is és Leea is írogatunk (korábban Bert is, de ha megkéred, biztos feltesz oda egy-két darabot. Plusz még kritizálni is lehet ott minket!!!). :-)

Előzmény: winston smith (271)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.27 0 0 272
nevem:
Háát... magam sem tudom egészen pontosan.
A Bert a törzskönyvezett nevemből származik. Eredetileg Bert Tanen volt, csak a két "t" találkozása miatt bele kellett tennem egy másik nevet. Utóbbi a születésnapomból származik, dec. 6-a, na ja...
Tane -innen jött a Tanen-, ha jól tudom, valami maori istenség. (Régebben beleártottam magam kissé a természetfeletti dolgokba, de csak olvasás szintjén.) Erre nem emlékszem biztosan, lehet, egyszerűen csak megtetszett ennek a kitalált szó, utána meg találnom kellett hozzá magyarázatot. Tíz éve történt kábé mindez, nem is csoda.
Azért használom ezt, mert a Balu már foglalt volt.
honlapunk:
Szerény személyem tartaná karban, csak elvesztettem a jelszót, az EXTRA meg nem bírja elküldeni. Elég ciki, de a rendszerük gyatrán működik, hiába próbálom megváltoztatni a -megjegyezhetetlen eredeti- jelszót, nem engedte.
Előzmény: winston smith (271)
winston smith Creative Commons License 2000.11.27 0 0 271
Üdv mindenkinek!

Olvastam az Idomított betűket. A versek királyak, viszont 1 dolgot nem értek: árulja el valaki, hogy ha készül 1 újság, amiben versek vannak, miért muszáj 1 oldalon minden versnek más betűtípussal íródnia??? Ez nem az első újság, ahol taláxom vele, és szerintem eléggé... Na, nem szólom le, de SZVSZ elég 1 oldalra 1 betűtípus. Ennyit a negatív kritikáról. A versek nagyon jók. Az extra.hu/gondolatkor címen meg nem lehet sehova sem jutni... Csinájjatok valamit!!! Olvasni akarok mééég! Verseket ide!
Éljenek a költők! Meg a tisztánlátók... Meg mindenki!

Mr. Smith (de nem agent Smith :-)

Ui: Találkozunk ott, ahol nincsen sötétség!
Ui2: Balu! Oszd meg tudatlan tezsvéreddel, honnan e név (mármint BMT)?

Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.26 0 0 270
Miéet ne?
Lehet, hogy Clair egyszer még programozást is fog oktatni a Vegyetemen...
Edz rá a szerencsétlen, de igen keményen ... nem irigylem :)
Előzmény: Leea (268)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.24 0 0 269
Rendben, fel fogom tenni. De más is írjon!
Öngyújtó rulez :))))
Előzmény: clairvoyance (267)
Leea Creative Commons License 2000.11.24 0 0 268
Bizony elküldted, de miért pont 7 példányban?
Előzmény: clairvoyance (267)
clairvoyance Creative Commons License 2000.11.24 0 0 267
Hé, Bert bácsi, nem tudom, észrevetted-e, de a gondkor-os címre nekem már pár napja ment a sz. önéletrajz.

Csácsumicsá...

Sz.hely szép állomás!

clairvoyance Creative Commons License 2000.11.22 0 0 266
ForestGoku: Lee Daniel (így hívják, ugye?) üdvözöl. Kérdezi, hogy pontotsan mit is csinálsz, stb. Segít nekünk egy pályázatban. Az értéke 4000 Euro!!!
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.22 0 0 265
Inkább írd meg a Te önéletrajzodat, mert abból lenne a HTML II. beadandóm! A design sovieso készen van, legfeljebb kevés anyaggal... Itt jönnétek ti. Nekem aztán mindegy, csak MOST van időm -kellemetlent a hasznossal összekötve- erre a homepage update-re. b+...
Előzmény: Leea (264)
Leea Creative Commons License 2000.11.21 0 0 264
Ha egyáltalán akar... :-)
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (263)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.21 0 0 263
Clair mondta, hogy fog küldeni hamar... egyébként mindenki maga dönti el, hogy mennyire akar közismert lenni, khm, kkhmm...
Előzmény: The EMPEROR (262)
The EMPEROR Creative Commons License 2000.11.21 0 0 262
Nem akarok belekötni az 5letbe... de eddig még nem roskadozik az inbox a beérkezett életrajzoktól...
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (261)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.16 0 0 261

Emberek (a költőknek is szól...)!

azaz mindenkinek, aki érinve érzi magát, avagy a lábszagát, az is beválik
Kéne írni ÖNÉLETRAJZOT mindenkinek, aki már publikált az Idomított Betűkben! A Gondolat Kör fremailjára kűgyétek el!
The EMPEROR Creative Commons License 2000.11.13 0 0 260
Ja, közbe' míg el nem csúszok vele olyan nagyon: jöhet az anyag a következő számba, meg mág arra a címre is, hogy: gondkor@freemail.hu

Építő kritikát szívesen fogadunk itten a topicban!

The EMPEROR Creative Commons License 2000.11.07 0 0 259

FŐSZERKESZTŐI KIHIRDETMÉNY:

KÉSZEN VAGYON AZ ÚJSÁG!!!!!!

Holnaptól (szereda) lehet fölkapkodni az Aulában, A, N épületben meg a Központi Kóter portáján!
A Főszerkesztőség ezúton (is) köszöni minden közreműködő közreműködését :))))
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.11.07 0 0 258
Erről a MAILben részletesebben beszámolok. Nem publikus a téma.
Előzmény: ForestGoku (256)
Leea Creative Commons License 2000.11.07 0 0 257
Én úgy tudom, hogy nincs külön számlánk, hanem a HÖKé a számla, arra megy a pénz, és abból kapjuk meg azt, ami a miénk (bár most korlátozva).
Előzmény: ForestGoku (256)
ForestGoku Creative Commons License 2000.11.07 0 0 256
Mármint ezt most nem értem.
Ha lehet a számlátokra befizetni, akkor ezt ti 100%-osan rudnátok felhesználni, nem? Vagy én nem értek valamit?
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (255)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!