küldtem CV-t a freemailre, holnap küldök verseket is!
Clair: mond meg neki (Leé Dani asszem így írja), köszi megvagyok, és ha megdob az emiljével, akkor visszadobok egy emilt, és én is üdvözlöm.
A pályázathoz sok sikert!
A régebben említett pénzügyi támogatási ajánlatom most is áll, viszont örülnék, ha tudnátok küldeni a legutóbbi IB-ből egy példányt postán, vagy emilben.
winston: részemről a változatos betűkészlet továbbra is előnyt élvez a puritán megjelenéssel szemben. A képeket a veszprémi rajzoló kedvű (és rajzolni tudó) egyetemistákból toborzódott Alkotókör gárdája készítette.
Laslow: hát igen, itt főleg az újság gondjait beszéljük meg, ill. válaszolunk kérdésekre. Ez az a közös pont, ahol a szerkesztőség, ha nem találkoznak tagjai, érintkezni tudnak. Szóval elsősorban nem külsősöknek szól, így elhiszem, hogy unalmas. Nekem pedig voltak magán jellegű kitöréseim, ill. ez volt a drogambulanciám :-(( is egy időben.
clair: nem hiszem, hogy tudnád, ki vagyok, bár már találkoztunk. És ott nem volt sötétség :-) Vagy mégis. Az újsághoz még annyit, hogy nem akartam kötözködni, csak nekem az ilyen "sokszínű" ezer betűtípusos izék olyannak tűnnek, mint amikor Jancsika először ül le a Word elé, és megtetszik neki, hogy "jé, de sok betűűű...", aztán tobzódik bennük. A képek viszont nagyon királyak voltak, azok honnan vannak?
Valahogy az az érzésem, hogy mi ismerjük egymást. De még így sem tudom, ki lehetsz (bár van tippem). :-))
"miért muszáj 1 oldalon minden versnek más betűtípussal íródnia???" Ezért akár okolhatnád a főszerkesztő urat is (The Emperor, a szerénynevű kolléga), DE szerintem az ötlet mindenkinek tetszett, így (ízlések és pofonok) alapon nem látjuk továbbra (inkább E/3.-ban kellett volna) sem értelmét a változtatásnak. Így szebb, érdekesebb a design. Szerintem legtöbbünknek ez a véleménye, legalábbis eleddig te vagy az első, aki kifogásolta a "túlszínesedést".
"Csinájjatok valamit!!! Olvasni akarok mééég! Verseket ide!" Akkor irány a KOLTOK ONKEPZOKORE nevű topic, ahol én is, Emperor is és Leea is írogatunk (korábban Bert is, de ha megkéred, biztos feltesz oda egy-két darabot. Plusz még kritizálni is lehet ott minket!!!). :-)
nevem: Háát... magam sem tudom egészen pontosan.
A Bert a törzskönyvezett nevemből származik. Eredetileg Bert Tanen volt, csak a két "t" találkozása miatt bele kellett tennem egy másik nevet. Utóbbi a születésnapomból származik, dec. 6-a, na ja...
Tane -innen jött a Tanen-, ha jól tudom, valami maori istenség. (Régebben beleártottam magam kissé a természetfeletti dolgokba, de csak olvasás szintjén.) Erre nem emlékszem biztosan, lehet, egyszerűen csak megtetszett ennek a kitalált szó, utána meg találnom kellett hozzá magyarázatot. Tíz éve történt kábé mindez, nem is csoda.
Azért használom ezt, mert a Balu már foglalt volt.
honlapunk: Szerény személyem tartaná karban, csak elvesztettem a jelszót, az EXTRA meg nem bírja elküldeni. Elég ciki, de a rendszerük gyatrán működik, hiába próbálom megváltoztatni a -megjegyezhetetlen eredeti- jelszót, nem engedte.
Olvastam az Idomított betűket. A versek királyak, viszont 1 dolgot nem értek: árulja el valaki, hogy ha készül 1 újság, amiben versek vannak, miért muszáj 1 oldalon minden versnek más betűtípussal íródnia??? Ez nem az első újság, ahol taláxom vele, és szerintem eléggé... Na, nem szólom le, de SZVSZ elég 1 oldalra 1 betűtípus. Ennyit a negatív kritikáról. A versek nagyon jók. Az extra.hu/gondolatkor címen meg nem lehet sehova sem jutni... Csinájjatok valamit!!! Olvasni akarok mééég! Verseket ide!
Éljenek a költők! Meg a tisztánlátók... Meg mindenki!
Mr. Smith (de nem agent Smith :-)
Ui: Találkozunk ott, ahol nincsen sötétség!
Ui2: Balu! Oszd meg tudatlan tezsvéreddel, honnan e név (mármint BMT)?
Inkább írd meg a Te önéletrajzodat, mert abból lenne a HTML II. beadandóm! A design sovieso készen van, legfeljebb kevés anyaggal... Itt jönnétek ti. Nekem aztán mindegy, csak MOST van időm -kellemetlent a hasznossal összekötve- erre a homepage update-re. b+...
azaz mindenkinek, aki érinve érzi magát, avagy a lábszagát, az is beválik Kéne írni ÖNÉLETRAJZOT mindenkinek, aki már publikált az Idomított Betűkben! A Gondolat Kör fremailjára kűgyétek el!
Holnaptól (szereda) lehet fölkapkodni az Aulában, A, N épületben meg a Központi Kóter portáján!
A Főszerkesztőség ezúton (is) köszöni minden közreműködő közreműködését :))))