Hát tegnap du. -- a környéken kapható legzsírosabb kínai ebéd után -- leküldtem még 10 deka Milkát, szerinted benne vagyok-e? :) (Ma mérsékeltebb voltam, de nem az önfegyelem tért vissza, csak a nátha és nem érzem jól a szagokat.)
Sajnos most a férfiak nem tudnak jönni, csak létszámhiányosan:)Különben is, ha mind velünk tart, akkor nem lenne elég két személyautó. Van amikor Nekik is más dolguk van:) Nem tudom, hogy oldjuk meg, de számoltam és arra jutottam, hogy ha egy kisbusz 100 km-en 10 liter gázolajat fogyaszt, akkor az 500 kilóméreten 50 liter. A gázolaj ára 250 Ft, ha azt beszorzom, akkor az 12500 Ft. Ha a sofőrnek fizetünk még 9 ezret a kacsójába plusz, akkor még mindig csak 21500-nál tartunk, plusz egy autópályamatrica, ha nincs Neki, ami ezervalahányszáz...Kapna a sofőr tőlem egy tiszteletjegyet a fesztiválra, hogy ne kelljen kóricálnia a rendezvény idején, hidd el az sem semmi:)Hogy a fenébe gondolják azt, hogy számla nélkül el akarnak kérni 35-40- 50 ezreket???:) Inkább fel ülünk a vonatra, de ne legyenek már ennyire elszállva maguktól:) Meglepő számomra az is, hogy ebben a curva városban mennyire nem kell a pénz az embereknek. Néhány évvel ezelőtt még kapva- kaptak volna az ajánlaton, akiknek szükségük van a lére. Igaza van Anyámnak, mindíg azt mondja, hogy nem is akarnak mostanában melózni az emberek. Akkor is eldöntöttem: az általam kalkulált árnál ami legfeljebb 23000 FT,többet nem tudunk fizetni. Ez van. Ha két személyautóval megyünk, akkor is olcsóbban ússzuk meg.
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de engem már kezd hívogatni a természet, hogy futkározzak egyet a szabadban. Nem szeretek futni, most mégis vágyom rá:) Ma Tatán volta és képzeljétek ott virágoznak a gyümölcsfák. Szegény fák!
Most már értem a hívást. Különben nem volt gond, csak alig hallottam, rossz volt a vonal. Azért cuki vagy, hogy gondoltál Rám. Köszönöm szépen.Most vagyunk a kivárás idejében, mert nagyon sokat kérnek a buszosok. Sajnos nem tudjuk kifizetni, mivel fesztiválra megyünk és nincs felléptidíj ilyenkor:(Majd csak lesz valami, legvégső az, hogy saját két autóval megyünk:( A srác számát azért felírtam és meglátjuk mi lesz:) Puszi Neked.
Az a helyzet, hogy mindannyiunknak van személyautója, de a pasijaink nem mindíg érnek rá minket fuvarozni, három órát meg egyik táncos sem vezethet, mert utána képtelen lesz olyan teljesítményt nyújtani a színpadon, ami ˇ"pihenten" elvárható lenne Tőle. Szóval ha nem muszály, akkor nem vezetünk ennyit.:) Ha hallassz valakiről, akinek van ekkora a kis buszocskája, akkor légyszi kérj E-mail címet, hogy meg tudjam vele dumcsizni. Ezt nem szeretem telefonon intézni:)
Á, ellenkezőleg, visszahíztam legalább két kilót -- valahogy képtelen voltam tovább tartani a fegyelmezett étkezést, és ha én fegyelmezetlen vagyok, akkor *nagyon* vagyok az. Szóval nem tudsz olyan gyorskaját mondani, amit nem ettem volna az elmúlt 2 hétben...
Van itt a lépibe egy ilyen autós, fiam haverja, majd megkérdeztetem mennyiér vón a fuvarotok.Talán még a fiam is elvinne, de az sajna csak opel sz. autó.
Szia Drága! Budapestet, aztán Nagykanizsát célozzuk meg a változatosság kedvéért:))Most keresek 8-9 személy szállítására alkalmas kisbuszt + sofőrt a Nagykanizsai útra, de olyan horror árakat kérnek a cégek, hogy mingyááá betojok. Jó lenne T.bányai sofőrt találni, hogy ne kelljen még azért is fizetni, hogy pestről jön le a busz.Remélem találok valami okos embert, aki rájön, hogy a céges buszocskával maszekolni is lehet és nem feltétlen rajtunk akar egyből meggazdagodni:)))
Jó. majd átfutom. Egyébként meg, ha már ennyi jóképű fiú állta az utad a garázs előtt, inkább udvaroltattál volna kicsit magadnak, mint el akartál porolni a kocsival. Ejnye bied, öregszel Te is, nem csak én???:)))
Legalább nem unatkoztál:) Nem tornázom, mert mostanában már sokat táncolunk. Két műsort is adunk márciusban, úgyhogy toppon kell lenni. Viszont kész az arany ruhám...mit mondjak, csodaszép lett, már csak a hasam kellen eltüntetni:)))
Szia :) Megnéztem a tornát, szerintem töltünk le kis angolnyelvűt, aztán ha tudom csinálni, akkor megrendelem a magyart. Majd meglátom:) Fogyókúra? Az meg mi?:)))