A közelmúltamról csak annyit, hogy épp most szartam be, mikor megláttam, hogy ez a topik még mindig él és virul. Földig hajolok, gyerekek, a nagyságotok előtt... Libi rúgj seggbe, hogy nem álmodom! A hűség és kitartás eme foka ismeretlen volt számomra eleddig, hiányotok lassan átjár, mint dolly birkát az ödipusz-komplexus
ah, hello. Shal: tisztelettel jelentem, én is ott voltam Lordon. mármint elmentem előtte. :) eszembe is jutottál, hogy hátha, de mivel se pénz nem volt a kártyámon, se a telefonszámodat nem tudtam (senkinek se, mivel ideiglenes telcsivel mentem ki), nem jelentekztem. sajnos :( ezer éve nem láttalak titeket :( :****
égtél, tüzet igértél, hazug a szad! T?lem össze is d?lhet ez a vilag!
Ha már máshogy nem jut nyilvánossághoz...bezzeg a hungarista rendezvényen fellépett a félmagyar/afrikai gidája kiutálása után is. Nagyapám mondta erre: rongy ember :-(
Hát, kérlek tisztelettel, eü kérdéseket talán Tchernónak kellene feltenned, mint az UBFC körünkben tartózkodó egyetlen képviselőjének. A koncert pedig sejtésem szerint azért maradt el, mert a kutyának se jutott eszébe, hogy valakit is érdekelhetne. Te részt vettél volna? Na ugye. Hát ezért. Vagy Benedek bácsi többet kért vona, mint Nick Cave. De valamelyik a kettő közül, az biztos.
De ma nincs beszámoló, nem mentem a Szigetre, elmarad az Uhrin Benedek koncert, így már nincs is értelme. Talán, ha lett volna Fekete Pákó... vagy Rokker Zsolti. De így...
Bosszúból nem is írok semmit, csak hogy jó volt ez ma nagyon, béla sajnálhatja, hogy nem volt ott, ha meg ott volt, akkor sajnálhatja, hogy nem találkozott velem.
Remélem, pau kipihente magát, a többi népek meg jöjjenek már haza, mert hiányoznak nagyon. :)
Ja, van, jó is lett volna, de... Senki nem volt ott velem, és az egész volt vagy fél óra, abból öt percet telefonáltam, és a Hammer Worldtől **** messze van a Magic Mirror (nem oda mentem, csak mellé), és onnan vissza HVG café, információáradás sukkaz, inkább nem is részletezném, mennyire gáz, Pannon forduljon fel a túlterhelt hálózatával, nagyon fáj a lábam, és hennám se lett, és különben is, Kisvuk álmos.
Viszont találkoztam pauval :*, jelentem él még, de ha ilyen tempóban tér vissza, nyugdíjas leszek, mire ideér.
És nem tudom, mi van velem, régen voltam már ilyen bolond, csupa olyasmit csinálok, ami nem szokásom, mint pl. ez az egész Sziget-projekt, aztán még ide is írogatok, pedig nem is ittam.
Na jó, aki bújt, aki nem, én most elhúzok dolgozni, de este csakazértis kimegyek a Lordra, tudom, Libi, ez nem metááááál, de ez is jó lesz valamire. Aki esetleg jön, azzal találkozunk. Monnyuk, pauval. De szabad a vásár. :)