"A huncraft.zip tartalmát a Starcraft könyvtárba kell
kicsomagolni. Javasoljuk, hogy csak akkor tegyétek ezt, ha
már fel van telepítve a Starcraft és a Brood War is."
Hát nekem megvan az Starcraft de a Brood War nincs...Szal
hiába töltöm le a Huncraftot nem megyek vele semmire?
Na sracok, senki nem ir nekem vegijatszast a Huncrafthez:)? Egy-ket palyahoz pedig nem artana:). Szerintem amugy jo otlet ez a warcrftos dolog, meg erdekes lehet lejatszani az elozmenyeket. Szerintem csinaljatok meg!!
Uhh & Uff...
Most nyomtattam ki HQ-ban és egy apró észrevételem lenne csak, igazán nem kötözködésképp, de a hátsó borító baloldali Huncraft feliratát talán érdemes lenne tükrözni, bár így egyéni ;)
Amikor indula játék, a Starcraft könyvtárban egy átmeneti secwad file keletkezik. AMikor kilépsz, ezt a filet törli a game. Viszont, ha lefagy a játék, vagy túl gyorsan indítottad többször az exe-t, netán egy semennyi üres hely sincs a vinyón, vagy egyéb okokból nem tudta ezt a filet megcsinálni magának, akkor írja ki ezt az üzenetet. Csak el kell hárítani a gondot.
Én letöltöttem a huncraftot, és a huncraft.exe elindításánál a következőt írja ki:
cannot create file !secwad.exe
Kérlek segítsetek,mert fogalmam sincs mi lehet a baj...
Ha e-mailt küldtek, ide írjatok:dragonka@vianovo.hu
Miért nem tudod letölteni? Nincs meg a linkje, vagy nem elég jó a neted hozzá?
Ha a link a probléma azon tudok segiteni.
www.huncraft.hu oldalon kintvan a linkje, egy pop-up ablakban. Ha ez nem müködne, akkor a www.team2.hu oldalon is kintvan 1 link ahonnan le lehet szedni.
Ha netelérésed kicsit gyenge és az miatt nem megy a dolog, akkor sajna nem tok segiteni...
Most már üzemel a www.huncraft.hu új címként, csak beletelik egy kis időbe, amíg az összes linket javítjuk, ezért addig manuálisan kell mindenkinek átírni a címet, ha keres valamit, a linkben: .net .hu
Nos lehet persze másolt SCvel is menni a neten, pl free szervereken.
Nézz el a www.team2.hu oldalra és ott találsz leirást, hogy hogyan kell a battle.netre kapcsoldódni. (ha másolt az SC akkor is)
Hinnye, télleg leég a pofám, meg minden, de az a problémám, hogy nem eredeti a bw cd-m, és már eléggé unom a dial-up, 1v1 meccesket. Nincs vmilyen hack hogy fel lehessen menni a battleNET-re? Tud vki segíteni?
Előre is köszi, PeliScan
nah, ugy veszem eszre, Cerb nem nagyon jar ide, de ha megis(vagy valaki mas) tudna nekem segitenim, akkor elore is thx.
Nah, a HC oldalon volt regen kint egy tablazat, amiben ertelmes modon felt volt sorolva az osszes egyseg osszes tulajdonsaga. Nah, ha ezt valaki nekem el tudna kuldeni, akkor thx.
Nos kerestem egyet a neten és ezt találtam:
Domain Keresés Eredménye
A huncraft.hu domain név regisztrációja folyamatban van.
Ezek szerint várható, hogy haladnak a dolgok?
Legalábbis én erre a következtetésre jutottam.
Nemtom Cerbi nézed e ezt a fórumot amit itt irogatunk, de ha igen, akkor felelj plz arra a kérdésemre, hogy ha feltenném én valahová a HC-t akkor azt megengednétek e. Ez most csak azért jutott eszembe, mert vannak páran akik még most szeretnék letölteni...
Jólenne valami válasz (ugyebár email cimetek nem müxik)
Commandos fíling :) hogy utáltam én azt a játékot :)
Amugy nem szokok gép ellen nyomni (hadjáratot se nagyon) még a scbw ben se csináltam meg a zergeket (annak ellenére, hogy neten gyakran vagyok zerg) HCt is bnet miatt szedtem le. Aztán nem sok lett belőle :/
vbrutus, tudod, nekem sem azzal volt alapvetően gondom, hogy nehezek a pályák. Elsősorban azon akadtam fenn, hogy ezt a nehézséget úgy érték el, hogy a leghasznosabb egységeket gyak. kivonták a game-ből. Nem tehetek róla, imádom a Dark Archon-t, és a Mind Control-t, és a Carriert, BC-t is.
Tudod, amikor elbukom egy pályát, nekilódulok újra. Aztán 3.-szor, 4.-szer. De 5.-szörre már idegesít a dolog, és bosszant. Már nem kihívásnak érzem, hanem bosszantó, idegesítő akadálynak, ami egy játéknál nem szerencsés.
Majd megnézem, milyen képet vágsz akkor, amikor a talán 3. terran pályán kapsz 4 marine-t, 2 ghost-ot, 2 medic-et, és olyan helyen kell velük mászkálni, ami tele van Siege Tank-okkal, meg Battlecruiser-ekkel...egyetlen óvatlan picike lépés és már azonnal halott vagy...sőt...