akinek tetszett a los de abajo annak vajon tetszene a magyar radikal mesztic (latin, ska, reggi)? ez egy kérdés lett volna. szerdán nyomják a bluboxban....
Megjegyzem: van uj Massilia... De meg nem vettem meg.
Franciasoknak egy remek alighasznalt-lemez oldal: www.priceminister.com . Bar nem minden elado hajlando kulfoldre kuldeni.
ja basszameg, meg mindig nincs pont pont vesszocske ezen a kurva gepen, de mar nem sokaig kell nelkuloznom draga ekezeteimet...
szoval meglepett, lelepett, eltunt, felszivodott, kereket oldott, kamforra valt, elnyelte a fold, kodde valt, olajra lepett bla bla es tette mindezt az en kedves, eszmei ertekuket tekintve felbecsulhetetlenul draga cedeimmel.
irtam mar, hogy a szepen domborodo mellu parizsi diaklany (nev szerint Alice) meglepett egy masolt Massilia es egy mp3-rol kiirt Amparanoia cedemmel? gyujtemenyem ket becses darabjaval. a lanyrol senki nem tud semmit. itt lakott a szomszedben, London egy elegansnak szamito negyedeben. 6 prostitualttal egy hazban. a szentem meg csak 19 (18?) volt. valami tortenhetett vele. nem is csoda. ilyen nevvel...
ezek a franciak.
Na hat a 16HP kimaradt, mert kiderult, hogy ketszer annyi a jegy, de a LHDL megvolt, es nehezen leirhato fenomenalis hangulatban. Elementaris. Pedig az uj lemez annyira nem is jo (mint az elso, ami merfoldko).
Marciusban megyek Barcelonaba kicsit. Nem tudja valaki, honnan lehetne kideriteni, lesz-e valami jofele koncert akkoriban?
A kovetkezo tiz napban itt Parizsban es kornyeken lesz:
- 16 Horsepower
- Ogres de Barback
- Hurlements d'Leo
- Yuri Bonaventura
- Massilia Sound System
- Gotan Project
- meg biztosan sokan masok, de nem oszthatom kette magam. Ezekre se lesz mindre penzem.
tennap volt los amigos invisibles, meg orishas is (hasis nem, csak has).
a venezuelaiak hoztak azt a jazzes, funkys oromzenet, amita lemezen is nymomnak, nade a kubaiak...
ecsem, amikor eloszor meglattam a harom kis kocsogot, aszittem elajulok: ezek fognak itt dalolaszni. de amikor elkezdtek... mindenki hanyatt esett. manu chaohoz merheto koncertelmeny. abszolut 5-os.
recommended.
rossz fiu, rosszat gondol.
egyebkent a gitarossal ittunk (vagyis megprobaltuk leitatni), vilmoskorte meg sor, ezt vagy hetszer, de en egy bokorba ajultam, a kis csako az elmondasok szerint meg ugy nyomta mint egy felisten.
borzasztóan melankolikus és meglehetősen korpulens, 60 körüli asszonyság a Zöld-foki szigetekről, szerintem töményet kell inni a koncertje előtt, aztán sírva vigadni.
Mt kene tudnom Cesaria Evora-rol mielott jovo szombaton megyek koncertjere? Azonkivul, hogy az Underground-ban enekelt egy dalt. Ja es nincs valakinek mp3-je tole? (az emlitett egy dal mar megvan CD-n)