Ezennel cáfolom és egyszerű szenzációhajhász hangulatkeltésnek minősítem el_mariachi azon "jóslatát", hogy a nagy világégések kezdete 2038. szeptember 14-e kedd lesz., Ez egyszerűen az emberi hiszékenység vámszedése!
Látod, így keletkeznek a "jóslatok". Még három ilyen cáfolat és Te leszel az új Nostradamus. Le sem tudod majd mosni magadról... :-)))
Ezen nem fogunk összeveszni... :-))) Nem foglalkoztat annyira az egész, úgyhogy nem megyek Dunának, ha téves az értelmezés... Én szó szerint néztem, te átvitten. A lényeg ugyanaz: arat a halál... Amióta élet létezik... Szóval nem nagy cucc ilyesmit jósolgatni... :-))) Igaz, mostanság mintha sűrűbben aratna, de ezt én a személyes világ kitágulásával magyarázom. Most arról is hírt kapunk, amiről száz évvel ezelőtt nem is álmodtunk volna.
Köszönöm a magyarázatot, és bár nem vagyok szakember, csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy a különféle szekák, jósok, sarlatánok által keltett ezredfordulós-világvégés ökörségek mennyire csak az emberek misztikusra való hajlamából fakadnak. Ezzel az erővel a nagy világégések kezdete minden további nélkül lehetne mondjuk 2038. szeptember 14-e kedd is, hogy mást ne mondjak.
Ezek a mongolok szapora népek, én meg tényleg nem vagyok a helyi erkölcsrendészet tagja... :-))))))
Ja, és ez a terror nagy királya csak egy mongol jurtában teszi – illetve tette – tiszteletét, semmi bejelentkezés meg pár perces reggeli terror valahol máshol a világban? – Ezt persze gyorsan vissza is vonom, mert ha a fülébe jut a királynak, akkor majd jól lekaratéjoz, vagy valami még rosszabb lesz... :-((
A halál meg tényleg vígan arat mostanság, háborúkkal, háborúk nélkül, régi és új járványokkal... :-(( Immár sok ezer éve...
Üdv mindenkinek!
Nem hiszek senki jóslataiban, csak a magaméban, de az elöbbi elemzés téves.
Lehet igy is: juniusban a terror születik meg, kezdődik..., ennek következtében
egy mongol király lesz(keleti származásu, akár magyar is:-) )
Nem azért, hogy mondjam, de terror volt van lesz...
Nem is olyan nagy jelentőségü ez a szakasz.
Vannak jobbak is.
"...Az 1999. esztendőben, annak is a hetedik hónapjában,
Az égből alászáll a terror nagy királya.
Megszületik általa a mongolok nagy királya.
Előtte és utána vígan arat majd háborújában a halál..."
Szóval júliusban alászállt a terror nagy királya, aki által megszületik a mongolok nagy királya... Ami a tudomány jelenlegi állása szerint 2000. áprilisa körül várható. Mire felcseperedik, az húsz év legalább, de inkább harminc, mire "királyképes" állapotba kerül... De mi köze a halálhoz, arról Nostradamus a jelek szerint nem mondott semmit.
Mindenesetre kedves el_mariachi, lehet, hogy bármennyire is figyeltél, mégiscsak elkerülte a figyelmedet valami, ami messze, Mongóliában, egy jurta jótékony homályában történt egy csillagfényes éjjelen... :-)))
Hát, ahhoz képest, hogy vmelyik bulvárlap aszonta a nyáron éppen N.-ra hivatkozva, hogy napok kérdése valami nagy-nagy szívás – totális háborút, vagy a földönkívüliek eljövetelét vélték a legvalószínűbbnek, de egyéb tippek is voltak, ld. meteor, stb, csak úgy, mint korunk nagyszerű filmtermésében –, de legkésőbb júliusban vagy szeptemberben bekövetkezik... Én figyeltem is rendesen, oszt' erre semmi. :-)))
Ja, ez az a mostanában sokat emlegetett passzus:
"Az 1999. esztendőben, annak is a hetedik hónapjában,
Az égből alászáll a terror nagy királya.
Megszületik általa a mongolok nagy királya.
Előtte és utána vígan arat majd háborújában a halál"
Erre aztán nem gyött senki :-((
Szóval magam is feltenném Ordas kolléga kérdését, de hát Ő már feltette helyettem... :-)
Nem az a lenyeg, ki az aki hisz, hanem az, hogy miert.
Holott valoszinuleg csak azokat a joslatait veszik figyelembe, amit ra lehet huzni(eroszakolni) a multra.
Szerinte a vilagvege 3737 kornyeken jon el (pontos datumra nem emlekszem), igy aki a joslatai miatt van hiszteria kozeli allapotban (amerika tele van ilyennel), annak nem kell felnie:))
Éééééjjjen! Úgy van! Viváááát! Én aztat ismerem! Az itten van nem messze az egyik kocsmától, ahol inni szoktam, hukk, bocsánat... És nagy kirakata is van neki, meg tele van kényelmes rekaméval, na! Mitet lökdöstök?! Itten mindenki ideges? Hukk... na! Mondom, hogy ismerem! Ha beengednének, akkor még aludnék is benne, na! ... Ebben a Nosztra Dómuszban.... mivan?! Ma mindenki ideges, hogy ennyire lökdös?
Itt játszi ám a szabad akarat is. Mivel a sorsunkért mi vagyunk a felelősek - csak nem akarjuk beismerni - ezért a válasz is-is. Bejött az amire nem figyelt az emberiség és nem jött be, amiben "ott voltunk".
Nostradamus profeciairol szeretnek itt beszelgetni hivokkel es nem hivokkel.
Vajon kell-e hit ezekhez, vagy teljesen egyertelmunek lehet venni?
Mi varhato 2000 ben a versikek szerint?
Mi az ami bejott neki es mi az ami nem? Mondjuk etrrol lenne jo tobbet beszelni, mert a sikeres(belemagyaraztott) joslatait kivulrol fujjuk, annyit beszeltek roluk a mediakban.(Hister, 3 antikrisztus, stb.)