Képviselhetnéd a valódi hitet, de csak a Jehova Tanúi mocskolására futja tőled, te selejt szövetképződmény. Jehova Tanúi sokkal különbek tőled te.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Nagyon szépen megkérlek Péter testvér. Talán soha könyvre nem voltam még ennyire kiváncsi. Ez a stílus! Lenyűgöző. Ha nem is mind a négyet. De egyet mindenképp szeretnék. Büszke lennék hogy egy katolikus fórumtárs, keresztény felebarátom, megajándékozott egy csóró, munka nélüli 6 gyerekes apát. Könnyek szöknének a szemembe és ereklye lenne a polcomon. Mégiscsak jön a karácsony. És vannak jóemberek.
Na ezért szeretek én itt társalogni. Ez a négy kiadott könyv. Ezen akkorát röhögtem hogy görcsöl az oldalam. Igazi dulifuli. És még valaki kételkedik az "inkvizíció áldásos tevékenységében"
Ne viccelj öregem, te jössz itten az evolúciós vircsaftal, nem én, és még te presszionálsz, mond tisztességes ez, ilyenek a keresztény katolikus hívők arogancia-toleranciája?
Darwinról úgy tudtam, hogy emberszabású emberi főemlős, akkor ő is majom?
Azt bizonyára tudod, hogy Darwin lelkész is volt?
Állathoz képest eléggé ismerte a betűket, sőt természettudós létére már elfelejtette a majomnyelvet, ezt is tudtad?
Te honnan származol?
Teremtett istened?
Vagy úgy jöttél világra, ahogyan azemlős állatoknál is megszokott, mint elevenszületésnél?
Az elmélet ismerős, demagóg vallási eszmék, ehhez vashitű bábok, akik nem riadnak visza, na ez a tutti recept égette fel a világot ahol a kereszténység lába taposta!