Hár igen, elég sok mindent megbészülnk. És ez nekem is furcsa, sosem hittem volna.... De mégis! :) Kicsit úgy érzem, mintha 2testben 1lélek lennénk! Mindig uyganarra gondolunk, sokmindenről uyganaz az elképzelésünk stbstb. Remélem, még sokáig lesz így:)
Igen így van ahogy mondod! Én azt hiszem, a vízöntők nem is akarnak mindent elárulni magukról, így az üvegfal felépítésében nekik is szerepük lehet. Ez az az üvegfalas mondat nagyon tetszik!!! :)
Sose volt fiú barátom. Haverjaim persze igen, akikkel megbeszéltem egy-két dolgot, sok mindent. De az más szerintem, mint amiről most Te írsz. Úgy igazán nem tudom elképzelni sem, milyen, mikor a legtöbb dolgot egy férfival osztja meg az ember csak úgy- barátilag. Mert az nekem már olyan párkapcsolathoz közelít-mármint lelkileg.
De nem hiszem, hogy természetelennes volna. Amíg Neked és a másiknak nem az, vagy nem kelt kellemetlen érzelmeket, addig csináld.
nekem is akad vízöntő barátom, vagyis barátnőm. jól kijövök velük. de a barátságon is megfigyelhető, amit a vízöntőkről tartanak, hogy évekig élhetsz vele, rájössz, hogy mágsem ismered. Igen, a vízöntő barátnőim mindig távoliak maradtak nekem, attól függetlenül, hogy elvagyok velük nagyon jól. De köztük és köztem van egy üvegfal: látod rajta keresztül a másikat, de nem érintheted meg.
Rég jártam erre. Mert mindent olyan hamar megunok, ez is vízöntős. Nem a téma hibája, csak egyszerűen nagyon hamar lelohad a lelkesedésem. Minden téren. Nektek is?
Day-fly-nak: szűz az aszcendensed vízöntő horoszkóppal? Tele lehetsz ellentmondásokkal még magad számára is. Vagy eddig nem vettél észre ilyesmit?
A vízöntők általában kritikus természetűek, és ironikasak, rendesen. Magukkal is, de azt nem mindig osztják meg másokkal, vannak annyira önzők, hogy magukban tartják, ha valamire jutottak magukkal kapcsolatban:))
De semmiképp nem riaszó ez a kritikus természet. Sőt!!! Magam részéről: annál jobb nincs, mikor két ilyen ember összetalálkozik. Harmónia.
Nem tudom, h te (és ti), hogy vagytok vele, de én mindig attól félek, hogy elveszítem a barátaim. EZ lehet, hogy csupán negatív élmények hatása, de én ettől folyton rettegek. Nagyon fura, mert van egy legjobb lány és egy legjobb fiúbarátom, akiket nagyon nagyon szeretek. A lány oroszlán, a fiú bak. Annyira furcsa, mert a fiúval már sok éve ismerjük egymást, mégis kb egy éve alakult ki köztünk a barátság és szépen lassan, folyamatosan. Ennek így visszagondolva örülök, hogy csak lassan, mert így talán tartósabb lesz a barátságunk. De van egy nagyon fura érzésem! Régen azt sem bírtam elképzelni, hogy ki az a fiú, aki enegm elbírna viselni (ugye mert megvan a sok "jó" :)) vízöntő tulajdonságom:P ), nemméghogy nagyon jó barátok is legyünk. Szóval szerintetek mennyire természetes érzés az, ha mégsem a lány barátomat tartom a """kitüntetett""" legeslegjobb barátomnak, hanem egy fiút. Vele is sokmindent megbeszélünk (a fiúval), és persze van olyan is amit a csajok csak csajjal beszélnek meg, de én akkoris így érzek. És tudom, hogy én is fontos vagyok neki, de meg a csajszikámnak is, de mindig tartok tőle, hogy mi lesz velem, ha elszakadnak útjaink :((
Régen is szőrszálhasogató voltam, most már elmúlt. Amit leírtál ismerős, nekem ugyanez volt a barátnőmmel, mindig félreértettük egymás gondolatait, ő engem, én őt, ebből aztán lettek jó kis összezörrenések. Nem szabad.
Csak sajnos úgy látszik ez örök vízöntő-vízöntő "betegség". :(
Amit a makacsságról írtál totál igazad van! :) Pont azért is van ez, mert nagy a szabadságvágyunk. :) És szerejtük a magunk úját járni.
Én most pl. elhatároztam, hogy ha törik ha szakad kiutazom Thaiföldre, és tudom magamról, hogy amíg ez meg nem valósul, addig nem nyugszom. :)
És igazából megtaláltam a megfelelő társat is erre.
Vízöntő-vízöntő barátság: Nincs a környezetemben jelenleg semmilyen vízöntő jegyű barát. Volt egy barát, egy 4 évig barátnak hitt barát, de 1 évvel ezelőtt megszakadt a kapcsolatunk. Ezt osztotta a gép. Jó most nagyon lazán beszélek erről, de 1 évvel ezelőtt majd beledöglöttem ebbe az egészbe. Én szenvedtem, ő röhögött a markában, hogy "ha-ha-ha, jól megszívattam". Igazából, ezekből tanul az ember, én is tanultam, és mindig ezen nagy szívások hatására változom meg pozitív vagy negatív irányba, na most ez pozitív irányba sikerült. És ennek örülök, sajnos a nagy pofára esések tanítanak meg új dolgokra.
EGyébként ettől függetlenül egy tünemény volt, és nagyon szerettem mint barátot.
Na mindegy. Tehát e' van.
Tehát mi is taszítottuk és szerettük egymást egyben.
Szóval valahol egy húron pendülünk, mert te is elvesztetted a barátod, és én is. :)
Huh! Hát én is elég makacs vagyok. Nekem is mondják és érzem is magamon sokszor. Amúgy ha azt nézzük, ez is hozzátartozik akkor a szabadságvágyhoz, mert a magunk útját (akarjuk) járni, így elég makacsnak tűnünk embertársaink szemében. És valóban azok is vagyunk.
Ami a vízöntő-vízöntő kapcsolatot illeti, nekem egyszer a legjobb barátnőm vízöntő volt , de önhibánkon kívül megszakadt a kapcsolatunk. Nagyon jóban voltunk, de volt egy fiú aki mindkettőnknek tetszett és vmiféle versengés alakult ki köztünk, persze csak egészségesen. Tehát volt köztünk vmi, ami mégis legbelül taszította a másikat. Tudom, h ez a 2 dolog most ellentmondásnak számít, de remélem értitek. Amúgy az én személyes kis elgondolásom az azonos jegyűek kapcsolatáról az, hogy nem hiszem, hogy teljesen őszinte, hiszen sok tulajdonságuk megegyezik és ez taszíthatja a másikat. Hogyha pedig az aszcendense illik jobban az egyik emberkére, akkor úgy is lehet venni, mintha másik jegyben születtet volna, így már meg lehet a harmónia. Ui.:Neked van vízöntő barátod?
Szia! Megnéztem mi az az eszcendens. Cukrancs említette.
Fontosnak tartják.
Az én barátaim között sok vízöntő van. Csak még nem jutott eszembe megkérdezni őket erről az aszcendens dologról. Talán az lehet az oka, hogy bizony sokban különbözünk egymástól.
Az enyém szűz.
Amit viszont észrevettem, az az, hogy mindannyian elég nehezen értjük egymást, hosszú évek után is. Valahogy elbeszélünk egymás mellett és aztán valahol elkezdjük a szavakat keresgélni, magyarázni, ahelyett, hogy a tárgyról mondanánk valamit. Én elég szőrszálhasogató vagyok és kritikus természetű. Gúnyolódósnak mondanak, ez nem könnyíti meg a barátságot.
BAk: Na akkor egyetértünk. :) De tényleg annyira megbízhatóak. :)
Szabadságvágy: Igen, ezt sokszor szokták mondani a vízöntőkre, hogy van nekik jó nagy adag. :) HOgy is mondjam, szerintem inkább a "kötöttségeket" nem bírjuk, jobban mondva, hogy korlátok közé akarnak szorítani minket.
Nekem is ugyanúgy megvan a szabadságvágyam. ÉLem az életem. Persze alkalmazkodom, de eléggé szeretek a magam útján járni. :)
És mi a véleményetek arról, hogy a vízöntők makacsok? :)
Nekem sokszor mondták, hogy elég makacs természet vagyok. :)
Szia! Én a skorpiókkal ált-ban marakodok, mindig van köztünk vmi ellentét, de ha megerőltetjük magunkat, akkor nagyon jól el tudunk beszélgetni. Ez a marakodás persze nem vérre megy, inkább úgy mondom "csipkelődés". Beteszek neked vmit (by Nők Lapja Café):
Skorpió - Vízöntő Óvatos, bizalmatlan kapcsolat. Csak méregetitek egymást, kóstolgatjátok a másikat, mert sehogyan sem tudjátok eldönteni az erőviszonyokat. Társad kemény dió: akaratos, befolyásolhatatlan, amit egyrészt tisztelsz, másrészt nem tudsz vele mit kezdeni, ez nem az te "asztalod". A kérdés egy darabig nem hagy nyugodni, aztán megunod az örökös próbálkozást, és kellemesebb, "kezelhetőbb" dolgok után nézel.
Vízöntő - Skorpió Nehéz kapcsolat. Sehogyan sem jutsz dűlőre egy Skorpióval: nem érted, mit miért tesz, és hogy miért nem hatnak rá azok módszerek, amik máshol beválnak. Egy idő után nem firtatod a dolgot, társad „fullánkja" is hidegen hagy, de talán éppen ettől áll helyre a béke: nem bántjátok egymást, mert a másikról úgyis minden lepereg. Fegyelmezett, erős, intelligens emberek vagytok – nagy dolgokat vihettek végbe, ha összefogtok.
Amúgy meg, akármit is írnak, lehet h nagyon jól kijöttök egymással, mert van akire a horoszkója egyáltalán nem illik, inkább az aszcendense.
Szia! Lehet 1 kicsit tényleg félreértelmeztem...?! Igen, ebben így már van vmi. Az utolsó szavakkal különösen egyetértek: látszólag nem kötődik senkihez, de csak látszólag! "Köszmár" a felvilágosítást:))
Egy kissé rosszul értelmezed a szabadság fogalmát, ill. túl leegyszerűsítve:)
Inkább arról van szó, hogy az elvárásoknak, szabályoknak nem tud (nem akar) megfelelni, mert ketrecnek érzi, de úgy általában az egész világ börtön számára, ami nagyon is a szabályokra és elvárásokra épül. A V a világot bizonyos érelemben elutasítja és megveti (inkább felülről és távolságtartással szemléli, szívesen kimarad belőle). Másrészt nagyon öntörvényű és független típus. Ezek mind nem csak az emberi kapcsolataira értendők, hanem életfilozófia nála és mindenre érvényes. A moralitásban is elég egyedi, ő egyfajta moráltalan morált él (ebben sem kötik szabályok). A probléma persze ennek az életfilozófának és a világnak az ütközése.
Nagyon érdekesek az emberi kapcsolatai is, mert látszólag senkihez nem kötődik, senkitől nem függ és senki nem befolyásolhatja. Mindenkit és mindent elenged, nem ragaszkodik senkihez és semmihez (de csak látszólag).
Igen-.igen sztem is nagyon meg lehet bennük bízni!! És tényleg így van, nekem is már mondta bak, h "Talán túl maradi vagyok?". :) Amúgy a vízöntőkre mondják h mekkora a szabadságvágyuk. H a szabadság így meg úgy. Ez azért sztem minden emberre rámondható 1-2 kivétellel. A vízöntőkre különösen igaz. Én nem tudom, lehet h elég szabad vagyok, de nem érzem azt, h "huhhhh de nagyon szabad akarok én lenni". Ezt most nem tudom értitek-e:) Szóval, lehet h már így is elég szabad vagyok, nem tart senkki pórázon és lehet ezért nem érzem annyira ezt az érzést?
a bakoknak nagyon fejlett az önismeretük, jól látják a saját hibáikat, csak változtatni nehezen tudnak. megbízhatóságban tényleg ők a legjobbak és nagyon hűségesek is mindenhez és mindenkihez.
A Bakok valóban konzervatívabbak mint a vízöntők, viszont én saját példámon azt veszem észre, hogy hiába konzervatívak, ha az élet olyan helyzetet produkál, hogy bizonyos elveket - melyekről előtte szentül meg volt győződve, hogy ő soha - feladnak, és elgondolkodnak, hogy talán tényleg túlságosan is konzervatívak.
viszont a tuti, a bakok mint társak borszatóan megbízhatóak.
és ha jól belegondolok, nem véletlen, hogy a nyilasok, bakok, vízöntők és a halak jegyűek a legmegfelelőbbek számomra, minden szempontból, mert ezek a szellemi jegyek.
Ez tényleg így van! Mármint hogy a bakok konzervatívabbak a vízöntőknél. Amire mi még ráteszünk egy lapáttal, az már nekik túl sok. Az ehhez hasonló dolgokat persze, minden más hasonlóság ki tudja egyenlíteni. Amúgy ti hogy érzitek, vízöntők, ti is kifejezetten szellemi típusnak gondoljátok magatokat?