Keresés

Részletes keresés

kerekeper Creative Commons License 2010.07.13 0 0 3821

Hehe, e hessverebed megnevettetett engem es, tetszett :O))
Jelenleg e lelkes verebek csevetelnek kertemben, lesnek tegzeseket, mert rengeteg termett errefele. Engem szeretnek, megesznek teljesen. :O(

Menetszerkezetem meg meggebedt rendesen, telkemen e hengeres levelest kellene szednem......eh, de nem tehetem.
Kellemetes reggelt Neked :O))
Előzmény: boholino (3820)
boholino Creative Commons License 2010.07.12 0 0 3820

Kedves Kerekeper !

Nekem cseresznye termett - rengeteg- de mert pelyheseket nevelek , egy szemet sem ehettem : ezek nem lettek restek : cseresznye meg sem veresedett rendesen s le lett legelve

Szerkesztettem ezeknek egy hess-verebet , de egy cseppet sem rettentek el! Ellenben rengeteg embert megnevettettem ezzel

Előzmény: kerekeper (3817)
boholino Creative Commons License 2010.07.12 0 0 3819

E feleleteddel rettenetes kedvem kerekedett ;o) , mert kerestem ezt Neten , de nem leltem. Ezerszer kezet lengetek Neked:o))

E remek bemenetelen leled ezt : jeles szenteket , Legszentebb Keresztrefeszejtett Gyermeke mellett .
Egynek keze be s nem-be reteszel : ez Mennyek reteszMestere , Szent Peter.
Vele szemben meg lett jelentetve egy szent , mellyel Peter egy helyen szenvedett beketrecelve... :o( s egy percben vesztettek lelket : Peter keresztre lett feszejtve , de fejjel lefele , e szentnek vele szemben feje lett leszelve.../St Paul/

E hely jelen percben megleshetetlen , mert meszes elemmel lett szerkesztve s ez beteg. Ezen pepecselnek s remek lesz. De mert egy cseppet szemtelen lehetek , felmentem s esdekeltem : lecsettenthetem -e ? Persze ! :o) meg lett engedve

Előzmény: vimester (3815)
kerekeper Creative Commons License 2010.07.12 0 0 3818
V.mesternek, mert megjelent e helyen, s jegyzett sebesen :O)*
Előzmény: vimester (3816)
kerekeper Creative Commons License 2010.07.12 0 0 3817

Hej, Te kedves B. ! Vettem leveled, tenksz kereteseket! :O)  - o -

Telket rendezem, permetezem leveleseket, mert meggebednek e melegben. Eprem, szedrem nem terem, fene egye meg :O)

De nem kesergek, mert rengeteg lesz 2011-ben!

Lesz?? nem veszek erre rettenetes elegyeket:O)) 

Előzmény: boholino (3809)
vimester Creative Commons License 2010.07.12 0 0 3816

Hej, de remekbe szedett fellegekbe ment embersereglet neve lett lejegyezve! :))

Elmerengek ezen nem egyszer...

Előzmény: boholino (3814)
vimester Creative Commons License 2010.07.12 0 0 3815

:o) Kedves B. kedvemre lett megjelented :)

Ez egy helyzet, mellyel felnevelnek egy embert, mely nedves eredetet melyben keblesben leledzett elvesztett.

/"A keresztény jelképrendszerben a hal az isteni megtestesülés (Krisztus), az újjászületés (kereszténység) és a lélekhalászat (apostolok) jelképe. A víz az élet keletkezésének archetípusa, szintén ősi, a magzatvízzel is rokonított (születésre váló élet) életjelkép. A belőle való kiszakadással maga a lét válik életidegenné"/

Előzmény: boholino (3811)
boholino Creative Commons License 2010.07.10 0 0 3814

Szerencse , ezek felmentek!:o)

Befejezve beteszem ezt , melyre fel lett jegyezve e hely egy ezredes /nem teljesen , de nem messze/ eredete

Előzmény: boholino (3813)
boholino Creative Commons License 2010.07.10 0 0 3813

Sereg jelenetet felvesz-e ???

Előzmény: boholino (3812)
boholino Creative Commons License 2010.07.10 0 0 3812

betettemnek fele le lett nyelve! :o(((((

Belekezdek egy meg egyszer: ezt egy hegyes helyen leltem : Svejcben/ Saint-Ursanna , svajci Jura/

Legszentebbnek szerkesztettek e helyen egy fedelet , 1200 fele , ennek  bemenetele ez : egy Kebles , melynek fele keszeg , fele ember, keblen tejjel etet egy gyereket , melynek fele keszeg , fele ember...

S betettem rengeteg felvett jelenetet , de egyetlen egy  ment fel Netre :o))

Előzmény: vimester (3810)
boholino Creative Commons License 2010.07.10 0 0 3811

:o))) Kelmed se rest , de sebesen felelt ! Ez kedves !

Mit szimbolizalhat ?

Előzmény: vimester (3810)
vimester Creative Commons License 2010.07.10 0 0 3810

Kedves ne keseregj!  :*

Nem vesztek el ezen emberek. Nyelvelhetnek eleget, lelhetnek, teremthetnek erre nem egy helyet...

Rendben mennek helyzetek melletted frencs telephelyeden? Kedvesed s gyermeked megleled?

Nedvek nem eleget esnek? Ez meglep...:) Nem jellemez helyet melyen leheveredsz :)

Bezzeg emberek fedele meg e permetben elvesznek erre... :((

Levelesek nem teremnek melyek e tengerben leledzenek. :(

De e fellegek lehet elmennek, s nedvekben, persze nem ezekben ellenben meleg tengerekben, nem messze meg megyer tengerben enyhet nyerhetnek emberek e melegben. :)

Szeretettel: vmester

Előzmény: boholino (3809)
boholino Creative Commons License 2010.07.10 0 0 3809

Eperke , kedves!

Belestem errefele , eszperente berkekbe s  meg lettem lepve : teve s lepke , s ezek rettenetes szerelme be lett fejezve ? elmentek ? Teveszerelem-helyen megnevezett del-emberek kekeckedtek ?

Ezek elmenetele egy seb eszperente nyelvnek  : remek eszperente-nyelvet fecsegtek :(

S Te ? Melegben merre lelsz kedvet ?

Telephelyemen hetek telnek s egy csepp nedv nem esett... gyepem meggebedt :o)) reggel-este nedvvel cserepes leveleseket permetezek :o))

Legyen Veled legszentebb , szeretettel : B

kerekeper Creative Commons License 2010.06.14 0 0 3808

Kellemes egy tejfeles leves vele.:O)

E terjedelmes egyedeket meg kerek Gelb melengesse, s tegyed el egy helyre, egy szekreterbe, de ne nedves helyre. Kedves lesz telente, levesre s egyebekre. :O))

Előzmény: Belohin (3807)
Belohin Creative Commons License 2010.06.14 0 0 3807
Beh terjedelmes egyed! Pereszke lehet? Tejfeles levesbe megfelelhet.
Előzmény: kerekeper (3806)
kerekeper Creative Commons License 2010.06.14 0 0 3806

Eh, meccs helyett e melegben megyek rengetegbe s szedek fejes levelest, melyet megehetek. Kellemes eledel :O))

Előzmény: virtua (3803)
Belohin Creative Commons License 2010.06.12 0 0 3805
Nem kedvelek sem meccseket, sem embereket, melyek ezeket meredten lesve, sert vedelve terpeszkednek.
virtua Creative Commons License 2010.06.11 0 0 3804

Hej, nem remekeltem e jegyzetemben, mert nem lestem meg elejb mely jegyzetet rejt neved... :) Ne vess meg, ellenben nevess ezen :))

Előzmény: virtua (3803)
virtua Creative Commons License 2010.06.11 0 0 3803
Nem kedveled e meccseket? Melyeket? Melyeket egy meg egy menetelszervvel lejtenek? Te egy elfelejtett kebles egyed lehetsz, melyre nem vetnek szemet eleget e meccshelyzetekben :)) Ez helytelen cselekedet. :)
Előzmény: Belohin (3802)
Belohin Creative Commons License 2010.06.11 0 0 3802
Legyen nektek rengeteg meccsmentes helyetek!
kerekeper Creative Commons License 2010.06.11 0 0 3801

Kedves Engel! Megleltelek e helyen, s jelentem, nem kell keseregned, mert egy ember jelenleg Neked jegyzetel. :O)

Szedtem Neked epret, rengeteget, ne tedd el szekretbe, egyed meg!

Jelenleg meleg helyen tengek-lengek, vedelek eleget, mert elepedek.

Kellemes gyenyeket Neked, szeretettel: kerekeper :O)

Előzmény: jerseyangel (3800)
jerseyangel Creative Commons License 2010.05.10 0 0 3800

Emberek, gyertek errefele!

Rettenet. Egy egyedet sem lelek e teremben. Neheztelek, mert ez kellemetlen helyzet lelkemnek, szemem este meg reggel nedves szerfelett. Kesergek rengeteget.

Egy perc s elmegyek, meg kell etetnem emberem. Szelek kenyeret, kenek dzsemet, tejet lefetyeltetek vele. Nekem kell ezeket megtennem, mert kedvesem egy meccsen mereng.

Eme szent hely legyen eleven, ne tettmentes, eltemetett!!!!!!!!!!!!!!!!

Lejegyezte Eperke

jerseyangel Creative Commons License 2010.04.26 0 0 3799

Kedes Egyedek,

E helyen ezer meg ezer hete nem jelentkeztem, de ezennel megteszem.  Ex nevem eperke, ez ne legyen elfeledve. Ezen Terem pezsegjen, lehetne? Legyen felfedezve s nem elvesztegetve.

Kellemes meleg lett: hetek, s eper, cseresznye, egres, retek meggy meg feketeszeder terem nektek, s nekem-beleknek remekek szerek ezek. Ehetem ezerrel, fenekem teltebb, kerekebb nem lesz. Remek. Esetleg ecetesedve? Cefre.

Eme este legyen kellemetes nektek,

eperke

Törölt nick Creative Commons License 2010.04.03 0 0 3798
Kellemeset!! :O)
Előzmény: boholino (3796)
kerekeper Creative Commons License 2010.02.19 0 0 3797

Kedves B.! Tenksz leveled! Ezer percet s heteket lestem, merre lehetsz! Egy helyen megleltelek s tetszett meselevelesed. :O)) Ezt rebegem: szeressen Szent Szellem, kedved legyen terjedelmes!

Vmester messze repdes, de nem feledett el! :O)

Szeretettel jegyezte: Kerekeper :O))

Előzmény: boholino (3796)
boholino Creative Commons License 2010.02.06 0 0 3796

Hej , Te Kedves !

Neked sem telt el kellemetlen percekkel e szenteste s este , mely megderesedett perceket temet ??
Legyen szerencse Veled , nevess egyre , ne betegeskedj , s zsebed legyen centtel tele.... ezeket repesem Neked s Vmesternek

Fejem veres , mert nem lestem be errefele .

Persze hetekre messze mentem s ezerfele repdesett fejem!

De megjelenek egy percet lelve

Szeretettel : B

Előzmény: kerekeper (3793)
tangerine Creative Commons License 2009.12.26 0 0 3795
Ezen kedves szerzet lesz.

Előzmény: brekkencs11 (3792)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.26 0 0 3794
eszperenteterem
kerekeper Creative Commons License 2009.12.24 0 0 3793
Előzmény: boholino (3778)
brekkencs11 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 3792

Jeles felelet

Ez egy eszperenteterem , melyben egy lelket sem lelsz

Megfejtheted ezt : kerek , bekecse  tele heggyel s neve egy fele = felcseperedett emse .

Előzmény: A Szuszó (3789)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!