Hehe, e hessverebed megnevettetett engem es, tetszett :O)) Jelenleg e lelkes verebek csevetelnek kertemben, lesnek tegzeseket, mert rengeteg termett errefele. Engem szeretnek, megesznek teljesen. :O(
Menetszerkezetem meg meggebedt rendesen, telkemen e hengeres levelest kellene szednem......eh, de nem tehetem. Kellemetes reggelt Neked :O))
Nekem cseresznye termett - rengeteg- de mert pelyheseket nevelek , egy szemet sem ehettem : ezek nem lettek restek : cseresznye meg sem veresedett rendesen s le lett legelve
Szerkesztettem ezeknek egy hess-verebet , de egy cseppet sem rettentek el! Ellenben rengeteg embert megnevettettem ezzel
E feleleteddel rettenetes kedvem kerekedett ;o) , mert kerestem ezt Neten , de nem leltem. Ezerszer kezet lengetek Neked:o))
E remek bemenetelen leled ezt : jeles szenteket , Legszentebb Keresztrefeszejtett Gyermeke mellett . Egynek keze be s nem-be reteszel : ez Mennyek reteszMestere , Szent Peter. Vele szemben meg lett jelentetve egy szent , mellyel Peter egy helyen szenvedett beketrecelve... :o( s egy percben vesztettek lelket : Peter keresztre lett feszejtve , de fejjel lefele , e szentnek vele szemben feje lett leszelve.../St Paul/
E hely jelen percben megleshetetlen , mert meszes elemmel lett szerkesztve s ez beteg. Ezen pepecselnek s remek lesz. De mert egy cseppet szemtelen lehetek , felmentem s esdekeltem : lecsettenthetem -e ? Persze ! :o) meg lett engedve
Ez egy helyzet, mellyel felnevelnek egy embert, mely nedves eredetet melyben keblesben leledzett elvesztett.
/"A keresztény jelképrendszerben a hal az isteni megtestesülés (Krisztus), az újjászületés (kereszténység) és a lélekhalászat (apostolok) jelképe. A víz az élet keletkezésének archetípusa, szintén ősi, a magzatvízzel is rokonított (születésre váló élet) életjelkép. A belőle való kiszakadással maga a lét válik életidegenné"/
Belekezdek egy meg egyszer: ezt egy hegyes helyen leltem : Svejcben/ Saint-Ursanna , svajci Jura/
Legszentebbnek szerkesztettek e helyen egy fedelet , 1200 fele , ennek bemenetele ez : egy Kebles , melynek fele keszeg , fele ember, keblen tejjel etet egy gyereket , melynek fele keszeg , fele ember...
S betettem rengeteg felvett jelenetet , de egyetlen egy ment fel Netre :o))
Nem vesztek el ezen emberek. Nyelvelhetnek eleget, lelhetnek, teremthetnek erre nem egy helyet...
Rendben mennek helyzetek melletted frencs telephelyeden? Kedvesed s gyermeked megleled?
Nedvek nem eleget esnek? Ez meglep...:) Nem jellemez helyet melyen leheveredsz :)
Bezzeg emberek fedele meg e permetben elvesznek erre... :((
Levelesek nem teremnek melyek e tengerben leledzenek. :(
De e fellegek lehet elmennek, s nedvekben, persze nem ezekben ellenben meleg tengerekben, nem messze meg megyer tengerben enyhet nyerhetnek emberek e melegben. :)
Belestem errefele , eszperente berkekbe s meg lettem lepve : teve s lepke , s ezek rettenetes szerelme be lett fejezve ? elmentek ? Teveszerelem-helyen megnevezett del-emberek kekeckedtek ?
Ezek elmenetele egy seb eszperente nyelvnek : remek eszperente-nyelvet fecsegtek :(
S Te ? Melegben merre lelsz kedvet ?
Telephelyemen hetek telnek s egy csepp nedv nem esett... gyepem meggebedt :o)) reggel-este nedvvel cserepes leveleseket permetezek :o))
E terjedelmes egyedeket meg kerek Gelb melengesse, s tegyed el egy helyre, egy szekreterbe, de ne nedves helyre. Kedves lesz telente, levesre s egyebekre. :O))
Nem kedveled e meccseket? Melyeket? Melyeket egy meg egy menetelszervvel lejtenek? Te egy elfelejtett kebles egyed lehetsz, melyre nem vetnek szemet eleget e meccshelyzetekben :)) Ez helytelen cselekedet. :)
Rettenet. Egy egyedet sem lelek e teremben. Neheztelek, mert ez kellemetlen helyzet lelkemnek, szemem este meg reggel nedves szerfelett. Kesergek rengeteget.
Egy perc s elmegyek, meg kell etetnem emberem. Szelek kenyeret, kenek dzsemet, tejet lefetyeltetek vele. Nekem kell ezeket megtennem, mert kedvesem egy meccsen mereng.
Eme szent hely legyen eleven, ne tettmentes, eltemetett!!!!!!!!!!!!!!!!
E helyen ezer meg ezer hete nem jelentkeztem, de ezennel megteszem. Ex nevem eperke, ez ne legyen elfeledve. Ezen Terem pezsegjen, lehetne? Legyen felfedezve s nem elvesztegetve.
Kellemes meleg lett: hetek, s eper, cseresznye, egres, retek meggy meg feketeszeder terem nektek, s nekem-beleknek remekek szerek ezek. Ehetem ezerrel, fenekem teltebb, kerekebb nem lesz. Remek. Esetleg ecetesedve? Cefre.
Kedves B.! Tenksz leveled! Ezer percet s heteket lestem, merre lehetsz! Egy helyen megleltelek s tetszett meselevelesed. :O)) Ezt rebegem: szeressen Szent Szellem, kedved legyen terjedelmes!
Neked sem telt el kellemetlen percekkel e szenteste s este , mely megderesedett perceket temet ?? Legyen szerencse Veled , nevess egyre , ne betegeskedj , s zsebed legyen centtel tele.... ezeket repesem Neked s Vmesternek
Fejem veres , mert nem lestem be errefele .
Persze hetekre messze mentem s ezerfele repdesett fejem!