kb 2 éve még zenéltem, de azután ez abbamaradt. Akkor még jó kis fasttracker volt a menő :) A lényeg a következő. Most megint összejöttünk és engem minden féle sampling cd érdekelne. Bármilyen formátumban. Nekem is van néhány de sajna nem sok. Csere is mehet, de fizetek is értük. Amit most sikerült megszereznem pl: Hans Zimmer Guitars 2 (2CD) AKAI.
Hahó! Kihalt ez a hely? Vagy senki nem akarja újabb jó kis mintákkal gyarapítani a sampletárát?
Vagy senki nem akar meggazdagodni azon, hogy vennék AKai meg Emu meg Wav Cd-ket, (cserélnék)
Írjatok má!
Na!
Hi!
Akai, Emu és Wav Cd-ket csereberélnék, de vennék is (ésszerű áron). Ha erre kapható valaki az írjon léccci. Van egy kis cserealapom is, nem is gagyi cucokból. Ha írtok küldök egy listát.
Az a szomoru igazság, hogy meglehetősen kevés hangmintával rendelkezem, de szeretném ezek mennyiségét növelni... Szóval ha valaki tudna némi anyagi juttatás ellenében nekem sampleCD-ket írni (főleg .wav-ban, ha lehet), az dobjon meg egy maillel, aztán megbeszéljük.
offtopic: hmm kedves felhasznalok, igazan talalhatnatok egy masik forumot... meg ijen korulmenyeset az eletbe nem lattam. miutan nagy nehezen kivartam a majd negyed oras regisztralasi idot, elkezdett kotekedni hogy meg varjak meg erre meg arra. tok vicces. ja es persze nem figyelmen kivul hagyando, hogy az egesz forum magazodik a felhasznalokkal, de a regisztracios mail (amit kapott mindenki) megis abszolute tegezodik.. azert ez oldja a bennem kelt felszultsegeket
-mosojgos noize-
szal a sampler cd-s levele(ke)t varom.
ui: meg nem telt le a varakozasi ido??? mi a fene =)
termeszetesen amennyiben ez megoldhato, igenyt tartanek nehany sampler cd-re, es mivel igazandibol (e pillanatban) csereanyaggal nem tulzottan rendelkezem, igy a masik lehetseges forma, a fizetos modban erdekelne.
aki vallalkozna erre, kerem kuldjon levelet es valaszkent kuldenek par cimet amiket mindenkepp keresnek!
most ennyit, aztan varom a leveleket!
Kedves "samplercd"! Ha tényleg igaz, és jól látom, amit látok, akkor neked van egy goa-psytrance sampling cd-d! Én ilyen stílusban írok zenét, és alkalmazni tudnám, ha esetleg valaki még nem vette meg, én szivesen megvásárolnám.
Vagyha már eladtad, légyszi írd le a nevét, meg azt, hogy ki adta ki!
Köszönöm!
DJ Wavemaster
Nem tudjátok véletlenül a 3.4-es cdxtract fullos elérhetőségét? Esetleg megvan valakinek? Nagyon szomorú, hogy a demó csak az első patchot engedi gigába menteni...:(
Akik gondban vannak az emu cd konvertálásával,
és ha a Transalator nem műxik jól akkor azoknak
jó hír,hogy a Cdxtract 3.4 új verziója már támogatja az Emu cdket és a Kurzweil cdket is.
A demo közvetlenül letölthető itt:
http://cdxtract.amazingsound.com/Download/CDxtract3.4_Demo.zip
vagy nem közvetlenül itt:
http://www.cdxtract.com/CDx_Download_F2.html
Gyerekek, vak vagyok.
Nincs is Akai-ba a Psychedelic Trance & Goa csak Audioba.
Azért még így is érdekel, de már csak 1 az 1be cserélek,mert azért az audio nem annyira jó mint az Akai.
Köszi SamplerCD, egy fórumos jóbarát már eleftépézte nekem, épp most próbálgatom... EMUból egyelőre csak GIGA-t hajlandó, de ez se kevés, kérdés, hogy korrektek-e a gig file-ok. Ennek fogok a hétvégén utána járni.
Köszi, még egyszer!
Haasz Andras:
A Chicken Systems Translator progija minden konvertál.
En meg csak Akaival probaltam de jol szuperalt.
Probald ki.
http://www.soundcentral.com/chickensys/translator/