Keresés

Részletes keresés

neduddgi Creative Commons License 1998.08.07 0 0 8
Laci, na holtbiztos, hogy ettol a hozzaszolasodtol fog itt evekig virulni ez a topic. Nezd me a !Live from Nepszigetet.
Laci Creative Commons License 1998.08.07 0 0 7
Csatlakozom Wágner úr fősztrovacsekhez, és indítványozom ezen topic újra megnyitását odaát, és a beszólások átmásolását, és a parázs vita ott folytatását, ezen a fórumon pedig e topic elhaláloztatását.

Laci

Skorpió Creative Commons License 1998.08.07 0 0 6
Szerintem az elözö.
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.07 0 0 5
Drága jó sztrovacsekok, há' miér' nem a Politika fórumba nyitjátok ezeket a topikokat, hisz itt kárba vész az összes ilyen jellegű komoly téma?! :))) Direkt ezér' lett kihajtva a T.Ig-tól, pedig szítták a fogukat...
lord_vaso Creative Commons License 1998.08.07 0 0 4
bocs, az eredeti szöveg egy kicsit jobban illett a topicba, de mint az elején írtam egy félresikerült kattintás miatt újra kelett írnom.

sorry for it.

lord_vaso Creative Commons License 1998.08.07 0 0 3
vazzeg, ok helyett törlés lett. most kezdhetem előröl.
Szóval ami engem nagyon zavar, és a kormánynak, de legalább az önkormányzatoknak csinálni kéne, hogy legyenek szórakozóhelyek ezerrel. Azt tudom hogy nem ez a legfontosabb dolog az életben, de azért jó lenne ha mondjuk hétfő este a legjobb helyen (legalábbis hétfőn ez tünt a legjobbnak, mert hatalmas tömeg meg élet) 2 kor vége a zenének,(itt most a Rácz kertről beszélek) 3 -kor zár a hely. És aztán a hétfő estének vége. Sehova nem lehet menni. Régen volt tilos az Á, Zanzibár, Ego Centrum, meg egy csomó jó hely, és mind bezárt mert vagy hangos, vagy csak drogozni járnak oda a fiatlaok, vagy mert nem illik a városképbe stb... Egy csomó nyugat - európai városban van egy center ahol bár hegyek, illetve más zenés táncos szórakozóhlyek vannak ezerrel, nekünk ez kimaradt. A szigetet most ne vegyük figyelembe, illetve vegyük, ez egy évből 1 hét. Szóval ezt is lehetne jobban...
dyzs Creative Commons License 1998.08.07 0 0 2
IMHO a legjobb kormány 45 óta a Rover 400-as bőrbevonatú kormánya. Öröm fogni és tekerni! :)))
neduddgi Creative Commons License 1998.08.07 0 0 1
Micimacko,
En - most kivetelesen - figyelmesen elolvastam a topic cimet. Ezert: Szerinted melyik a legjobb kormany 45 ota? (1945)
Micimackó Creative Commons License 1998.08.07 0 0 0
Kedves naiv !

Kitűnő a nick-ed. Komoly önismeretre vall.

naiv Creative Commons License 1998.08.07 0 0 topiknyitó
Miután dicsérő szót a jelenlegi kormányról még nem láttam a klf. topicocban ezért indítom ezt a rendhagyót.
Ami eddig tetszett(prioritás nelkül):
Tetszett a búzaválság megoldására Torgyán húzása,
Tetszett a gyors kormányalakítás,
Tetszett a TB önkormányzat körölmetélése,
Tetszik a matricás autópálya, bár itt komoly meccs várható,
Tetszik a nyári intenzív munka és még sok minden, ti úgyi megírjátok ami nem tetszik :-)

naiv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!