Skorpió, kedves!
Gratula, élvezzétek egymás szeretetét nagyon sokáig!
neduddgi, drága!
Tök jó lehet! Paraméterei?
1ébként a mai - amúgy elég vacak - napom csúcsa: remek vacsora a csömöri Zöldfában. Isteni volt a rozéjuk. Nagyon ránfért az a deci, amitől azóta is vigyorgok. Örexem tán?
Hat, kopjetek le, rugjatok belem, assatok el a sivatag homokjaba, de en baromira orulok, az uj Megane-omnak. Ma kaptam meg, es nagyon tetszik. Jol megleszunk.
Sziasztok,
A valasz:
1.,nevem egy zanzaja a dömdödömnek, de igy rövidebb. A nev nem erre a topicra szuletett hanem az alt.iskolaban (nem news, hanem elemi) egyik legkedvesebb (es legegyszerubb) szerepem volt es nagyon megorultem, hogy ismet a regi tarsasagban lehetek.
2.,Ezen kivul nagy orom a ma tulelt kulfoldi auditor is, aki egesz turhetoeket mondott
3.,Tegnap (tetsz)halottbol felkeltett gepem
+1., Hetvege -> kirandulas, pihenes
Udv
the real dömdödöm
(bocs a többiek is biztos azok :))
Most, hogy kezdődik a tanév az egyetemeken, visszaszivárognak az egyetemista barátaim meg barátnőim Pestre. Nagyon csípem őket, bár van köztünk jó pár év. Velük találkoztam ma este, volt egy kis sör is. Nagy öröm volt, mert egyébként a mai napom csapnivaló volt.
Neduddgi!
Részben egyetértünk. a Pompei olyan értelemben csakugyan koncert, ha 20 embert közönségnek veszünk. Nekem is megvan videon, én gyakrabban nézem és hallgatom ezt a kazettát /már a másodikat fogyasztom ebből/.
Lehet, hogy a dupla koncertalbumnál arra villogó leddel megjelntre gondolsz? Ha igy van, akkor nekem az is megvan videón és CD-n is, ráadásul azt is kedvelem. Azt hiszem, a velencei koncert van videon, egyébként az 1987-88-as koncertturné anyagát tartalmazza.
Koromat illetően tévedsz, közelebb a 40-hez, mint a 30-hoz /SAJNOS/, én a rockzenén nőttem fel, de ezen kivül még sok mást is szeretek, csak éppen megfelelő alkalom és hangulat kell hozzá /a techno még nem tudta magát megszerettetni/. Már én is jártam úgy - talán koromnál fogva -, hogy egy korábban nem szeretett együttest ma nagyon szivesen hallgatok /pl. Abba, mert az ilyen jellegü slágerzenéből ma hiány van/
Na mit szólsz: most FocusIII-at fogok hallgatni!
kukacz,
Fiatal lehetsz, de lelkes. (Nem bun, felre ne ertsd). Floydtol is hallottam mar csapnivalo zenet. Volt egy dupla koncert lemezuk a 80-as evek kozepe fele. Grrrrrrrrr...
Meg az Animals is eleg gzengecske a "Wish" utan. Bar ez utobbi a 70-es evtized legjobb rockalbuma volt (Nem szerintem, hanem Billboard). A "Final Cut" meg azt mondjak, a Fal maradaka. Van benne valami.
A pompei koncertet 17 eve lattam eloszor, megvan videon, ket peldanyban. Minden evben 2-3 alkalommal megnezem. Azert kosz a tanacsot....
Ennek tegnapelőtt örültem, de csak most tudom ideírni: ismét megjelent a Négyszögletű kerek erdő, A Hétfejű Tündér, A kisfiú meg az oroszlánok, a Bab Berci kalandjai és a Berzsián és Dideki! Vagy ez csak nekem újdonság?
Mindet szeretek, ami PINK FLOYD. Hangulat kérdése, mikor melyik korszakból hallgatok éppen valamit. Nekem GILMOUR gitárjátéka utánozhatatlan nagy élmény, egyszerüen imádom. Na most a THE WALL duplából szól a music: Hey you. Ha lehetősséged van, nézd meg a pompei koncertüket, ami igazából nem is koncert. Fantasztikus. Mai fiataloknak kötelezővé kellene tenni, hogy itt kezdődik a ZENE. /Most egy kicsit elfogult voltam, de hát ez van/
kukacz,
Na vegre valaki. Mondjad, Te melyik korszakukat szereted? En a pszihedelikus rock utanit. |Dark side.., Wish You..., Animals| de jo volt az Atomheartmother es a Nice Pair is.