Kedves Csülökközönséges!!!
Na ne má`.
Sör az van itt, mint látom. Csak nehogy túl sok büdöset pukizzatok az éjjel.
Bort?
Én a Villányi Kékoportót szeretem a legjobban.
a főcső
Persze, gondolhattam volna, hogy a Wágner minden kocsmába eltalál, addig dülöng a világba, amíg eccer csak, hogy-hogynem, és már ott is van az összesbe, mint élalkoholista és Smirnoffista (az olyan mint a sztahanovista, csak szeszesbe)!
Kössssz, Csülök! Ismertem a helyet :)))
Én egyébként az üvegek és konzervek képét gyűjtögetem össze apránként, a cimkéket csak alegritkább esetben - csak nem fogok egy cimkét küldeni, amikor véletlenül nem vagyok éppen irigy, hanem adakozó kedvem van :)))
A Kocsmámon keresztül el lehet jutni a Vidus sztrovacsek honlapjára, onnan meg a World Beer Ringre, onna meg aztán sehová, mer´valahol ottragad az ember és csak isz, csak isz, csak isz....
Emberek!
Valaki kerítse elő, a Wágnert, bárhol dülöngél a topic-soron, mer ajándékot hoztam neki. És még azt se kell elárulnia, hogy hol bujkál a Piszkos nevű Fred!
Figyusz my Wágner! Ahol eztet találtam van még egy csomó. Nézz körül itt!
Egészségedre! és Éljél soká! és Prosit!
pipi!
Már te is? Mindíg ez a skatulyázás! Mi az, hogy tisztelt? Lehet, hogy közbe meg egy teljesen gaz vagyok. Erre most nekem megint innom kell egy sört, még jó hogy ez a Wágner nevű mindíg ittfelejti a sajátját és mire visszajön, úgyse emlékszik, hogy volt neki.
Na, most az egyszer kivételesen belenyomom úgy, hogy láccon is, akkor talán nem kell majd annyit rohangálnom állandójan ezekkel a kiszolgálós dolgokkal, amikor jöttök it az igényekkel :)))
Színes! Géza!
Visszautasítom a lábbal tiporását azon szabadságjogomnak, hogy tisztes presszódat kocsmának nevezzem! Persze látom, hogy van csipkefüggöny is (itt-ott kicsit szakadt), de ha végigolvasom a helyiség legendás históriáját, azér kávéért még kevesen esedeztek! (Vízzel persze próbálkoztak bizonyos szamárnevűek.) Most azért a békülés kedvéért én kérek egy duplát (a törkölypálinkámhoz!)
Maradtam iszákos!
Ysuysi: Egy fél barack elég lesz? Őszi, vagy sárga?
Na ez favicc volt, ezért a számlámra ingyér ehetsz-ihatsz, két hétig.
Aztán meglátjuk...
Egyébiránt, ha nem volna ennyi dolgom, akkor ülhetnél az én ölembe is, csak nekem állandóan rohangálnom kell.
Meg a kis műbőr székek sem az igaziak erre.
Bár az ilyen madárcsontú lányt azért elbírná velem is.
a főcső
Hú de sokan vagytok elférekmég?!Kinek az ölébe?Állati nagy KEREKAsztal!
Én egy fél barackot kérekasztal, kihívmeg!?
Meséljétek el miről volt szó röviden mert ez baromi hosszú, de látom le is írtátok, meraszó elszáll.
Na és mi volt ma az Iskoláját?!
ooooo
oooo ooooo
ooo o ooooo
oooo oooop
oooooo
Felülnézetből ilyenek vagyunk.
Főcső te most Az A FŐCSŐ /aki lány 1989/vagy ,vagy talán egy másik.Na mindegy ha előbb olvasom akkor bármelyikőtöknek tudtam volna
programot ajánlani ,tapétázást nálam.
Amennyiben te az a FŐCSŐ VAGY akivel én bcsabán 89-ben Mobil koncerten egy éjszakára
összejöttem és,ha te is ugyanúgy gondolod
irhatsz soltikának
pap.zsolt@datanet.hu
Csak péntek este van élő zene, meg néha szombaton is, bár a zongorista egy másik presszóban is érdekelt, így ide ritkábban jön. Közbülső időben van zenegép is. Naná.
a főcső.
Ismerős az érzés. Kedvenc (Várkapu) presszóm volt ilyen. De az elviselte a kilengéseimet is: egyedül üldögélve, szerelmi bánattól vezérelve kértem háromszor egy deci vodkát (üdítővel persze, hogy ne fogjanak gyanút), majd elkortyolgatás után (üdítő maradt az asztalon) kifelé bedobtam a zenegépbe 10 bélást, mindannyiszor a Sandokan-t kérve, azután mosolyogva búcsút intettem a törzsközönségnek, és távoztam.
Apropó, nálad mindig élő a zene, vagy van wurlitzer is?
Csülök:
kérlek, ez nem kocsma!!
Ez egy 83-as mintájú eszpresszó.
Ide nem vedelni jár az úri közönség.
Lehet fogyasztani is, de a fő az a kis kerek asztal, műbőr székkel, hamutartó, esetleg művirág. Kis vodka, vagy unikum, kevert, ilyenek. Süti - persze, hogy nem a jégbüféből - füst, és dumák. Hogy ki pattant meg, és hogy hol él, hogy mi volt a suliban, hogy ki kinek a csaját nyúlta le. Érted?
De nem züllésre.
Szóval van szóda is.
Meg hosszúlépés.
Meg házmester.
És zónapörköltöt is hozunk, ha kell, a sarki kisvendéglőből.
Érezd!!
a főcső