Régóta olvasgatlak benneteket, de csak most regisztráltam felhasználóként. Én dolgoztem a pPinnacle 9-el, a 10-el, 10,5-el, 14-el és most a 19-el. A gépemet is lecseréltem, már i7-es procisra. De egy gondot már egy éve nem tudok orvosolni. A kameráim mts-be vesznek fel, ezt vágom és mpg-be vagy mp4-be exportálok. De néha néha sokszor a vágási ponokon pattani az alárakott hang, de közben a vágásmente helyeken is. A kodekekt már lecserélta, dirctx rendbe, mi lehet az oka?
Sziasztok nekem is lenne több kérdésem de a legfontosabb talán h a 14 es verzió után próbálok a 18 al boldogulni és nem magyar a programom tudom h már unjátok ezt a kérdést de nekem még is fontos lenne h tudok e valahogy mararosítást letölteni annélkül sajnos számomra érthetetlen a 18 as verzio elöre is köszönöm a válaszokat :)
Szeretnék tanácsot kérni, az újonnan vásárolt ST20 program futtatásakor felmerült gondomra. (Sokáig az st9-et használtam) Ha beimprtálok pl. képeket, azok szépen megjelennek. Ha az egyikre rákattintok, az megjelenik a "képernyőn". Ha az A/V Track sávra átmásolom a képeket és a "képernyő" alatti lájátszási gombbal elindítom, akkor a Track sávon is, a "képernyő" alatt is elindul a kurzor, de a kép nem jelenik meg. Eddig nem találtam rá megoldást. Kérem segítségeteket.
sziasztok,lenne egy olyan gondom.hogy a pinnacle 14 es verzioval nem sikerül a dvd renderelés.megcsinálja a renderelést,de ugy,hogy a mikor befejezi és elinditom a kész dvd-t akkor csaK A FELÉIG JÁTSZA LE,utána leáll.ebben kérem a segitségeteket.elöre is köszönöm.
A Pinnacle 9-est használtam eddig, de az új számítógépemre már nem lehetett telepíteni, ezért a Pinnacle Studio 20 Ultinate programot telepítették nekem.
Valamilyen okból a jobb oldalon lévő kis képernyőn nem jelenik meg a kép, ha egy jelenetet lejátszok, csak a hang megy. És ugyan ez a helyzet ha a szerkesztő sávot akarom nézni, akkor is csak a hang szól, de a kép üres.
Egy kis segitségre lenne szükségem. Pinnacle 17-et használom több éve. Most pár napja,nem akarja betölteni sem a képet,sem a videot, a zöld helyett piros sáv fut felül,kivéve,ha kikapcsolom és ujra be, akkor elkezd tölteni egy darabig, de nem tudok tovább lépni. Próbáltam kitörölni a lemezkarbantartón a felesleges fájlokat is, de nem tudom,hol menthet a pinnacle temp-eket,vagy bármit ami miatt most ezt csinálja. Volt valakinek esetleg ilyen? mit tegyek,köszi
Segítséget szeretnék kérni. Pinnacle-t használok, és folyamatosan fogy a hely a gépről, a renderel fájlokat folyamatosan törlöm, de semmi változás. Mit kell még tennem??? Mit kell még törölnöm, vagy mi még a teendőm??? Köszönöm
Pinnacle studio 19 ultimat-et használok, de nem tud magyarul, ezért kicsit nehézkesebb vele dolgozni. Ha valaki megtudná mondani, hogy utólag lehet e magyarítani, és honnan tölthető le a bővítmény, vagy ha valakinek van, és elküldené, megköszönném.
Sziasztok szeretnék egy Pinnacle 15 magyar nyelvű programot, esetleg tudna nekem valaki ebben segíteni, cserébe tudok adni egy Pinnacle20-ast. Ha valaki tud segíteni kérlek írjon :)
Pinnacle Studio 20-at próbálgatnám, de már az elején elakadtam. MTS fájlt nem akar lejátszani. Utánaolvasta, úgy tűnik, ez a verzió már nem támogatja (ez önmagában érthetetlen). Átkonvertáltam mp4-be, de így sem játssza le. Meg amúgy sem nagyon akar videókat lejátszani. Esetleg valami kódeket külön kell telepíteni? WIN10-em van.
Olyan szakembert, vagy hozzáértőt keresek aki a pinnacle sudio 18 -as programból egy oktatást tartana nekem. Idáig a 14-el vágtam de áttérnék a 18-ra. Természetesen fizetség és honorárium ellenében gondoltam. Köszönettel: BT
14-es verziom van, és minden jól működött eddig. Most vettem egy Full HD kamerát amivel 1920 * 1080 felbontásban vettem fel. Megszerkesztettem a videót a pinnacleben, és szerettem volna egy MPEG-4-es formátumú HD 1080p videót készíteni belőle.
Elkezdi készíteni a filmet, majd kiszámítási hiba miatt leáll. Nem írja ki hol a hiba, de újra rámentem a fájl készítésre és kb láttam hol áll le. Azon a videón van egy lassítás beállítva ( de az előtte lévő kettő videón is ). Ötlet mi lehet a gond ? Már arra is gondoltam, hogy nem a progi a hibás hanem a gépem memóriája kicsi... nem értek annyira hozzá. Ha valaki esetleg tud kérem segítsen ( gép memoria 4 Gb )
Készen vagyok a videó szerkesztéssel és szerettem volna Bluray lemezt készíteni,de ahogy rá kattintattam a BD lemez készítésre, felugrott a fizetős ablak. Ok. kifizettem a 7 EUR-t, vissza is jött a visszaigazolás a Corel-től,de a Bluray írás lehetőség még mindig zárolva van és ha rákattintok újra megjelenik a fizetős ablak.
Ilyenkor mi a további teendő,hogy feloldódjon a funkció?
Cyberlink Powerdirectorra tett negatív megjegyzésemet visszaszívtam. Pár hete SSD-e telepítettem át, és ott tárolom a nyersanyagot is, azóta nem volt fagyás.
Úgy tűnik meg kell vállni a Pinnacle.től, állandóan fagy , egy erőmű sem elég neki, egyre több a hiba (14-est használok), renderelést hibásan oldja meg, sokszor 2. vagy 3. próbálkozás csak a jó... Szomorú! Edius lesz valószínű....
Ez bosszantó. Pont most akartam váltani hasonló gondok miatt Cyberlink Powerdirectorról (14) a Pinnacle 19-re. De ha itt is ez van, akkor egy fillért ki nem adok érte.
Powerdirector amúgy nem rossz, ha valakinek van idege/türelme/ percenként mentegetni.
Revideálom a korábbi hozzászólásom és Pinnacle Studio monnyon le! Tele a tököm vele, állandóan lefagy (18-as) 4 sávval dolgoznék a hosszabb állományokat mind lerövidítettem, egységesen mp4-re konvertáltam, de egy két igazítás után fagy, a második harmadik után újraindítani se lehet, csak a gép újraindításával. És perze sehonnan se lehet megtudni hol lehet a gond. Rohadt idegesítő, ha meg kéne vágni pár filmet, de a 4 napos szünet se lesz elég rá :-(
Sziasztok! Ha a videom forditva lett felvéve, hogyan lehet meg forditani? Ugyanis a teloval vettem is igy sikerült, de kellene ...minden videoszerkesztő forditva adja be....de a média lejátszó az aztali pc meg normásisan van
Kb. fél éve használom, immár W10 alatt, de a régi (2-3 éves) gépemmel. Még nem fagyott, de nem is kapott komolyabban megterhelő, sok sáv, sok effektes feladatot. Megint kicsit más, de kezdem megszokni. És már van újabb, de nincs kedvem ugyanannyiért upgrade-elni 18-ról, mintha 12-m lett volna.
Megtudná mondani valaki,hogy ha megveszem a Studio 18,vagy 19-es verziót,azt lehet valahogy magyarítani? Itthon akárhol nézem,mindenhol csak angol nyelvűt árulnak.
A másik kérdésem az lenne,hogy melyik a legutolsó kiadás,amit Magyar nyelven adtak ki?
Én még a 15-öst használom,ami hivatalosan Magyar kiadás volt.
Szeretnék jogtiszta videószerkesztő programot vásárolni. Az igényeimet egy korábbi pl.: 16-os verzió is kielégítené, de nem nagyon találok. Van esetleg tipp, hogy régebbi szoftverek licenceit hol lehet megbízható szolgáltatótól megvásárolni?
Árban egyébként a 18 standard is elfogadható lenne számomra. Evvel kapcsolatban azt szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség közte és az ultimate verzió között?
Ugye a standard is önálló program ami futtatható, telepíthető más szoftverek nélkül?
Egy kósza ötlet megoldotta... Megnyitottam Photoshop-pal, majd minden módosítás nélkül elmentettem a képet... Ezt már a Pinnacle is rendesen jeleníti meg...