Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.10 0 0 377
Most erre mit lehet mondani,GRATULA a nemzetközi sikeretekhez!
Interfan Creative Commons License 2008.05.10 0 0 376

Az az igazság, hogy ez a visszavágó igen simára sikeredett, egy pillanatig sem hagytunk kétséget afelől, melyik a jobb csapat. Volt egy-két könnyelműsködés(a Perics-Iváncsik-Perez féle eseten már kacagtam is jóízűen, addigra oldódott bennem a feszültés, és tudtam, hogy ezt nem bukjuk el), de ezek a dolgok is nagyon simán belefértek szerencsére. Jövőre együtt tartva a keretet a BL-ben is képes lehet nagy dolgokra ez a csapat, nem sok személyi változtatás kell. Gál Gyula ugyebár minden bizonnyal távozni fog, de azt kell mondjam, érte nem annyira nagy kár ezt az idényét látva, bár a védekezése elfogadható volt, támadásban gyakorlatilag 0, sajnos ma is kihagyott mindent. Valahogy egész tavasszal azt éreztem, hogy ő már a következő évre gondol, vagy nem is tudom. Talán csak túl magasra tette a lécet tavaly-tavalyelőtt, de egy szó, mint száz, úgy tűnik, oda kell találni egy jó játékost. Jobbátlövő posztra én tudnék Markovics helyett jobb Vujin-helyettest, mégpedig Balogh Zsoltot, a PLER 89-es születésű játékosát(csapattársam volt 3 évig:-)). Lassan új balszélsőt is kell találni Iváncsik mögé, Pásztor múltbéli eredményeit és teljesítményét cseppet sem elvitatva(még szép:-)).

Mondjuk egy ilyen siker után nem tudom, miért a személyi változtatásokról kezdek el írogatni, de mindegy, ha már ennyit leírtam, nem törlöm ki.:-) Ünnepeljünk, emberek!

Hajrá, Veszprém!

Interfan Creative Commons License 2008.05.10 0 0 375
:'-) Szép volt!:-)))
kezil Creative Commons License 2008.05.10 0 0 373
Gratula a KEK győzelemhez! :-))))))))))))))))))))))))))))
girl&boy Creative Commons License 2008.05.07 0 0 372
INTERFAN: És ezt nagyon köszönjük neked, hogy szurkolsz a csapatunknak is.  :)
Előzmény: Interfan (365)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.06 0 0 371
Srácok,1:1!!

17-én találkozunk és szvsz ott fog eldőlni a bajnoki cím sorsa!!
HAJRÁ SZEGED!!.:)

Interfan Creative Commons License 2008.05.06 0 0 370
Ez is egy vélemény. A sok felkiáltójellel együtt, amit túlzásnak tartok.:-)
Előzmény: Törölt nick (369)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.06 0 0 369
abszolut kézben tartoták a meccset a játékvezetök!!!mindegyik kiállitás kellett és adható is volt....én meg tulzásnak tartom tatai nyilatkozatát!!!
Interfan Creative Commons License 2008.05.06 0 0 368
A nyilatkozatok is korrektek voltak, teszem hozzá gyorsan. Tatainak egyébként igaza volt a bírókkal kapcsolatban, talán több kiállítást is osztottak ki, mint kellett volna(mindkét oldalra).
Interfan Creative Commons License 2008.05.06 0 0 367

Hát ez sima lett sajnos, jobb volt a Szeged, ennyi. Szép kézilabda nemigen volt(szép gólok annál inkább, sajnos inkább Krivokapicstól és Ghioneától, a mi oldalunkról Sesum villantott fel egy-két szép dolgot néha), de ezt nem is nagyon vártam/vártuk, ismét a küzdőszellem domborodott ki, sok-sok kiállítással.

Jön a hétvége, nagyon-nagyon remélem, hogy az 5 gól elég lesz a visszavágón... Hajrá, Veszprém!

Interfan Creative Commons License 2008.05.06 0 0 366

Eh, hát ebből úgy tűnik, ruha lesz, mondjuk nem is számíthattunk sokkal többre. Jól játszik a Szeged, mi meg...szokásos szegedi játékunk. Ráadásul Lusnyikov a kipontozódás határán van.:-/ Nah, lássuk a második felét...

Interfan Creative Commons License 2008.05.06 0 0 365
Azt elfelejtettem, :geri:, hogy köszi a szurkolást, a magam részéről én is mindig szurkolok a többi magyar csapatnak nemzetközi porondon. Úgy érzem, ez természetes.:-)
Előzmény: Törölt nick (359)
Interfan Creative Commons License 2008.05.06 0 0 364
Közeleg a nagy meccs. Nagyon kíváncsi leszek, reméljük, most a kézilabda dominál majd maximálisan. Matics Nemzeti Sportban olvasott kirohanását nem értem, Mocsai tudtommal semmi rosszat nem nyilatkozott(pedig tehette volna...), meg egyébként is túlléptek már a felek a dolgokon. Hajrá, Veszprém!
baghdadi_tavasz Creative Commons License 2008.05.04 0 0 363

A negyeddöntő visszavágón bukarestben voltak veszprémiek? Ha igen, hányan?

Interfan Creative Commons License 2008.05.04 0 0 362

Nem tudok mit hozzáfűzni a leírtakhoz, istenkirályok voltunk tegnap...:'-) A visszavágó pokoli kemény lesz, de úgy érzem, Perics kétszer egymás után nem fog ki ilyen rossz napot(merthogy ez neki rossz volt, annak ellenére is, hogy a végén már fogott szépen). Pereznek meg max respect, tartott egy kis múltidézőt.:-)

Hajrá, Veszprém!

zlotyi11 Creative Commons License 2008.05.04 0 0 361
Nagyon kemény meccs volt, de az 5 gól elég lehet. Kint jobban kell védekezni és akkor nem lesz gond.
Lenis Creative Commons License 2008.05.03 0 0 360
Sziasztok!

Gratulálok a Fiúknak, ehhez a fantasztikus meccshez! Ez a kézilabda magasiskolája volt, ha így tudnának játszani a Srácok Németországban is, akkor….

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.03 0 0 359
37-32.
Szép játékkal,megérdemelten nyertetek.
Kedden találkozunk!.:)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.03 0 0 357
most kellene lefújni.30-24
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.03 0 0 356
Ha Tatai kezed,akkor valószínű,hogy vezetnénk.Nikola,Perez, és Illyés aki eddig húzza a csapatot,de nem tudom meddig lesz erejük ehhez a meccshez.
zlotyi11 Creative Commons License 2008.05.03 0 0 355
Szép gesztus! Hajrá Veszprém!
Előzmény: Törölt nick (354)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.03 0 0 354
Tegyük félre két meccs erejéig az itthoni ellentéteket.
Hajrá MKB és Hajrá Magyar Kézilabda!!!!
cornexis Creative Commons License 2008.04.27 0 0 353
Lazarov most akkor jön vissza Veszprémbe vagy ez függ attól, érkezik e Balics Zágrábba?
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.26 0 0 352
Igen,hiába nyilatkozta Matke,hogy túl van a csapat a fegyelmi döntéseken,egyszerűen nem mentek ki a srácok a pályára.Pukit nem is emlékszem mikor láttam ilyen rosszul védeni,beállós játék 0(bár ehhez már szépen-lassan hozzá lehet szokni ebben az évadban),szélső játék szintén gyenge.Aki valamit is csinál ezen a meccsen tőlünk az Deni,Krivo és Luka.Ennyi,ez pedig kevés egy komplett Veszprém ellen.
Előzmény: Interfan (350)
Interfan Creative Commons License 2008.04.26 0 0 351
Nem volt az égvilágon semmi probléma egy-két odamondogatáson kívül, a két perces szabálytalanságok nem voltak kirívó sportszerűtlenségek. A Szeged igen rossz napot fogott ki.
Előzmény: pinotnoir777 (348)
Interfan Creative Commons License 2008.04.26 0 0 350

Köszi, mi reméljük, hasonló lesz a folytatás!:-) Ma nem volt egy súlycsoportban a két csapat, mintha fejben visszavetették volna a Szegedet az előzmények. Vujin fantasztikusat nyújtott, nagyon sajnálnám, ha valóban távozna év végén...:-/

Hajrá, Veszprém!

Előzmény: Törölt nick (347)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.26 0 0 349
Félelmetes egy figura vagy,inkább hanyagold a kézilabda fórumokat,mert az ilyen emberkék szokták szítani a feszültséget.
A mi fórumunkban már meg lettél kérve a távozásra,úgy látom ide jöttél okoskodni.
Előzmény: pinotnoir777 (348)
pinotnoir777 Creative Commons License 2008.04.26 0 0 348
Sajnos nem tudtam nézni a meccset. K1-ben most visszafogták magukat a szegediek?
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.26 0 0 347
Első kézből szertnék GRATULÁLNI,mert sokkal jobbak voltatok ma.
A mi teljesítényünk értékelhetetlen,de ez más téma,mégegyszer GRAT!
marosko Creative Commons License 2008.04.26 0 0 346

sziasztok!

melyik adó adja a KEK-döntőt?, mához egy hétre, szombaton négy órára van kiírva, de a port.hu-n se a Sport1-2-n se az m1-n nem látom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!