Az az igazság, hogy ez a visszavágó igen simára sikeredett, egy pillanatig sem hagytunk kétséget afelől, melyik a jobb csapat. Volt egy-két könnyelműsködés(a Perics-Iváncsik-Perez féle eseten már kacagtam is jóízűen, addigra oldódott bennem a feszültés, és tudtam, hogy ezt nem bukjuk el), de ezek a dolgok is nagyon simán belefértek szerencsére. Jövőre együtt tartva a keretet a BL-ben is képes lehet nagy dolgokra ez a csapat, nem sok személyi változtatás kell. Gál Gyula ugyebár minden bizonnyal távozni fog, de azt kell mondjam, érte nem annyira nagy kár ezt az idényét látva, bár a védekezése elfogadható volt, támadásban gyakorlatilag 0, sajnos ma is kihagyott mindent. Valahogy egész tavasszal azt éreztem, hogy ő már a következő évre gondol, vagy nem is tudom. Talán csak túl magasra tette a lécet tavaly-tavalyelőtt, de egy szó, mint száz, úgy tűnik, oda kell találni egy jó játékost. Jobbátlövő posztra én tudnék Markovics helyett jobb Vujin-helyettest, mégpedig Balogh Zsoltot, a PLER 89-es születésű játékosát(csapattársam volt 3 évig:-)). Lassan új balszélsőt is kell találni Iváncsik mögé, Pásztor múltbéli eredményeit és teljesítményét cseppet sem elvitatva(még szép:-)).
Mondjuk egy ilyen siker után nem tudom, miért a személyi változtatásokról kezdek el írogatni, de mindegy, ha már ennyit leírtam, nem törlöm ki.:-) Ünnepeljünk, emberek!
A nyilatkozatok is korrektek voltak, teszem hozzá gyorsan. Tatainak egyébként igaza volt a bírókkal kapcsolatban, talán több kiállítást is osztottak ki, mint kellett volna(mindkét oldalra).
Hát ez sima lett sajnos, jobb volt a Szeged, ennyi. Szép kézilabda nemigen volt(szép gólok annál inkább, sajnos inkább Krivokapicstól és Ghioneától, a mi oldalunkról Sesum villantott fel egy-két szép dolgot néha), de ezt nem is nagyon vártam/vártuk, ismét a küzdőszellem domborodott ki, sok-sok kiállítással.
Jön a hétvége, nagyon-nagyon remélem, hogy az 5 gól elég lesz a visszavágón... Hajrá, Veszprém!
Eh, hát ebből úgy tűnik, ruha lesz, mondjuk nem is számíthattunk sokkal többre. Jól játszik a Szeged, mi meg...szokásos szegedi játékunk. Ráadásul Lusnyikov a kipontozódás határán van.:-/ Nah, lássuk a második felét...
Azt elfelejtettem, :geri:, hogy köszi a szurkolást, a magam részéről én is mindig szurkolok a többi magyar csapatnak nemzetközi porondon. Úgy érzem, ez természetes.:-)
Közeleg a nagy meccs. Nagyon kíváncsi leszek, reméljük, most a kézilabda dominál majd maximálisan. Matics Nemzeti Sportban olvasott kirohanását nem értem, Mocsai tudtommal semmi rosszat nem nyilatkozott(pedig tehette volna...), meg egyébként is túlléptek már a felek a dolgokon. Hajrá, Veszprém!
Nem tudok mit hozzáfűzni a leírtakhoz, istenkirályok voltunk tegnap...:'-) A visszavágó pokoli kemény lesz, de úgy érzem, Perics kétszer egymás után nem fog ki ilyen rossz napot(merthogy ez neki rossz volt, annak ellenére is, hogy a végén már fogott szépen). Pereznek meg max respect, tartott egy kis múltidézőt.:-)
Sziasztok!
Gratulálok a Fiúknak, ehhez a fantasztikus meccshez! Ez a kézilabda magasiskolája volt, ha így tudnának játszani a Srácok Németországban is, akkor….
Igen,hiába nyilatkozta Matke,hogy túl van a csapat a fegyelmi döntéseken,egyszerűen nem mentek ki a srácok a pályára.Pukit nem is emlékszem mikor láttam ilyen rosszul védeni,beállós játék 0(bár ehhez már szépen-lassan hozzá lehet szokni ebben az évadban),szélső játék szintén gyenge.Aki valamit is csinál ezen a meccsen tőlünk az Deni,Krivo és Luka.Ennyi,ez pedig kevés egy komplett Veszprém ellen.
Nem volt az égvilágon semmi probléma egy-két odamondogatáson kívül, a két perces szabálytalanságok nem voltak kirívó sportszerűtlenségek. A Szeged igen rossz napot fogott ki.
Köszi, mi reméljük, hasonló lesz a folytatás!:-) Ma nem volt egy súlycsoportban a két csapat, mintha fejben visszavetették volna a Szegedet az előzmények. Vujin fantasztikusat nyújtott, nagyon sajnálnám, ha valóban távozna év végén...:-/
Félelmetes egy figura vagy,inkább hanyagold a kézilabda fórumokat,mert az ilyen emberkék szokták szítani a feszültséget. A mi fórumunkban már meg lettél kérve a távozásra,úgy látom ide jöttél okoskodni.