hány liter olaj megy 25td mtorba?itt az ideje a cserének. Na amit kinéztem az Castrol Magnatec 10w-40 diesel. Ez ugye tökéletes bele? Ní valamint valakinek tapasztalata 25-30d motorkkal van? elgndlkodtam motr cserén is mert igencsak öregecske ez már.
Adagoló elektromos teteje van nekem is,ha érdekel beszélünk.Most szivattam meg magam egy tengelytöréssel magam 4 hónapig állt a tds -m.Komplett cseréltem és ez megmaradt.
Az enyém is majdnem teljesen új. Na de meg volt a kárfelmérés hidrofej kopott el. Tehát melegen így nem indul tehát ha valaki tud M51 es mootorhoz komplett adagolót az szoljon. minimum 100 ezrre vaan becsülve a javítás mivel ennyi most nincs csak majd később lessz +csinálva addig is keresek olcsóbb adagoló próba szerencse.
Örülök,hogy lett egy ilyen topic.Én is Bmw diesel tulajdonos vagyok E30324d és E34 525tds .Remélem felpörög majd az oldal és többen is írnak majd addig is Üdv mindenkinek.
Azért írtam az önindítot is mert aki javította mondta hogy a TD BMW -k nél fontos hogy az önindító nagyot tekerjen.Valszinű hogy ért hozzá,mert jó is lett a haver aútója.Amugy Veresegyháza melett van valahol a szerelő.Nagyon fain kezű a haver szerint.
Egyik embernek volt hasonló aki vett egy Opel Omegát 2.5 TD BMW motorost.
Önindítot cseréltetett,és az Adagolóját is megcsinálták,meg egy szelepet cseréltek.Cakk pakk 55.000 + 15.000 + 10.000 kemény Magyar Huf volt (önindító - szelep - adagoló állítás).Ebbe beletartozott az önindító csere is ami :leadta az övét,és kapott egy felújítottat.
Bömike + adta magát hidegen szépen indult üzemihőmérsékleten+esze ágában se volt indulni :@ az akksi is már kezdett baszakodni sok próbálkozástol. Valakinek hasonló problémája volt? AZ ÖSSZES DÜHÖS ROSSZKEDVŰ SIRÁNKOZÓ SZMÁJLIT IDE KELL KÁPZELNI!!