Ha igaz, akkor buli után Migivel találkozunk. Meg Gergővel, ha hajlandó. Aztán majd csak jön a reggel. És akkor busz. Köszi az ajánlatot, de nem élünk vele, csak ha koedukált a kollégium és tele van nimfomán biológuslánnyal. :)
Mi ebből a tanulság? Ezután egyperces dalra kell klipet csinálni... :)
Különben meg vigasztaljon a tény, hogy a depis Halász Ferkó is csak két percet volt a Megawattban. Különben ő a Halász Judit fia? Mert akkor biztos az Almaszósz riffje miatt lett metálos!
Most beszéltem Miguellel, és azt mondta, hogy a tegnapi interjú kb 2 perc volt, a klipből meg leadtak egy percet.Éljen!Azt hiszem mi vagyunk a világ legszerencsésebb zenekara.
A Jim Beam-re szerintem mi is jelentkezünk.Ez még egész normálisnak néz ki, bár szerintem kizárt, hogy bejussunk a cd alapján, meg nem akarlak elkeseríteni, de aki egyéni zenét játszik, mint ahogy Ti is, annak nem sok az esélye.De hátha.
Fontos:
Most csütörtökön élő Angertea interjú(Miguellel és Ottóval) a Fix Tv Rockfan műsorában 21:30-körül, meg leadják végre a Hidak belül klipjét is.Kötelező nézni!!!!
Elmesélem Nektek, hogy mi milyen frankó zenekar vagyunk. Ma este összeült a banda fele és átnyálazta az idei fesztivál és tehetségkutató-kínálatot. És úgy döntöttünk, hogy jelentkezünk, ahová lehet. Még a takony Viva-féle Tehetségvadászatot is bejelöltük, mert turnébuszt lehet nyerni, olyanunk meg úgysem volt még. Ki kéne találni valami trúblekkmetál tehetségkutatót. A harmadik helyezett kriptát nyerne, a második különbejáratú dögkutat, az elsőt meg megfertőznék mindenféle középkori tömegsírokból kinyert lepra és kolera-vírusokkal, hogy jól mutasson a következő borítón. Erről jut eszembe (a borítóról, nem a lepráról): hogy áll az új lemez? Azaz hogy HALAD az új lemez? Mikor? Kérem! És mivel ilyen sokat írtam, tessék a mi fórumunkat is feldobni egy kicsit. Pl. tessék véleményezni a honlapon (www.solarscream.hu) található Stuck Mojo-s sztárfotót! :)
Jajj, most jól lelepleztél!Csak a kisegítőiskolában végzek, és tényleg nem lesz államvizsga, csak a dokibácsik által alkotott bizottság(állami) előtt kell demonstrálnom, hogy már nem hiszek a terminátorban, meg a világ sem fog felrobbanni.(persze ez nem igaz, csak azért fogom ezt mondani, hogy láthatást biztosítsanak a fiamnak, John Connor-nak.Már nagyon hiányzik a kis lurkó)
Neparázz. Bemész másnaposan államvizslázni, elmondod tök mákon a Future Breed Machine szövegét visszafelé és senki nem mer beléd kötni. Itt jut eszembe: Az énekes Jens nem hozza a húgát, a Nicole-t? :)
Én már tegnap olvastam, oda is pottyantottam, hogy "ha már elindul egy turnébusz Svédországból, pattanjon be a Darkane és a Soilwork is, mint előbanda." Hátdenem?
Hatalmas örömmel közlöm, hogy Budapesten Meshuggah koncert lesz május 31-én az A38-as hajón!!!!!ISTEN eljön közénk!!!Majd kiugrok a bőrömből!!!!!!!!!!!!!!!