Keresés

Részletes keresés

kano27 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 547
Sziasztok!

Nem tudom, hogy mit mondhatnék, de nagyon-nagyon dühös vagyok. Nem vagyok c**ányellenes (eddig nem voltam), de most már elég volt. Miért nem lehet ennek törvényes keretek között végetvetni? Ami ebben az országban folyik az már sok(k). Nagyon örültem volna, ha a rendőrség nem kapta volna el őket, hanem Sesum apjáék vették volna kezelésbe a tetveket. A rendőrség helyében adtam volna 1-2 tippet a 300 szerbnek, hogy hol keressék őket. Figyeljétek meg, hogy majd jön az ombutsman, meg a kisebbségi képviselők és igyekeznek kimosni őket. Ez a baj itt, hogy több joguk van nekik mint egy tisztességes magyar állampolgárnak.
Részvétem mindenkinek és remélem, hogy megkapják ezek a szemét c*****ok a méltó büntetésüket (nem feltétlenül az igazságszolgáltatástól, mert mint tudjuk az az Ő oldalukon áll).
HAJRÁ VESZPRÉM!!!
Llaca Creative Commons License 2009.02.09 0 0 546
Részvétem. :-((((((
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.09 0 0 545
Korrigálok,szar a link:S
– Beszéltem a veszprémi vezetőkkel. Ha kell, játékosokkal segítjük őket. Mivel Julian Stamate és Lele Ákos nem játszott a Bajnokok Ligájában, így őket ajánljuk fel az MKB-nak. Még olyan kikötésünk sem lesz, hogy ellenünk nem játszhatnak.
Katt
Előzmény: Törölt nick (544)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.09 0 0 544
Pistrui László:
– Beszéltem a veszprémi vezetőkkel. Ha kell, játékosokkal segítjük őket. Mivel Julian Stamate és Lele Ákos nem játszott a Bajnokok Ligájában, így őket ajánljuk fel az MKB-nak. Még olyan kikötésünk sem lesz, hogy ellenünk nem játszhatnak.
katt
Szkv65 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 543
Az oké, hogy 2 állatot keres a rendőrség, és talán az egyik meg is van. De ha jól emlékszem, kicsit többen voltak.
Tamáska Travel Creative Commons License 2009.02.08 0 0 541

Ez annyiban más az általad említett esettől, hogy itt nem magyarok estek áldozatul, így a nemzetközi figyelem is ráterelődött az ügyre. Itt villámgyorsan fel kell valamit mutatni, mert különben bukuk az egész megélhetési fajvédő brigád a drazséval és bandájával együtt.

Affelől nekem sincs kétségem,hogy ha mondjuk három ujságkihordó lenne az áldozat, nem is tudnánk róla.

Előzmény: ik (535)
tomej Creative Commons License 2009.02.08 0 0 540
'Két férfit keres a rendőrség a vasárnap hajnali, veszprémi tragédia ügyében - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Egyikük, Raffael Sándor körülbelül 170 centiméter magas, izmos, erős testalkatú, rövid sötét hajú. Másikuk, Sztojka Iván körülbelül 165-170 centiméter magas, izmos, sportos testalkatú, kopasz, feje borotvált Enying ill. Sárbogárdi lakosok'
Lejmike Creative Commons License 2009.02.08 0 0 539

Őszinte részvétünk a veszprémi kézilabdának, szurkolóknak, barátoknak, családtagoknak és a csapatnak. Borzalmas tragédia történt, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Dunaferr NK szurkolói

0Linda0 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 538
http://www.telesport.hu/Hirek/2009/02/08/20/Ime_Marian_Cozma.aspx
xxx7 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 537
http://www.hetivalasz.hu/cikk/0902/veszpremi_gyilkossag

Remélem minél hamarabb meglesznek a gyilkosok
ik Creative Commons License 2009.02.08 0 0 536
"ne lepődjenek meg a parlamanetben-alvók,h mindenki elköltözik az országból"

A Parlamentiek - egy kisebb része - csak arra vár, hogy menjenek minél többen és majd költöztetnek ide távolról...
Emlékszel mit mondott az egyik közülük: El lehet menni innen!
Előzmény: AtoBoldon (512)
ik Creative Commons License 2009.02.08 0 0 535
"a jog eszközeivel nem lehet Igazságot szolgáltatni"

Nem is fognak -> lásd a Simon Tibor esete, vagy az olaszliszkai eset!
Előzmény: Uzza Ahio (513)
korieander Creative Commons License 2009.02.08 0 0 534
-nézd a csendőrség nem angyalokból állt, de 60 éves történelme alatt világszinvonalon végezte a dolgát vidéken (és inkább akkor féljen 1 kicsit a becsületes ember mikor megjelenik a járőr, ne akkor amikor elmegy)...

remélem jövőhét szombaton játszik a Veszprém és a közönség példát mutat "Európai Kultúrából" és Cozmához méltóan emlékezik meg az elhunyt játékosról, mert a pofámról ég a bőr, hogy ilyenek történhetnek meg nálunk köztiszteletben álló külföldi sportemberekkel..
Előzmény: mucibak (526)
maki028 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 533
gyurcsány f., budapesti lakos erre mit tud mondani? (meleg felvonuláskor tudta, hogy ennyi elég...)
remélem nagy nemzetközi vízhangja lesz... van!
TrokanP Creative Commons License 2009.02.08 0 0 531
MARIAN - THE WORLD WILL MISS YOU
maki028 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 530
Részvétem a családnak, szurkolóknak, mindenkinek Kecskemétről!!! Ehhez okosat nem lehet hozzászólni.
Remélem elkapják a "nagy számú" támadókat!....(nem a rend karhatalmú erői!)

Pistike Creative Commons License 2009.02.08 0 0 529

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen megtörténhetett.

Végtelenül szomorú vagyok.

Mély együttérzésem a családtagoknak, a barátoknak, a rokonoknak, és minden jóérzésű polgártársamnak.

Hajrá MKB Veszprém KC!

takacsi Creative Commons License 2009.02.08 0 0 528
Közlemény

Az országos szurkolói szervezet megalakításán fáradozó magyar szurkolótáborok mély megrendüléssel fogadták a veszprémi játékosokat ért szörnyű támadás hírét.
A történtek miatt részvétünket fejezzük ki Marian Cozma családjának, hozzátartozóinak, a Veszprém csapatának és szurkolóinak, valamint minden sportbarátnak.
A sérülteknek mielőbbi felépülést kívánunk, elvárjuk az események pontos kivizsgálását, az elkövetők gyors kézrekerítését és szigorú megbüntetését!

2009. február 8.

a magyar szurkolótáborok
mucibak Creative Commons License 2009.02.08 0 0 527
Bocs. Természetesen sajtóra gondoltam.
Előzmény: mucibak (526)
mucibak Creative Commons License 2009.02.08 0 0 526
Egyetértünk! Erre én is gondoltam. De mekkora szája lenne az SZDSZ-nek. Az egész ajtó fasisztázna.
Előzmény: korieander (519)
mucibak Creative Commons License 2009.02.08 0 0 525
Ha nincsenek visszarettentő büntetések,
ha a sajátodat védve neked kell a bíróság előtt védekezned,
ha az ország vezetői összelopták a vagyonukat, és erre még büszkék is (mi az hogy, nagyon is),
ha ebben az országban bármit meg lehet csinálni büntetés nélkül,
miért pont a legprimitívebbek ne garázdálkodnának, gyilkolnának?
Amíg a helyi kisközösségek nem veszik kezükbe a rendcsinálást, addig nem lesz rend ebben az országban. (A rendőrök keze a politikusok által van megkötve.)
Most még többen vagyunk, de már nem sokáig.
Uzza Ahio Creative Commons License 2009.02.08 0 0 524
OFF

biztosan valamelyik szavazat vásárló színesfém báró kölykei voltak benne a támadásba
azért nem akarják elkapni őket had szökjenek külföldre......

Rendőrség elemez, kihallgat és bízik benne hogy hamarosan meglesznek az elkövetők..........

ON
Réky12 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 523
Vagy,mint Pakisztánban!
ha lopsz,kezedet vágják le!ha megcsalsz a töködet!
Ha embert ölsz?Gondolom sejtitek...
ftcpogi Creative Commons License 2009.02.08 0 0 522
Őszinte részvétem a családnak, a klubbnak és a szurkóloknak. Az ilyen embereknem nem bötrön kell, hanem Ausvic!!! Az kellenne ide esküszőm. Az összeset be egy helyre és ...!!!!!!
korieander Creative Commons License 2009.02.08 0 0 519
nem kellenek középkori eszközök...
Előzmény: Fatboy Slim (517)
Fatboy Slim Creative Commons License 2009.02.08 0 0 517
én a bűnöző hányadukat és a bűnözésre hajlammal rendelkezőket példásan, középkori eszközökkel büntetném
Előzmény: Réky12 (516)
Réky12 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 516
A börtön az ilyeneknek csak meleg ágy!nem beszélve arról,hogy az is a te adófizető pénzedből müxik...

Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék ezeknek egy szigetet a világ végén,és eldeportálnám őket oda...
zenge05 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 515
Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Ilyenek börtön? Áh, amit azok tettek ahhoz csak a börtön kevés!!!!! Nagyon kevés!
Őszinte részvétem Marian Cozma családjának barátainak és klubnak! Hatalmas veszteség!!! :( Zarko Sesumnak és Ivan Pesicnek mihamarabbi felépülést kívánok!!!
messi1974 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 514

ebben az esetben szerintem nincs szükség börtönre!!!azonnal halálra kéne itélni őket!!aki elvesz egy életet az nem érdemli meg hogy  tovább éljen!!

Előzmény: cornexis (509)
Uzza Ahio Creative Commons License 2009.02.08 0 0 513
Ilyenkor kellene a magyar hatóságoknak egy kicsi félre nézni és utána eltusolni.

ez tipikusan az az eset amikor a jog eszközeivel nem lehet Igazságot szolgáltatni.

Előzmény: Fatboy Slim (510)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!