Nem tudom, hogy mit mondhatnék, de nagyon-nagyon dühös vagyok. Nem vagyok c**ányellenes (eddig nem voltam), de most már elég volt. Miért nem lehet ennek törvényes keretek között végetvetni? Ami ebben az országban folyik az már sok(k). Nagyon örültem volna, ha a rendőrség nem kapta volna el őket, hanem Sesum apjáék vették volna kezelésbe a tetveket. A rendőrség helyében adtam volna 1-2 tippet a 300 szerbnek, hogy hol keressék őket. Figyeljétek meg, hogy majd jön az ombutsman, meg a kisebbségi képviselők és igyekeznek kimosni őket. Ez a baj itt, hogy több joguk van nekik mint egy tisztességes magyar állampolgárnak. Részvétem mindenkinek és remélem, hogy megkapják ezek a szemét c*****ok a méltó büntetésüket (nem feltétlenül az igazságszolgáltatástól, mert mint tudjuk az az Ő oldalukon áll). HAJRÁ VESZPRÉM!!!
Korrigálok,szar a link:S Beszéltem a veszprémi vezetőkkel. Ha kell, játékosokkal segítjük őket. Mivel Julian Stamate és Lele Ákos nem játszott a Bajnokok Ligájában, így őket ajánljuk fel az MKB-nak. Még olyan kikötésünk sem lesz, hogy ellenünk nem játszhatnak. Katt
Pistrui László: Beszéltem a veszprémi vezetőkkel. Ha kell, játékosokkal segítjük őket. Mivel Julian Stamate és Lele Ákos nem játszott a Bajnokok Ligájában, így őket ajánljuk fel az MKB-nak. Még olyan kikötésünk sem lesz, hogy ellenünk nem játszhatnak. katt
Ez annyiban más az általad említett esettől, hogy itt nem magyarok estek áldozatul, így a nemzetközi figyelem is ráterelődött az ügyre. Itt villámgyorsan fel kell valamit mutatni, mert különben bukuk az egész megélhetési fajvédő brigád a drazséval és bandájával együtt.
Affelől nekem sincs kétségem,hogy ha mondjuk három ujságkihordó lenne az áldozat, nem is tudnánk róla.
'Két férfit keres a rendőrség a vasárnap hajnali, veszprémi tragédia ügyében - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.
Egyikük, Raffael Sándor körülbelül 170 centiméter magas, izmos, erős testalkatú, rövid sötét hajú. Másikuk, Sztojka Iván körülbelül 165-170 centiméter magas, izmos, sportos testalkatú, kopasz, feje borotvált Enying ill. Sárbogárdi lakosok'
Őszinte részvétünk a veszprémi kézilabdának, szurkolóknak, barátoknak, családtagoknak és a csapatnak. Borzalmas tragédia történt, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
"ne lepődjenek meg a parlamanetben-alvók,h mindenki elköltözik az országból"
A Parlamentiek - egy kisebb része - csak arra vár, hogy menjenek minél többen és majd költöztetnek ide távolról... Emlékszel mit mondott az egyik közülük: El lehet menni innen!
-nézd a csendőrség nem angyalokból állt, de 60 éves történelme alatt világszinvonalon végezte a dolgát vidéken (és inkább akkor féljen 1 kicsit a becsületes ember mikor megjelenik a járőr, ne akkor amikor elmegy)...
remélem jövőhét szombaton játszik a Veszprém és a közönség példát mutat "Európai Kultúrából" és Cozmához méltóan emlékezik meg az elhunyt játékosról, mert a pofámról ég a bőr, hogy ilyenek történhetnek meg nálunk köztiszteletben álló külföldi sportemberekkel..
Részvétem a családnak, szurkolóknak, mindenkinek Kecskemétről!!! Ehhez okosat nem lehet hozzászólni. Remélem elkapják a "nagy számú" támadókat!....(nem a rend karhatalmú erői!)
Az országos szurkolói szervezet megalakításán fáradozó magyar szurkolótáborok mély megrendüléssel fogadták a veszprémi játékosokat ért szörnyű támadás hírét. A történtek miatt részvétünket fejezzük ki Marian Cozma családjának, hozzátartozóinak, a Veszprém csapatának és szurkolóinak, valamint minden sportbarátnak. A sérülteknek mielőbbi felépülést kívánunk, elvárjuk az események pontos kivizsgálását, az elkövetők gyors kézrekerítését és szigorú megbüntetését!
Ha nincsenek visszarettentő büntetések, ha a sajátodat védve neked kell a bíróság előtt védekezned, ha az ország vezetői összelopták a vagyonukat, és erre még büszkék is (mi az hogy, nagyon is), ha ebben az országban bármit meg lehet csinálni büntetés nélkül, miért pont a legprimitívebbek ne garázdálkodnának, gyilkolnának? Amíg a helyi kisközösségek nem veszik kezükbe a rendcsinálást, addig nem lesz rend ebben az országban. (A rendőrök keze a politikusok által van megkötve.) Most még többen vagyunk, de már nem sokáig.
Őszinte részvétem a családnak, a klubbnak és a szurkóloknak. Az ilyen embereknem nem bötrön kell, hanem Ausvic!!! Az kellenne ide esküszőm. Az összeset be egy helyre és ...!!!!!!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Ilyenek börtön? Áh, amit azok tettek ahhoz csak a börtön kevés!!!!! Nagyon kevés! Őszinte részvétem Marian Cozma családjának barátainak és klubnak! Hatalmas veszteség!!! :( Zarko Sesumnak és Ivan Pesicnek mihamarabbi felépülést kívánok!!!