nyus R. Anita,
a pörgetés csak nekem nem válik be annyira, az emberek döntő többsége (ha már átállt erre) sokkal jobb teljesítményt nyújt.
A bicajos kérdésed elég általános. :-) Gondolom triatlon célra kellene, ugye? Mennyit akarsz rákölteni?
A Mali valóban nagyon jó ár/minőség arányú család. De érdemes megnézni a Meridát is.
Én most egy használt Schwinn-t vettem. Kicsit helyre kellett pofozni, de most már tökéletes. Azt persze hozzá kell tennem, hogy az outi nekem csak másodlagos kerékpár, ezért nem is várok el tőle olyan minőséget mint a montitól. De még egy alacsonyabb minőségű gép is nagyon jól tud dolgozni, ha megfelelő kezekbe kerül. :-)
Hiver,
ugye milyen más az 50-es? Amúgy meg mostanában reggelenként 6-7 között foglalt, 7 után általában nincsenek.
kivi,
csak hogy tudd: Hiver kb. úgy úszik mellben mint én gyorsban: nem tudtam lerázni magamról, mikor egy pályán úsztunk. Na persze, mert tőlem kapta a sapiját! :)))
Én is úgy tudom, hogy a pörgetés kíméli jobban a térdedet.
Ja és bringa (kivi, jó hogy ide is bekukkantasz :)
Én csak a Maliról tudok, van -e még ezenkívül más bringa, amit érdemes lenne megnéznem?
Pedál+cipő: hol, milyet?
Mijjazhogy neked _is_ mekktanulni gyorsúúszni?! Ki mondta, hogy gyorsúsztam?! Csak gyorsAN!!! :o) Én se tudok, csak mellben, rendesen víz alatt azt is csak néhány hete.
Vasárnap este voltunk úúszni VT-sel a BVSC-ben. Végre lehetett az 50-ben, hát sokkal jobb, mint a kicsi! Szebb, jobb, világosabb, melegebb, tisztább, szárazabb érzés :o) Nincs is nagy kedvem ezek után hajnalban a 25-ben áztatni magam. Kár, hogy előre nem lehet tudni, mokir szabad a "nagyvíz".
Ráadásul mindenféle rekordokat döntöttem!
1. Soha életemben nem úsztam még ennyit! (Össz. 2100 m)
2. Soha életemben nem úsztam még ennyit egyfolytában, pihenő nélkül! (1000 m. 500nak indult, de közben feljebb raktam a mércét.)
3. Eygéni csúcs 100 és 200 m-en!
Boldog szülinapot! Használd egészséggel (és egyre javuló eredményekkel :-) a kínzószerszámokat!
Legközelebb Hiverrel egy "kalodát" szerzünk be neked???
(További gyak. infó V.Péternél, amúgy én is kíváncsi vagyok a kaloda működésére a gyakorlatban.)
Sziasztok!
Nem is tudom, hol kezdjem...
Valamikor triatlonoztam, aztán elzüllöttem egy idore. Van már, vagy 4 éve (vagy több?), hogy abbahagytam. Pedig nagyon szerettem...igaz, nem az edzéseket (mindig is utáltam hajnalban belefagyni a medencébe:)), hanem a versenyeket.
Azt a hangulatot, ami ott volt, nem lehetett máshol átélni. (tésztaparty stb.)
Szóval szeretnék megint mozogni, csak hát ésszel kellene nekiállni. Hol kezdjem?
dyno
Milyen csábítást gondolsz még? Hiszen itt saccra 90%-ban a FUTÓbolondok irkálnak! (Igaz, hogy nincsenek nagy formában, "otthon" is félelmetes a pangás. Egy kis kiruccanást ugyan tettek túrázás ürügyén, de ettől eltekintve nagy a csend.)
Sziasztok!
Elég kevesen írunk ebbe a topicba. Át kellene csábítani a futókat, futóbolondokat.
Én holnap is lemegyek úszni a Hajósba. Ha ismernék valakit közületek, akkor úszhatnánk együtt. Most lemegyek futni a rakpartra egy keveset.
Tök jól ment a mai úszás, lemértem 500m-t, 43 mp-cel jobb lett, mint egy hete! Idot azért nem írok (nem valami fényes), de végre elértem azt, hogy most már gyorsban egy picivel gyorsabban megy, mint mellben. Apró örömök az életben... :)
"Tudod, mit kell azoknak a gggalád tanítványoknak mondani, akik nem tudják, hogy mit kell aznap úszni? ;-)))
Utána meg be kell zárni őket a sötétkamrába :-)))"
Aha... 3-assal kezdődik és valami pillangóra végződik... ;)))
Egyébként ma először _készültem_ volna, kitaláltam, hogy mit akarok úszni, olyan sok szemrehányást kaptam emiatt az utóbbi időben. És tessék! Se edző, se deszka: nem tudtam lábazni :(((
Sötétkamra ma elmaradt, viszont cserébe visszatérhettünk a régi kedvenc 25-ösünkbe.
honnan tudtad, hogy mit szerettem volna beírni? ;-))))
Akkor most széPen kérem a varázsigét, jó? :-))))
"Bár ha nagyon muszáj, akár én is szadizhatom VT-t... "
Tudod, mit kell azoknak a gggalád tanítványoknak mondani, akik nem tudják, hogy mit kell aznap úszni? ;-)))
Utána meg be kell zárni őket a sötétkamrába :-)))
Kedves VT
Rád is hasonló borzalmak várnak a jövő héttől, mint amiket Anita ezen a héten végigcsinált! :-)))))))
Szereztem nektek saját ellenállást is! :-)))
Mint a VVV Úszóiskola edzője közlöm a topiktársakkal, hogy R.Anita ezen a héten leúszta élete első folyamatos 500 m-ét gyorsúszásban!
Idejéről nem érkezett jelentés... azt titokban tartjuk! ;-)